Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Svi mi dobro znamo da ovi kreteni u savezu tu gledaju samo lovu i njih nije briga s kim ćemo igrat i hočemol' igrat nego koliko će nam ko dat a da mi ne damo ništa... Zato se čeka Saudijska Arabija, zato se čeka Iran itd itd... Taman je do Papeta, pa nije on toliko lud pa da nebi volio u martu imat tekmu, al jadnik mora se pravdat, jbg.na njemu se kola lome...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Baka se ni tada nije upoznavaora1981 je napisao/la:Ako ovako nastavimo selektor će nam igrače upoznavati tokom prvih utakmica kvalifikacija.
@Calcio da nam Argentina dodje naslo bi ih se koji bi rekli sta ce nam onaj hasisar.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Najveci humor je sto uopste imamo povoda da pricamo o tome "kako NAS selektor ne poznaje NASE igrace" !!! Ovo nema nigdje na svijetu. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Vise mi znamo o nasim igracima nego onaj ko treba da zna. 
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
To kao biva Capello je godinama bio na kahvi sa Gerrardom,Teryjem i ostalim.Maltene kucni prijatelj.szlaja je napisao/la:Najveci humor je sto uopste imamo povoda da pricamo o tome "kako NAS selektor ne poznaje NASE igrace" !!! Ovo nema nigdje na svijetu. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Vise mi znamo o nasim igracima nego onaj ko treba da zna.
I vjerovatno zbog tog dugog poznanstva se osvetili Hrvatskoj i uzduz i poprijeko.
Pogotovo ovaj Holandjanin Guss poznaje Turke kao svoj mali prst.
Kontradiktorni smo do bola.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
zna Susic dosta o nasim igracima. puno vise nego sto je Ciro znao kad je preuzeo, pola godine mu je trebalo samo da nauci imena igracima.szlaja je napisao/la:Najveci humor je sto uopste imamo povoda da pricamo o tome "kako NAS selektor ne poznaje NASE igrace" !!! Ovo nema nigdje na svijetu. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Vise mi znamo o nasim igracima nego onaj ko treba da zna.
ali sve i da jeste tako, selektor ce za 45 minuta nauciti vise o nekom igracu nego ovi pojedini tzv strucnjaci na forumu koji ga godinama prate, ipak je to njegov posao a fudbalom se bavi od 70-tih.
Ma ne možete vi t onekim ovdje objasnit, oni su stručnjaci i oni "najbolje" znaju. Pape ovdje pola njima smeta samo zato što je igrao u Fk. Sarajevu. To htjeli il ne priznat. Čovjek još nije ni odigrao tekmu a već ga se pljuje i već ga treba smjenut prema nekima...
Nismo ni mi sjedili s njima na kafama, ali znamo vecinu njihovih kvaliteta. Safet zna o nasima koliko mi o tamo nekim Tajvancima.harishp je napisao/la:To kao biva Capello je godinama bio na kahvi sa Gerrardom,Teryjem i ostalim.Maltene kucni prijatelj.szlaja je napisao/la:Najveci humor je sto uopste imamo povoda da pricamo o tome "kako NAS selektor ne poznaje NASE igrace" !!! Ovo nema nigdje na svijetu. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Vise mi znamo o nasim igracima nego onaj ko treba da zna.![]()
I vjerovatno zbog tog dugog poznanstva se osvetili Hrvatskoj i uzduz i poprijeko.
Pogotovo ovaj Holandjanin Guss poznaje Turke kao svoj mali prst.![]()
Kontradiktorni smo do bola.
Na tvoj komentar i ja mogu odgovorit: "Safeta samo brane ljubitelji FK Sarajevo" Ha?GunnerS je napisao/la:Ma ne možete vi t onekim ovdje objasnit, oni su stručnjaci i oni "najbolje" znaju. Pape ovdje pola njima smeta samo zato što je igrao u Fk. Sarajevu. To htjeli il ne priznat. Čovjek još nije ni odigrao tekmu a već ga se pljuje i već ga treba smjenut prema nekima...
Ja ću ga prvi kritikovat ako uradi nešto što nije dobro u tekmi ili ostvari loš rezultat a do tada naravno da ću ga branit jer čovjek nije ništa loše uradio a vi ka kritikujete. A naravno, da je neki Kranjičar, Ćiro i p.m. vi bi bili zadovoljni.
