ANTIFA ! je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Meni je ovaj sistem pravo glup iskreno, ako već prave ove neke dvije "grupne faze" onda daj da iz ove druge faze idu po četiri najbolje reprezentacije u četvrtfinale i dalje nokaut sistemom do finala, ovako od 12 reprezentacija po dvije najbolje iz svake grupe da idu u polufinale mi je malo bezveze, ostaneš uskraćen za neki odličan meč u četvrtfinalu.
Da se igralo ovako kako sam ja mislio, u četvrtfinalu bi imali mečeve Francuska-Slovenija, Danska-Norveška, Španija-Hrvatska i Češka-Švedska, bilo bi i puno kvalitetnije, zanimljivije a i pravednije.
Tako je vec bilo eto postavio sam za SP 2007 u Njemackoj, Hrvatska je pomela sve protivnike u obe grupe, igrali su fantastican turnir i imali 5-0 skor da bi imali jedan "los" dan i ispali u cetvrtfinalu, po meni je trenutni sistem bolji od prethodnog jer dozvoljava ekipama pravo na kiks.
Pa dozvoljava kiks isto kao što je dozvoljavao i taj sistem, što se desilo Hrvatima u Njemačkoj, to se desilo jučer Francuzima u Zagrebu, samo što su Hrvati ispali u četvrtfinalu, a Francuzi u polufinalu, nema neke razlike, a ovako sa četvrtfinalom dozvoljavaš i ostalim reprezentacijama da se bore za nešto, plus dobiješ više mečeva i povećavaš "zanimljivost" turnira.
Lupam, Slovenija i Norveška su po igri zaslužili da se nađu u polufinalu više od Španaca i Šveda npr, a eto gledaj sudbine sutra Španija i Švedska igraju za zlato u finalu. Da se igra po tom "četvrfinalnom" sistemu, igrale bi i Norveška i Slovenija, ravnopravno jbg još tri tekme do finala, ko bude bolji i spremniji neka osvoji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"