Ti se pomiri da nema logike to što pričaš. Drugo kolo prvenstva, koliko godina imaš, 13?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:25Svega ti da on tebe slucajno ne guzii? Sta ga koji k branis, jedino ti i niko vise lik jednostavno nije ono sto Juventusu treba i pomiri se sa tim, obicni basluk
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Ma kakvi 13, 11 punih
Nek te napuni umjesto one zene, mozda si i ti lutkica ko i on

Jesam. Ajd sad u skokovima krele.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑27 sep 2020, 22:28Ma kakvi 13, 11 punih![]()
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Sad ce Frabota preokrenuti
Da je odma izveo ovakvu normalnu postavu mozda bi i bilo nesto
Costulja donio bod otvaranjem za Danila, nikada ne bi s onim peglanjem i sporim igračima nešto uradili. Daleko najkonkretniji igrač u ekipi i jedini uz Alvara i Juana sposoban stalno praviti višak. Arthur fina rola, već narednu počinje i to će biti druga priča. On na registi i s njim Benta i Amer i to bi bilo to. Demiral polagano unutra i to je već fizionomija ekipe.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 sep 2020, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Melo nelosh za ovih 25 min
E cuj Kostulja donio bod a ne ronaldo koji je preletio 5 igraca Rome... joj jesi ti meni lud lik 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Cuadrado je greska al nema veze valjda je vidio
Ekipi i najvise fale igrači koji znaju napraviti visak. Tu svakako dodati i dvojicu koja to najbolje rade Dybala i Berna, i moze se ocekivati super igra. Nadam se da ce i Artur to raditi u vezi, ima neki naznaka.
Sreca je sto se otjerao trener koji mrcvari loptu i nedozvoljava igračima da igraju. Samo da se sve poslozi, bit ce to bombona.
Puno je bolje sto eksperimentise i opet solidan rezultat uzme, nego da kopira svoje prethodnike. Ovako se vidi da ima mozak i da ga kani korisititi. Idemo dalje, nije ovo lose.
Sreca je sto se otjerao trener koji mrcvari loptu i nedozvoljava igračima da igraju. Samo da se sve poslozi, bit ce to bombona.
Puno je bolje sto eksperimentise i opet solidan rezultat uzme, nego da kopira svoje prethodnike. Ovako se vidi da ima mozak i da ga kani korisititi. Idemo dalje, nije ovo lose.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Treba stopere polahko na klupu redati ove godine i Demirala i ostale unutra. Arthur ljepse odigrao nego Pjanic. Nikad vise ovako ofanzivno poceti. Rabiot na klupu nakon pauze. Amerikanac, Athur i Ramiz na centru. Sa strana Cuadrado i Frabotta. Gore Ronaldo i Kulusevski. Okosnica.
Woj - extra
Woj - extra
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Druze, i ti bi dao onaj gol, valjda si gledao začetak akcije, nemoj da se pravimo blesavi, ovo je ekipni sport.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 sep 2020, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Moratu na klupu i cuvat ga do 80min za ulazak
Dobar bod na kraju.
Pirlov kiks, nepotrebno izmisljanje pozicija, nadam se da je skontao da neke stvari ne idu. Rabiot i Amerikanac u ovoj formaciji ne mogu zajedno, a Ramsey nije za prvi 11. Demiral mora igrati u narednom periodu, Chiello se mora odmarati, jer je Bonucci siguran.
Sto prije se mora naci prvi 11 i da se uigrava ekipa, kako god ponovo smo pokazali karakter sa 10 igraca, ovo je falilo prosle godine.
Ne znam cemu ovdje ovoliko negativnosti, a jucer su se pisale pjesme, sabura malo decki
Pirlov kiks, nepotrebno izmisljanje pozicija, nadam se da je skontao da neke stvari ne idu. Rabiot i Amerikanac u ovoj formaciji ne mogu zajedno, a Ramsey nije za prvi 11. Demiral mora igrati u narednom periodu, Chiello se mora odmarati, jer je Bonucci siguran.
Sto prije se mora naci prvi 11 i da se uigrava ekipa, kako god ponovo smo pokazali karakter sa 10 igraca, ovo je falilo prosle godine.
Ne znam cemu ovdje ovoliko negativnosti, a jucer su se pisale pjesme, sabura malo decki

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Na kraju odlicno, ipak kad se stvari posloze, a za to treba vremena, bice ovo top ekipa. Arthur ce bit pravo pojacanje nema sumnje. Zadovoljan bodom.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Protiv Napolia:
Runa-Morata-Costa
McKennie-Arthur- Benta
Frabotta-Demiral-Chiellini-Juan
Woj
Runa-Morata-Costa
McKennie-Arthur- Benta
Frabotta-Demiral-Chiellini-Juan
Woj
#MaxOUT
#MaxOUT
a znas kako kazu brate, u fudbalu je najteze zabiti gol

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Čekam italiu i capitana za rezime, je li ovo bilo bliže Sarri stilu i po igri i po (nerezonskim) odlukama ili pragmatično ala Allegri, konzervativno ala Conte? 
Ja znam odgovor.
Ma neka proba sve pa kud puklo.

Ja znam odgovor.
Ma neka proba sve pa kud puklo.

#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Bolje je izgledalo poslije crvenog.
Kulu ne moze desno pokrivati, slab je u odbrani Roma je to dobro koristila do crvenog.
Cuadrado isto nije za lijeve strane, dok se namjesti na desnu uspori odmah napad.
Valjda je Pirlo vidio to.
Masina 2 gola
kakav skok
Morata nista, ocekujem bolje partije, Arthur fino odigrao.
Kulu ne moze desno pokrivati, slab je u odbrani Roma je to dobro koristila do crvenog.
Cuadrado isto nije za lijeve strane, dok se namjesti na desnu uspori odmah napad.
Valjda je Pirlo vidio to.
Masina 2 gola

Morata nista, ocekujem bolje partije, Arthur fino odigrao.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.