BiH - Turska

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

NoName
Kontakt:

Re: BiH - Turska

Post Postao/la NoName » 08 sep 2009, 11:49

marseille_unique je napisao/la:evo moja formacija, turska podere nas, ciro dobije otkaz, ja ponovo onda mogu rahat da navijam za svoju zemlju , a davno sam se pomirio da su za mene jos jedne kvalifikacije gotove kad je doso ciro, tako da i ako odemo na ovo prvesntvo bit ce mi teze nego kad smo igrali nerijeseno protiv danske, tako da je ovo moja taktika

turska podere bosnu i hercegovinu, ciro dobije otkaz, i ja ponovo mogu da navijam za svoju zemlju rahat i da idem na tekme kao i prije, ako bogda nadam se tom scenariju

nemojte da zaboravite kada nekada budete pricali protiv cire , da ste samo jedna djeca koja ne znate da stanete iza svojih stavova, jer sada ste uz njega i boli vas briga za sve samo da prodemo na world cup, a do prije nekoliko mjeseci ste mu j..... mater kad je tek doso, kao sta ce nam za selektora on, e tako ce te vjerovatno ponovo pricati kao i kad smo izgubili protiv irana, a ja hvala Bogu imam ponos svoj i od pocetak sam i protiv cire i protiv bilo kog igraca koji igra za selekciju koju vodi ciro

ako bogda bih 0:3 turska
Ja sam tebi davno predlagao posjetu psihijatru. Isto tako sam ti rekao da, ako su ti finansije problem, to možemo riješiti tako da se mi ovdje organizujemo da ti sakupimo neku kintu u te svrhe, mislim da je to neophodno.

Druga varijanta, možda i bolja za sve nas a pogotovo za tebe je da uzmeš onaj špicasti čekić i da se pukneš među te rogove koje imaš na glavi.

Jadna tvoja majka šta rodi.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 sep 2009, 11:51

marseille_unique je napisao/la:evo moja formacija, turska podere nas, ciro dobije otkaz, ja ponovo onda mogu rahat da navijam za svoju zemlju , a davno sam se pomirio da su za mene jos jedne kvalifikacije gotove kad je doso ciro, tako da i ako odemo na ovo prvesntvo bit ce mi teze nego kad smo igrali nerijeseno protiv danske, tako da je ovo moja taktika

turska podere bosnu i hercegovinu, ciro dobije otkaz, i ja ponovo mogu da navijam za svoju zemlju rahat i da idem na tekme kao i prije, ako bogda nadam se tom scenariju

nemojte da zaboravite kada nekada budete pricali protiv cire , da ste samo jedna djeca koja ne znate da stanete iza svojih stavova, jer sada ste uz njega i boli vas briga za sve samo da prodemo na world cup, a do prije nekoliko mjeseci ste mu j..... mater kad je tek doso, kao sta ce nam za selektora on, e tako ce te vjerovatno ponovo pricati kao i kad smo izgubili protiv irana, a ja hvala Bogu imam ponos svoj i od pocetak sam i protiv cire i protiv bilo kog igraca koji igra za selekciju koju vodi ciro

Slažem se s tobom dosta toga. Okej, nema šanse za to 0:3. Nadam se našoj pobjedi. Ne mogu vjerovati da možeš samo tako prestati navijati za našu repku . Preispitaj se sam i vidjeti češ da je ipak voliš i da navijaš za nju ( u to sam siguran 100%). I ja sam protiv saveza, Ćire i mnogi su zaboravili Mehu i Elvira, ali eto, ostavimo to sada.

Papac Legenda.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 08 sep 2009, 11:52

Onda ti ako ne zelis da gledas Ciru i momke, ugasi TV is cekaj do 2010 kad se zavrsi SP i onda "mozda" dodje Kodro !
Pa navijaj onda, pali baklje, protestuj protiv saveza i trosi pare od saveza na kazne zbog bakljadi !!!

I ja sam protvi saveza, ali ne treba pljuvat po Ciri koji je toliko doprinio nasoj repki !
8-)
× Plava krv ispod koze ×

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 08 sep 2009, 11:55

pozz raja u ovoj utakmici imamo jednog navijača više nego do sada sjeća te li se da je dodik rekao da samo k ad BIH bude igrala protiv turske da će navijati za nas :mrgreen: :mrgreen:

fc bayo
Kontakt:

