Tesko. Vrlo tesko. Oni bi nas rutinski uzeli vjerovatno.ReX je napisao/la:Ova Madjarska ko mi, smijesna reprezentacija. Samo sto su mozda jos gori od nas. Sta rade ovi njihovi u odbrani?!![]()
Euro 2020 - Kvalifikacije
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Euro 2020 - Kvalifikacije
Baho degen
Prije utakmica BiH repke radi bravura zadnje linije treba stavit ono upozorenje za epilepticare.
Ne pretjeruj.Vucevich je napisao/la:Tesko. Vrlo tesko. Oni bi nas rutinski uzeli vjerovatno.ReX je napisao/la:Ova Madjarska ko mi, smijesna reprezentacija. Samo sto su mozda jos gori od nas. Sta rade ovi njihovi u odbrani?!![]()
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nije tačno, Philipp je Degen. Baho je Topalbećirević, fulio si ti to.Tekashi je napisao/la:Baho degen
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nije tačno,Phillip je Degen.Baho je Sabahudin Topalbećirević,fulio si i ti to.Derdiyok je napisao/la:Nije tačno, Philipp je Degen. Baho je Topalbećirević, fulio si ti to.Tekashi je napisao/la:Baho degen
Miroljublivi 0-0.Vucevich je napisao/la:Tesko. Vrlo tesko. Oni bi nas rutinski uzeli vjerovatno.ReX je napisao/la:Ova Madjarska ko mi, smijesna reprezentacija. Samo sto su mozda jos gori od nas. Sta rade ovi njihovi u odbrani?!![]()

@igrajlopte 🐦
Rosicky je napisao/la:Nije tačno,Phillip je Degen.Baho je Sabahudin Topalbećirević,fulio si i ti to.Derdiyok je napisao/la:Nije tačno, Philipp je Degen. Baho je Topalbećirević, fulio si ti to.Tekashi je napisao/la:Baho degen
Zar on nije Šimširpašić ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
ma ovi Mađari ni sami oni ne znaju kako su pobjedili u martu
Ne znaju ni kako su sebe pobjedili večeras.jolicnikola je napisao/la:ma ovi Mađari ni sami oni ne znaju kako su pobjedili u martu
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Isto ko sto smo i mi najbolju utakmicu ovih kvalifikacija odigrali u Italiji tako su i Madjari protiv Hrvata. Samo sto smo mi opet izgubili...
A ova Madjarska je u rangu za Fincima, mozda Pukki losija, samo nisu imali srece za zrijebom kao Finci.
A ova Madjarska je u rangu za Fincima, mozda Pukki losija, samo nisu imali srece za zrijebom kao Finci.
svo vrijeme slusam ovog bilmeza kako svrsava na hrvate a u mislima mi onaj pakash koji je komentarisao finale na 800 m iz dohe...
evo mu brekala, yebo ga on.
evo mu brekala, yebo ga on.
Slovenija, repka koja uzme Poljsku sa dva gola da bi kasnije izgubili od makedonaca. Drzite se zimski sportova svega vam.
Austrija bi ove kvalifikacije trebala do kraja rutinski privesti i zakazati tiket za Euro 2020 zajedno sa poljacima.

Austrija bi ove kvalifikacije trebala do kraja rutinski privesti i zakazati tiket za Euro 2020 zajedno sa poljacima.
@igrajlopte 🐦
Koemanova prćija 
De Ligt fino reaguje

De Ligt fino reaguje

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Sjeverna Irska vodi u Holandiju 1-0 

Sjeverna Irska ce nas ubiti u barazu. zato treba molit Boga da bude drugi u grupi 

Ne nehljebe ćemo opet pobjedit. Ako nas nisu onda dobili neće nikad.
Kakvi smo mi bili nafaksi u onoj nacionalnoj ligi sto jest jest haha. Hvala ti zuto go*no sto si nas doveo u ovu situaciju!
@igrajlopte 🐦
Belgija 9 golova, a 8 strijalaca
Sj. Irska
Kao što rekoh, nehljebi.
Sj. Irska

Kao što rekoh, nehljebi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.