I to je sad kao pametan izgovor.szlaja je napisao/la:Na tvoj komentar i ja mogu odgovorit: "Safeta samo brane ljubitelji FK Sarajevo" Ha?GunnerS je napisao/la:Ma ne možete vi t onekim ovdje objasnit, oni su stručnjaci i oni "najbolje" znaju. Pape ovdje pola njima smeta samo zato što je igrao u Fk. Sarajevu. To htjeli il ne priznat. Čovjek još nije ni odigrao tekmu a već ga se pljuje i već ga treba smjenut prema nekima...
A ovu stranicu o reprezentativcima i selektorima zaobidje u sirokom luku.
P.S Kako rekoh ni ostali navedeni selektori nisu pojma imali o igracima koji su im dopali.Pa im nista nije falilo.
Ali nekom to fali.Uostalom Ciro nije pola ih znao kako su cestito i zvali pa je preko drugih ih pozvao.
Da je neuspjeh ostaviti trecu repku na Evropskom takmicenju i jednu Belgiju iza nas
Slagao bi samog sebe.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2010, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Niko ne kritikuje toliko Safeta koliko nacin izbora selektora. Po kojim osnovama? Konacno smo htjeli korak vise sa strucnjacima, al opet ista prica. Nije Safet kriv nista, to stoji. Nama se moze ne svidjati nacin njegovog zivota, negove osobine, ali nije on kriv sto su ga postavili za selektora. Bicu najsretniji na svijetu da nas odvede na Euro
PA JEL NAM TREBAJU SELEKTORI KAO PRETHODNI??? Ti mislis da im nista nije falilo?harishp je napisao/la:I to je sad kao pametan izgovor.szlaja je napisao/la:Na tvoj komentar i ja mogu odgovorit: "Safeta samo brane ljubitelji FK Sarajevo" Ha?GunnerS je napisao/la:Ma ne možete vi t onekim ovdje objasnit, oni su stručnjaci i oni "najbolje" znaju. Pape ovdje pola njima smeta samo zato što je igrao u Fk. Sarajevu. To htjeli il ne priznat. Čovjek još nije ni odigrao tekmu a već ga se pljuje i već ga treba smjenut prema nekima...Ko god ide na to nek se uhvati Zelje,Sarajeva,Laktasa itd.
A ovu stranicu o reprezentativcima i selektorima zaobidje u sirokom luku.
P.S Kako rekoh ni ostali navedeni selektori nisu pojma imali o igracima koji su im dopali.Pa im nista nije falilo.
Ali nekom to fali.Uostalom Ciro nije pola ih znao kako su cestito i zvali pa je preko drugih ih pozvao.
da je neuspjeh ostaviti trecu repku na Evropskom takmicenju i jednu Belgiju l
slagao bi samog sebe.
Nacin izbora od koga ...saveza.To mi kao iznenadjeniszlaja je napisao/la:Niko ne kritikuje toliko Safeta koliko nacin izbora selektora. Po kojim osnovama? Konacno smo htjeli korak vise sa strucnjacima, al opet ista prica. Nije Safet kriv nista, to stoji. Nama se moze ne svidjati nacin njegovog zivota, negove osobine, ali nije on kriv sto su ga postavili za selektora. Bicu najsretniji na svijetu da nas odvede na Euro
Uostalom ako Barba mjesec prije javno kaze kao satro nesto protiv saveza i jos nekih kritika.
To sve zgazi i ode na razgovor tom istom savezu i to da bude strogo selektor a oko pomocnika ne dolazi u obzir.
Pa i Balja je znojio muda u repci i davao golove kao i borio se.Plus sto i on poznaje repku i igrace.A i ima jako puno ''iskustva'' u trenerskim vodama isto kao i sam Barba.Ali njemu nije bilo ispodcasti da prihvati to mjesto i da shvati da bi bilo neozbiljno da prihvati samo mijesto selektora iako minute nema nikakvog iskustva kao ikakav trener bilo koga ili cega.
Pa to im ni Zeljo,Sarajevo,Velez nebi dozvolili.
P.S Prethodni mislim na ove selektore engleske,turske itd koji su u ''dusu poznavali'' igrace kad su dosli na to mjesto.
Pa im kako to rekoh bas nije nesto ko smetalo ili im vjerovatno nece smetati
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2010, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
PA JEL NAM TREBAJU SELEKTORI KAO PRETHODNI??? Ti mislis da im nista nije falilo?harishp je napisao/la: P.S Kako rekoh ni ostali navedeni selektori nisu pojma imali o igracima koji su im dopali.Pa im nista nije falilo.
da je neuspjeh ostaviti trecu repku na Evropskom takmicenju i jednu Belgiju l
slagao bi samog sebe.