Post Postao/la fc bayo » 08 sep 2009, 11:55

yebo pap(K)ca
da je neki insan odazvao bi se jer je svjestan da bi nam mogao pomoci.neka, imamo mi misketa pa jos a saliha krene...turci ce oborenih noseva kuci.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 08 sep 2009, 11:57

na jedan nacin shvatam marseille_unique...ciru su ustvari i doveli kako bi malo smirili pritisak na Savez (sto se i ostvarilo )a to se pokazalo dobro za ljude iz vec navedenog i ko zna sta ce se desiti sa novcem koji bismo dobili u eventualnom odlasku na SP :roll: ali,ipak,podrzavam nasu reprezentaciju i zelim da odemo na to svjetsko da igraci pruze malo srece gradjanima u ovom teskom stoljecu :) A kao sto kazu,nikome nije do zore sjala,pa nece ni lopovima u Savezu,ako nista,barem ce ih jednom smrt odvesti na drugi svijet,daleko od bh.reprezentacije,a i ciro,ako iskreno ne navija za BiH ima Onaj kome ce odgovarati za lazi,a to nismo mi ;)
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 08 sep 2009, 11:58

vejza_ je napisao/la:pozz raja u ovoj utakmici imamo jednog navijača više nego do sada sjeća te li se da je dodik rekao da samo k ad BIH bude igrala protiv turske da će navijati za nas :mrgreen: :mrgreen:

ebo vas Dodik vise..Gori ste vi sto ga prozivate toliko..Boli me ona stvar za krmka...On je glupi krmak koji je digao milione na racun jos glupljih ljudi koji su ga psotavili na polozaj..I neka im je pokrao pare, oni rade za minimalac od 300 km a Dodik ne zna koliko ima trenutno....

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 08 sep 2009, 12:02

znao sam da su svi iz nemile #obani a da su toliki nisam znas li ti šta znaći :mrgreen: :mrgreen: očigledno ne

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2009, 12:04

vejza_ je napisao/la:znao sam da su svi iz nemile #obani a da su toliki nisam znas li ti šta znaći :mrgreen: :mrgreen: očigledno ne
Zeli ti reci da nam u ovom topicu Dodik i slicni ne trebaju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Radioglava
Kontakt:

Post Postao/la Radioglava » 08 sep 2009, 12:05

marseille_unique je napisao/la:...ako bogda bih 0:3 turska

Da smo u vrtiću, ti bi bio ono dijete s kim se niko ne bi igrao. To pravi navijač nikad ne bi govorio.
Ti da stvarno voliš reprezentaciju, ti bi sad navijao za bosnu kao i mi svi, a ne bi pokušavao kvariti atmosferu.

vejza_
Kontakt:

Post Postao/la vejza_ » 08 sep 2009, 12:07

i ti stvarno pa vidiš da sam se samo nasmijao na tu izjavi i sa tim sam ustvari mislio ko ga **** ovdje stvarno moraš sve napisati da bi bio svačen :roll: :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 sep 2009, 12:10

vejza_ je napisao/la:i ti stvarno pa vidiš da sam se samo nasmijao na tu izjavi i sa tim sam ustvari mislio ko ga **** ovdje stvarno moraš sve napisati da bi bio svačen :roll: :roll:
Dodik je vec mnogo puta bio sazvakan u ovoj temi, sto bi svakako vidio da si procitao svih 60 stranica :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 08 sep 2009, 12:11

marseille_unique je napisao/la:imate srece sto me ova tema o reprezentaciji ne interesuje dugo vremena, tako da se nema sta prepirati svama navijac koji je isao na tekme repke, samo nekad vako dodem mislim ovo mi je drugi put da pokusam ovim momcima i kako vidim vise djeci nego momci pomoci da dodu pameti, idem da pratim moju mladu selekciju a vama sve najbolje u ziovotu i da dodete pameti

i ovo da dozivim da kazem ali sto se prije desi prije cu opet imat sansu da mogu pratit moju selekciju

ponosan sam sto sam jedan jedini kojeg nije uspjela medijska propaganda promjenit, nisam kao oni lafinasi BHF i ostali

dabogda nas turci poderali sutra
Pa bolje ti je nemoj nikada za nas navijati....Ako je tebi jedan selektor, il jedan igrac, il jedan lijecnik u selekciji ispred domovine i njene reprezentacije onda bogati nemoj navijati za BIH...

Bih je svetinja, BIH repka je svetinja a ne licni interes.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 08 sep 2009, 12:11

ma koji vam je ljudi klinac ? jeste li normalni ? sutra igramo jednu od najvecih utakmica u istoriji nase repke , a vi tu sebi dajete za pravo da dizete tenzije , i svadjate se oko nekakvih gluposti ..
jeste li vi svjesni da mi sutra možemo obezbijediti baraž DVA KOLA PRIJE KRAJA KVALIFIKACIJA U GRUPI SA TURSKOM , SPANIJOM I BELGIJOM ..?
hej...razmislite malo tintarom ..jeste li svjesni kakav je to uspjeh ako akoBOGda to ostvarimo sto se iskreno nadam da hocemo ...
marseille , ohladi malo ...uz duzno postovanje prema tvom razmisljanju ne mogu prihvatiti da navijas protiv repke bez obzira na sve oko saveza , sansa je jedinstvena ...ako su mogli Hadzibegic , Halilhodzic i ostali promijenit svoje stavove vezane za Ciru onda bi morao i ti ...ili ne moras ..al nemoj me molim te ubjedjivat da si patriota veci od sviju nas koji sutra navijamo za nasu voljenu ...
LJUBAV JE JEDNA , I OSJECAJIMA NE MOZES DIRIGOVAT ... VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

fc bayo
Kontakt:

