Chicago Bulls

majestic24
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la majestic24 » 23 sep 2010, 01:09

dema je napisao/la:S Melom smo mi ofanzivno jaki ko beton ako uspijemo zadrzat JO-a onda smo i defanzivno jaki imali bi najbolji balans u NBA ligi jos samo to dobro uigrat napraviz dobru hemiju u ekipi i onda se mozemo nadat tituli.
Da cete bas imati najbolji balans u ligi ne bih bas rekao. Prvo Laksersi su jaci u svakom segmentu,a i trojac Miamija je podjednako jak u ofanzivi a i u defanzivi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 sep 2010, 01:15

Evo kada ides na ovu stranicu ulazis uvjek ovako na pocetnu, a poslije biras da vidis vjesti od Bullsa naravno jer te ovo interesuje

http://www.chicagobreakingsports.com/

Izgleda da je danas Udoka bio na probi i haman ce ga ostaviti, jer kazu da igra dobru odbranu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 sep 2010, 01:17

majestic24 je napisao/la:
dema je napisao/la:S Melom smo mi ofanzivno jaki ko beton ako uspijemo zadrzat JO-a onda smo i defanzivno jaki imali bi najbolji balans u NBA ligi jos samo to dobro uigrat napraviz dobru hemiju u ekipi i onda se mozemo nadat tituli.
Da cete bas imati najbolji balans u ligi ne bih bas rekao. Prvo Laksersi su jaci u svakom segmentu,a i trojac Miamija je podjednako jak u ofanzivi a i u defanzivi.
Miami u defanzivi nije ni medu 7 ekipa u ligi recimo.A s Melom bi mogli parirat i LAL koji nisu bas toliko superiorni a prednost LAL je Phil tu bi mogli dobit jer mi imamo neiskusnog trenera.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 sep 2010, 01:19

SaltCityAttack je napisao/la:Evo kada ides na ovu stranicu ulazis uvjek ovako na pocetnu, a poslije biras da vidis vjesti od Bullsa naravno jer te ovo interesuje

http://www.chicagobreakingsports.com/

Izgleda da je danas Udoka bio na probi i haman ce ga ostaviti, jer kazu da igra dobru odbranu
Hvala brate evo sad sam je otvorio super .A evo pozvali su u kamp i Ime Udoka pa mozda izbori se hehe vise nece bit problem ko kod Del negra kad je jedva mogao odradit trening jer je znao imat manje od 10 igraca na raspolaganju.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 sep 2010, 01:27

evo bas gledam na comcast tv I Boozer je gost, pa gledam i slusam sta prica :)...pravo mi je optimistican i bas mi je drago sto je upravo on dosao u Bullse
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 sep 2010, 01:29

SaltCityAttack je napisao/la:evo bas gledam na comcast tv I Boozer je gost, pa gledam i slusam sta prica :)...pravo mi je optimistican i bas mi je drago sto je upravo on dosao u Bullse
On je od pocetka govorio da zeli u Bullse on je veliko pojacanje predobar samo da ga povrede zaobidu moze puno s njim nam je skok jos bolji i imamo igru ledima konacno,koliko ce samo Rose imat vise asista zahvaljujuci njemu

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 23 sep 2010, 09:59

sto se tice clana bullsa imate novog,ali zasto toliko zelite anthonya u bullse ne vidim razlog zasto bi ga doveli i davali ovake mlade igrace za anthonya

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 sep 2010, 11:03

amardelic1 je napisao/la:sto se tice clana bullsa imate novog,ali zasto toliko zelite anthonya u bullse ne vidim razlog zasto bi ga doveli i davali ovake mlade igrace za anthonya
Ma zelimo mi borbu za vrh a on nam to moze dat a i meni su dragi ovi igraci i zadovoljan sam ekipom ,ali ako uzmu Mela bez da daju JO-a mi idemo ubrzo u borbu za titulu.Ovako cemo morat jos cekat i slagat ekipu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 sep 2010, 11:38

Pa ebiga realno necemo uzeti titulu pored nekih sa ovom ekipom barem 2-3 godine, ali nikad se nezna...sa Anthoniyem smo odmah pa mozda i prvi konkurenti, ako ne damo Noaha....Sinoc i Boozer kaze da ovoj ekipi treba samo jos jedan takav igrac, ali da vjeruje da Bullsi i sa ovom ekipom mogu napraviti mnogo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 sep 2010, 23:39

Brian Scalabrine,John Lucas III,Ime Udoka,Roger Powell su pozvani u kamp Bullsa da se pokusaju izborit za ulazak u roster ,nije iskljuceno da jos nekog pozovu.

