BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Ima i dalje dezurnih ovdje.. Al dezurnih prema Prosineckom koji kasni sa rezovima i izmjenama koje je davno trebao napraviti.
Nije on dobio ovu utakmicu, nego cijela ekipa. A ove bodove sto smo prosuli smo prosuli zbog njeg pa onda zbog igraca.
Kad ovako demoliras jednu ekipu koja najvjerovatnije i ide na prvenstvo iz ove grupe, dok se sa jednom Armenijom ganjas bodovno, onda ti postane jasno koliko je ova grupa smijesna.
Nije on dobio ovu utakmicu, nego cijela ekipa. A ove bodove sto smo prosuli smo prosuli zbog njeg pa onda zbog igraca.
Kad ovako demoliras jednu ekipu koja najvjerovatnije i ide na prvenstvo iz ove grupe, dok se sa jednom Armenijom ganjas bodovno, onda ti postane jasno koliko je ova grupa smijesna.
Odlicno odigrana utakmica, jos samo Loncara u prvih 11, i ima da dobijemo grke bez problema
Možda je nogom bolji od obojice, ali glavom je gori od čitsve reprezentacije.aqarius je napisao/la:Za Zuku se slažem ali vala Bešić i sa jednom nogom je bolji od npr. Jajala pa vala i Cimija.Večeras je to sve lijepo ali da je samo malo zapelo nahebali bi se mi večeras nane i Cimiju i Sariću i Jajalu...ne otpisujte Bešu..
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
scudetto89
- Kontakt:
Ovako se je trebalo igrati protiv armenije, ali je to iza nas ,ova vecerasnja utakmica kapa do poda svim igracima, ovako se gine za sveti dres nase jedine BIH !
Imamo sansi da se plasiramo, prvo grci i onda osluskivati rezultat finska- armenija nadam se kiksu finaca .!
Imamo sansi da se plasiramo, prvo grci i onda osluskivati rezultat finska- armenija nadam se kiksu finaca .!
04.10.2009 !
- AndreWilliams
- Kontakt:
Svaka čast na prikazanom
konačno je presing funkcionisao kako treba. Dzeku obožavam, ali se večeras pokazalo da sa njim i bez Sarića nema dovoljno trke. Često mi pada na pamet ona Osimova da su "njih dvojica igrač manje na terenu". Eto malo konkurencije. Svježa krv je bila potrebna.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakav bolan Bešić.. Prvo lik nije sav svoj u glavi. Drugo, usporava igru svojim peljanjem iz kojeg ništa ne napravi. Treće, ne igra nikako i ne treba gledati stare zasluge. Tu poziv zaslužuje Vrančić.
Šta to fali Cimirotu? I večeras je odigrao dobro, fino sarađuje s Pjanketom i Sarićem. Ne kontam ni ovoliku seranciju na Jajala, momak dobro igra u Italiji.
Odlična utakmica i ova repka može namučiti svakog, samo kad hoće i kad je pristup na nivou. Znao sam da će to biti dobro i bez Džeke, neće Edina biti vazda. Svaka čast Robiju što je promiješao karte, Kovačević na nivou, Kvržić zmaj. Treba polako davati šanse novim i svježim igračima, evo i večeras se pokazalo kako se lavovski bore do kraja. Bravo.
Šta to fali Cimirotu? I večeras je odigrao dobro, fino sarađuje s Pjanketom i Sarićem. Ne kontam ni ovoliku seranciju na Jajala, momak dobro igra u Italiji.
Odlična utakmica i ova repka može namučiti svakog, samo kad hoće i kad je pristup na nivou. Znao sam da će to biti dobro i bez Džeke, neće Edina biti vazda. Svaka čast Robiju što je promiješao karte, Kovačević na nivou, Kvržić zmaj. Treba polako davati šanse novim i svježim igračima, evo i večeras se pokazalo kako se lavovski bore do kraja. Bravo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Niko da kaze da je Cimirot odigrao fantastičnu utakmicu u svim segmentima mislim njegova najbolja za reprezentaciju
znas da nam to ne bi odgovaralo?Varg je napisao/la:SALANOVIC VECERAS RJEŠAVA ARMENCE
jako,jako dobra tekma...ne znam da li se radovati ili tugovati zbog vjerovatnoce da ce ovi levati igrati euro a mi baraz protiv danske npr:-)
bas mi tesko nesto..
tesko nama kad se sara oprosti
Nabijem te na qrac streberu_dreamer_ je napisao/la:Ne sjecas se dobro, bilo je 2:1slusalica je napisao/la:nikad u životu nisam gledao bolju tekmu repke, a sjećam se i bih - italija (2:0)
tz tz tz tz tz tz
Receno je na njegovoj temi.mirsad993 je napisao/la:Niko da kaze da je Cimirot odigrao fantastičnu utakmicu u svim segmentima mislim njegova najbolja za reprezentaciju
DOKTORIRAO veceras...
I mi smo bas poznati da smo gazili grcku u atini...Madal je napisao/la:Da, bit će vrlo nezgodno, čak je i veliki Lihtenštajn samo bod dole izvukao.Edviin je napisao/la:Sad ide duplo tezi zadatak, dobitj grcku...
Nakon Bosna Rumunija 2-1 i Bosna Grcka 3-0 najbolja domaca utakmica u historiji.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Prosinečki me iznenadio svojim izmjenama. Formacijski ne, ali igrački jeste, sa Sarićem i Kovačevićem. Ocekivao sam promjene u bh. timu, ali ne ove - prokomentirao je.
za hejtere rovijebih izmjena
za hejtere rovijebih izmjena
.
Zadnja izmjena: Mramic24, dana/u 12 okt 2019, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
imal ko strim liht armenija
Cekaj, jer kod ovih Armenaca ne igra ovaj Mhiktyaran?
Pa cemu se mi nadamo? Hahaha.. Gdje je taj odvratni idiot opet neka povreda u pitanju?
Pa cemu se mi nadamo? Hahaha.. Gdje je taj odvratni idiot opet neka povreda u pitanju?
majku im, ovi grci se izgleda opet dizu pred nase gostovanje kod njih haha
ovih 15 min,nimalo losi.
ovih 15 min,nimalo losi.
Zato nam odgovara da pobijede danas....pa da onda izginu protiv finskeAmarinho je napisao/la:Cekaj, jer kod ovih Armenaca ne igra ovaj Mhiktyaran?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ima da plačemo zbog one utakmice sa Grčkom i prosipanja čista 3 boda. 
Pa da smo bar remi izvukli protiv mrtvih amenaca i finaca, već bi sad jednog nogom bili na prvenstvu.
Jedino što ova igra raduje pred predstojeći baraž, u ovakvom izdanju možemo dobiti bilo koga ko nas zapadne u baražu. Ali ne lezi vraže, nikad ne znaš na koju nogu će ova ekipa ustati.
Pa da smo bar remi izvukli protiv mrtvih amenaca i finaca, već bi sad jednog nogom bili na prvenstvu.
Jedino što ova igra raduje pred predstojeći baraž, u ovakvom izdanju možemo dobiti bilo koga ko nas zapadne u baražu. Ali ne lezi vraže, nikad ne znaš na koju nogu će ova ekipa ustati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !