Moderator/ica: rio_Ferdy88
Bombas samoubica.Neutral je napisao/la:Verstapen u Minardiju![]()
Nizozemac mislim. Ne znam sada tačno. No jedan od meni dražih vozača bio je kamikaza Sato
Ne znam je li iko vise bolida skrsio od njega.Neutral je napisao/la:Ali kada Blažičko komentira F1. I opet ta kamizkaza iz Japana, nevjerovatno. Ali čovjek je imao par okršaja na stazi kao niko.
daffy je napisao/la:pa on vozi i sadau Sauberu sa Pedrom..
ma nije istina, ustvari jeste ali samo djelimicno... mislim, to sto se tice treninga, to si u pravu da je napravljena smijurija od toga... no bilo je dobrih utrka i sampionata i poslije mike, pa 2008, 2007 su odlucene fakticki u zadnjoj utrci... 2008 u zadnjem krugu covjece u najuzbudljivijoj zavrsnici u istoriji formule 1. 2007 si imao u zadnjoj trci cetiri aktivna pretendenta na mjesto svjetskog prvaka... pa dvoboj schumija i alonsa u 2006, pa kimija i alonsa u 2005, bilo je dobrih utrka... a drugo je to sto su ljudi nostalgicni za nekim drugim stvarima... cinjenica je jedino da je sad teze preticati, ali to je sve zahvaljujuci novim tehnoloskim dostignucima i usavrsavanjem aerodinamike na autima.. no nije ni prije 10 tak godina bilo preticanje tako jednostavno, niti je sada postalo nemoguce... jbg, tako je kako je...Neutral je napisao/la:Taj dana kada je otišao dosta toga se promjenulo. Otkad je prestao dvoboj Michael- Mika Formula 1 postaje dosadna. Dolaz mladi Kimi koji nije imao bolid koji zaslužuje, jednostavno su stalno ispadali. A dvoboji na stazi su malo rijetki bili. Prije se vozilo strašno, prije su treninzi bolji bili. Ovo je sve sada reklama, i oni stariji koji Formulu prati od 8 godine kao ja mogu slobodno reći da današnja Formula nije ni upola kao ona prije. Šta upola i gore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.