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 23 sep 2010, 23:41

iskreno mislim da ovu sezonu treba probati bez anthonya,jer ima tu igraca koji mogu chicago odvesti do samog kraja,a ako dovedemo anthonya na njemu ce biti veliki pritisak ove sezone, jer i on sam zna kakve je chicago dao igrace za njega,a ako ga ne dovedemo mislim da ce ovi igraci imati puno vise motiva za igru,a nebi ovo sve govorio da ne mislim da nemamo dobre igrace,a ako bi ga doveli vidjecete da nece nista napraviti,jer imo je on i dobru ekipu i u denveru pa nista,iskreno ja ne bi volio da dodje u chicago,jer vise volim da rose bude glavni igrac bullsa nego anthony ako bi doso to bi sigurno bio u chicagu i rose bi puno izgubio na svojim statistikama dolaskom njega i bolje je da chicago gradi igru na rose nego na anthonyu,a inace rose mi je najdrazi igrac na svijetu

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 23 sep 2010, 23:47

amardelic1 je napisao/la:iskreno mislim da ovu sezonu treba probati bez anthonya,jer ima tu igraca koji mogu chicago odvesti do samog kraja,a ako dovedemo anthonya na njemu ce biti veliki pritisak ove sezone, jer i on sam zna kakve je chicago dao igrace za njega,a ako ga ne dovedemo mislim da ce ovi igraci imati puno vise motiva za igru,a nebi ovo sve govorio da ne mislim da nemamo dobre igrace,a ako bi ga doveli vidjecete da nece nista napraviti,jer imo je on i dobru ekipu i u denveru pa nista,iskreno ja ne bi volio da dodje u chicago,jer vise volim da rose bude glavni igrac bullsa nego anthony ako bi doso to bi sigurno bio u chicagu i rose bi puno izgubio na svojim statistikama dolaskom njega i bolje je da chicago gradi igru na rose nego na anthonyu,a inace rose mi je najdrazi igrac na svijetu
I meni je najdrazi ,kako je skroman to mi je kod njeg najdraze.Pa i ja to kazem bolje je ostavit ovu ekipu i onda potpisat Mela na kraju godine.Melo ne bi bio glavni igrac jer on to nije ni u Denveru sad ce neko rec da sam lud ali oni su postali ozbiljna ekipa dolaskom Billupsa i tamo je on lider s njim sve pocinje i zavrsava.On je masina za koseve a lider cesto moze bit i neko ko nije prvi strijelac ekipe,kako je cesto to znao Duncan uradit jer sve nadomjesti ostalim segmentima igre.Ja kazem ova ekipa ce uvijek odigrat bolju odbranu sama vec s Melom.Po meni Melo da ali da JO ostane ,on mi je drag skoro ko i Rose. Ne postoji igrac u ligi slican njemu.Baby Bullsi su prosli obdaniste i sad krecu u osnovnu skolu ,nadam se dobrom uspjehu hehe

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 24 sep 2010, 00:16

dobro moze melo ali na kraju sezone ali i kada dodje ne da on bude glavni igrac nego rose ili eventualno neko drugi,ali sve to stoji ali ja ipak mislim da je melo bio glavni igrac u denveru, a iskreno bolje je bez mela,ovo sve govorim samo radi rose,a da nema rose sigurno bi drugacije mislio u ovom trenutku,sto je najjaci je igrac u NBA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2010, 02:11

Sve je to uredu imamo mi odlicnu ekipu, ali Melo nam je potreban za titulu...ako njega mozemo dovesti, a da Noah ne bude ukljucen u taj trade, onda je to prihvatljivo.....ako zaista moramo dati Noaha, onda taj trade ne bi trebao da se desi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 24 sep 2010, 23:31

Bullsi ne daju Noah-a i to mi je drago.E sad bi trebali pokusat naci jos jednu ekipu koju ce ukljucit u koju bi mogli trade Denga a Gibsona dat Denveru uz to da iz te ekipe ide jos jedan dobar igrac u Denver plus pickovi Bullsa.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 sep 2010, 02:48

haman 4 tima trade moguc, ali Anthony ide u Netse :)...bilo bi fino da on ode u Netse, samo da ne ide Knickse .... bilo kako bilo vidjet cemo sta ce sve od ovoga biti ovih dana
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 sep 2010, 23:20

SaltCityAttack je napisao/la:haman 4 tima trade moguc, ali Anthony ide u Netse :)...bilo bi fino da on ode u Netse, samo da ne ide Knickse .... bilo kako bilo vidjet cemo sta ce sve od ovoga biti ovih dana
Denver ceka ponudu Bullsa s Noah-om ili Cllipersa s Griffinom

amardelic1
Kontakt:

Post Postao/la amardelic1 » 26 sep 2010, 23:22

ja ne bi dao ni jednog ni drugog za mela

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 sep 2010, 23:26

amardelic1 je napisao/la:ja ne bi dao ni jednog ni drugog za mela
Ma nece dat ali i Noah et poceo nes da koci s tim ugovorom ponudili mu 57 za 5g mislim da je to ok ali eto on hoce vise e sad koliko vise vidjecemo.Ocekujem da Griffin ak bude zdrav bude Rookie godine.

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 26 sep 2010, 23:37

http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=2eueg5g
evo jednog prijedloga koji bi mogao proc jer svi ovi igraci su u igri za trade a popunili bi rupe u ekipama u koje bi dosli

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.