Post Postao/la fc bayo » 08 sep 2009, 12:13

ako je ovaj marsej bosanac onda sam ja marsovac :evil:

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 08 sep 2009, 12:14

ako bog da sutra cemo pokazati svijetu da iz evrope dolazi nova fudbalska sila !!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 08 sep 2009, 12:15

fc bayo je napisao/la:ako je ovaj marsej bosanac onda sam ja marsovac :evil:
Pa naravno da nije. Bosancu je BIH svetinja a ne interes.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 08 sep 2009, 12:17

CRNI_SA je napisao/la:ako bog da sutra cemo pokazati svijetu da iz evrope dolazi nova fudbalska sila !!
oleeee

a kako bih volio da vidim izraz lica terima , nakon poraza !

najmrzi mi je trener
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 08 sep 2009, 12:19

mostar_mo je napisao/la:ma koji vam je ljudi klinac ? jeste li normalni ? sutra igramo jednu od najvecih utakmica u istoriji nase repke , a vi tu sebi dajete za pravo da dizete tenzije , i svadjate se oko nekakvih gluposti ..
jeste li vi svjesni da mi sutra možemo obezbijediti baraž DVA KOLA PRIJE KRAJA KVALIFIKACIJA U GRUPI SA TURSKOM , SPANIJOM I BELGIJOM ..?
hej...razmislite malo tintarom ..jeste li svjesni kakav je to uspjeh ako akoBOGda to ostvarimo sto se iskreno nadam da hocemo ...
marseille , ohladi malo ...uz duzno postovanje prema tvom razmisljanju ne mogu prihvatiti da navijas protiv repke bez obzira na sve oko saveza , sansa je jedinstvena ...ako su mogli Hadzibegic , Halilhodzic i ostali promijenit svoje stavove vezane za Ciru onda bi morao i ti ...ili ne moras ..al nemoj me molim te ubjedjivat da si patriota veci od sviju nas koji sutra navijamo za nasu voljenu ...
LJUBAV JE JEDNA , I OSJECAJIMA NE MOZES DIRIGOVAT ... VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO !
potpisujem 100% ..moramo svi biti jedinstveni , a ne se dijeliti na ove ili one ...

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 08 sep 2009, 12:28

Ljudi polako pustite se dodika i slicnig ****.Za sutrasnji mec trebamo samo pritisnut turke ali ne u smislu da napadamo vabank nego pritisak na zadnju njihovu liniju koja je dosta spora i ozlijedom turskog Terija Gana neuigrana.Zato treba pocet sa dva spica Edinom i VedOm pa poslije Zlatana ubacit.Naravno miske i sejo iza njih a ibro seli na lijevog beka jer je bolji od seje na toj poziciji a mislim da bi bilo pogubno zrtvovat seju na svojoj ne prirodnoj poziciji protiv Arde iili Altintopa gdje bi nas oni ubili.Sace mnogi rec sejo je dobro igro i na beku jest ali protiv Armenije i tako slicnih repki, sjetimo se samo Turske u Istnabulu po toj strani smo imali ogromnih problema.Sejo naprijed i tacka nek se ibro ganja dole sa njima kao i u BeLGIJI.Rahimic naravno standardan a sto se tice Murata jednostavno nisam neki njegov ljubitelj ali trenutno dok se Bajram ne oporavi on treba sutra pocet.STOperi Jaha,Spaha i Safet pravi beton ispred Supica.Eh sad ako se povucemo kao protiv Belgije kad smo vodili 2 1 u Zenici to bi bilo samoubistvo jer Turci nisu normalni kad napadnu, sjetite se samo njihovog fanatizma i protiv NOrveske,Ceske pa i protiv Hrvatske.Svi podvlace Ardu i Altintopa stvarno ekstra igraci ali i sto tako i Belezoglu Emre je igracina tako da Elvir mora stalno da mu blizu stoji.Medjutim posto stvarno puno pratim Turke po mom misljenju najbolji njihov igrac je Tundzaj Sanli, igrac Stokea ,kapiten i pravi vodja njihove ekipe ali ne treba sumnjati da ce i njega nasi zmajevi neutralisat abd.Eto izvinjavam se zbog duzeg posta ali saljem pozdrav svim pravim patriotama diljem BiH ma koje religije bili.POZZ i zivi bili

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.