Imas gore objasnjenje na koje se prethodne navedene mislilo. 
O nasim bivsim nije se ni pisalo. 8-)Jedino je Cirkan tu bio prozvan koji fakat dosta nasim igracima ni imena nije poznavao.Nego cekao da mu neko sapne.Ali za divno cudo dobro su mu saptali.Jer kloceva u repci je bivalo sve manje i manje.
O nasim bivsim nije se ni pisalo. 8-)Jedino je Cirkan tu bio prozvan koji fakat dosta nasim igracima ni imena nije poznavao.Nego cekao da mu neko sapne.Ali za divno cudo dobro su mu saptali.Jer kloceva u repci je bivalo sve manje i manje.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 feb 2010, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
naso se neki szlaja da prica o Safetu..............a ne zna da treba ustati mirno kad prica o istom i bar imat malo postovanja prema najboljem igracu BiH svih vremena.......vjerovatno szlaja misli da ovo govorim jer sam navijac Sarajeva, al uostalom libo me racku sta Szlaja misli................
aman - čest usklik u sevdalinkama
Safet Sušiš - legenda fublaske igre na ovim prostorima
Safet Sušić - prvi selektor koji je od prvog dana počeo raditi svoj posao, kako treba, profesionalno
Safet Sušić - prvi insan na toj poziciji, a inače jedan od rijetkihh uopšte, koji nikad nije raji prodavao šuplju, bacao prašinu u oči
....
Safet Sušić - jedini problem koji ima je, što je on Safet Sušić
ko utrefio , utrefio, ko nije, jbg ...
Safet Sušiš - legenda fublaske igre na ovim prostorima
Safet Sušić - prvi selektor koji je od prvog dana počeo raditi svoj posao, kako treba, profesionalno
Safet Sušić - prvi insan na toj poziciji, a inače jedan od rijetkihh uopšte, koji nikad nije raji prodavao šuplju, bacao prašinu u oči
....
Safet Sušić - jedini problem koji ima je, što je on Safet Sušić
ko utrefio , utrefio, ko nije, jbg ...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
SAFETA BRANE SAMO ISKRENI NAVIJACI BiH,bez obzira navijao ja za Zelju,Sarajevo,Siroki,Borac il Napredak Šije,nije bitno ni hocemo li utakmice igrati na Bilinom polju,Grbavici,Kosevu,Pecari,Piroti il neznam ti gdje,ja cu i dalje navijati kao i do sada.A ovi sto laprdaju nesto protiv Susica,nek se ne brukaju bezveze, ako Susic napravi neki veliki rezultat,a svi znamo sta je to u nasem slucaju,lizat cete mu du*pe isto ko i Cirkanu,Sliskovicu,Muzurovicu itd..........szlaja je napisao/la:Na tvoj komentar i ja mogu odgovorit: "Safeta samo brane ljubitelji FK Sarajevo" Ha?GunnerS je napisao/la:Ma ne možete vi t onekim ovdje objasnit, oni su stručnjaci i oni "najbolje" znaju. Pape ovdje pola njima smeta samo zato što je igrao u Fk. Sarajevu. To htjeli il ne priznat. Čovjek još nije ni odigrao tekmu a već ga se pljuje i već ga treba smjenut prema nekima...
Rotor Volgograd...
Reci nam ti prijatelju ko je trebao umjesto Papeta biti selektor? Ali uzmi u obzir kolika je plata,koliki nam je rejting,kakav je savez,kakve sponzore imamo!!!!!szlaja je napisao/la:Niko ne kritikuje toliko Safeta koliko nacin izbora selektora. Po kojim osnovama? Konacno smo htjeli korak vise sa strucnjacima, al opet ista prica. Nije Safet kriv nista, to stoji. Nama se moze ne svidjati nacin njegovog zivota, negove osobine, ali nije on kriv sto su ga postavili za selektora. Bicu najsretniji na svijetu da nas odvede na Euro
Daj samo jedno realno ime!
Kad ovo realno sagledas moras biti super zadovoljan,ja sam se iznenadio kad je Pape uopste pristao na ovo,jedan dobar covjek u ovom sivilu,solidan trener koji na normalan nacin radi posao kako se radi u svakoj normalnoj selekciji.
ubacuju se ljudi u razgovor koji nisu od pocetka. Pitanja koja smo vec prosli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.