UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Koji panj.
Njemu je najbolji drug ubica Promes. Da nije fudbaler bio bi u zatvoru vjerovatno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑16 jun 2024, 15:24isto pomislih na Iversona
ali kontam nosi zbog neke povrede a on fakat pokusava furati taj look kao fudbaler![]()
https://www.goal.com/en/lists/memphis-d ... 35aaa98889
Brat Depay ladno zapucao 4 odlicne sanse
normala za njega
Valjda zuti majmun Koeman skonta u neka doba da treba promjeniti spica.
Mada poljaci su jednostavno prelosi u odbrani da bi se mogli odbranili od svih ovih napada i u drugom poluvremenu.

Mada poljaci su jednostavno prelosi u odbrani da bi se mogli odbranili od svih ovih napada i u drugom poluvremenu.
-
- Kontakt:
Sastavile se dvije, po mom, antipaticnije reprezentacije na prvenstvu. Jednostavno obadvije sirovine na svoj nacin, bez neke tehnike ili maste u igri.
Ne postoji ruzniji fudbal od Poljskog
Postoji.
Grčki je gori, ali oni bar postižu uspjehe s tim svojim kriminalom. Poljska je jad i bijeda.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Guraju Poljake u neke jake reprezentacije uvijek, a ljudi goli qrc od reprezentacije uvijek bili. Precijenjeni do bola.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Guraju zbog rumenog seljaka u napadu i par prosjeka, a realno su gori od Škota.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Treba biti pošten pa reći da bi Nizozemski vezni red izgledao bitno drugačije od ovoga da Wieffer, de Jong, Timber i Koopmeiners nisu ozljeđeni.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Bolje sto se nismo kvalifikovali, ovaj nivo organizacije u igri, fizicke spreme, defanzive i tranzicije i sto je najvaznije trke je za nas 3 levela iznad.. ne bi 2 gola zabili ukupno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma ja, bolji Gigović i Tabaković od Zielinskog i Lewandovskog 

Poljaci igraju tacno onako kako se treba igrati protiv ekipe koja je tehnicki za klasu bolja. Evo umalo ne zabise za 2:1.
-
- Kontakt:
Gol visi u zraku
Dobri Poljaci je.bi ti to
Mogli bi i dobiti
Mogli bi i dobiti
Simons ni sjena igrača iz kluba.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Depaj je najbolji igrac ikad kada se ulazi u sanse a najgori kad ih treba rjesavati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.