Ja sam tebi davno predlagao posjetu psihijatru. Isto tako sam ti rekao da, ako su ti finansije problem, to možemo riješiti tako da se mi ovdje organizujemo da ti sakupimo neku kintu u te svrhe, mislim da je to neophodno.marseille_unique je napisao/la:evo moja formacija, turska podere nas, ciro dobije otkaz, ja ponovo onda mogu rahat da navijam za svoju zemlju , a davno sam se pomirio da su za mene jos jedne kvalifikacije gotove kad je doso ciro, tako da i ako odemo na ovo prvesntvo bit ce mi teze nego kad smo igrali nerijeseno protiv danske, tako da je ovo moja taktika
turska podere bosnu i hercegovinu, ciro dobije otkaz, i ja ponovo mogu da navijam za svoju zemlju rahat i da idem na tekme kao i prije, ako bogda nadam se tom scenariju
nemojte da zaboravite kada nekada budete pricali protiv cire , da ste samo jedna djeca koja ne znate da stanete iza svojih stavova, jer sada ste uz njega i boli vas briga za sve samo da prodemo na world cup, a do prije nekoliko mjeseci ste mu j..... mater kad je tek doso, kao sta ce nam za selektora on, e tako ce te vjerovatno ponovo pricati kao i kad smo izgubili protiv irana, a ja hvala Bogu imam ponos svoj i od pocetak sam i protiv cire i protiv bilo kog igraca koji igra za selekciju koju vodi ciro
ako bogda bih 0:3 turska
Druga varijanta, možda i bolja za sve nas a pogotovo za tebe je da uzmeš onaj špicasti čekić i da se pukneš među te rogove koje imaš na glavi.
Jadna tvoja majka šta rodi.