Browser igra: Football identity

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Bilal
Kontakt:

Re: Browser igra: Football identity

Post Postao/la Bilal » 05 avg 2010, 23:47

Edo_Majka je napisao/la:Pa zar je moguco uopste imati brzinu 90??? :o
A sto nebi bilo? Mi jos nismo ni punu sezonu odigrali pa nas vecina ima brzinu preko 70 ;)

@elninho ja sam veceras poceo utakmicu sa 57% kondicije i zabio oba gola za remi protiv Waltera 8-)

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 05 avg 2010, 23:49

Mislim da bi trebali se potruditi da to poprave , zaista je nemoguce igrati onako ;)

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 05 avg 2010, 23:50

Bilal je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Pa zar je moguco uopste imati brzinu 90??? :o
A sto nebi bilo? Mi jos nismo ni punu sezonu odigrali pa nas vecina ima brzinu preko 70 ;)

@elninho ja sam veceras poceo utakmicu sa 57% kondicije i zabio oba gola za remi protiv Waltera 8-)
skoro 70,al to samo oni koji stalno treniraju speed,meni jeto licno glupo,imat jedan skil,bolje uravnotezen
edit,svaka tebi cast,al vjeruj da bi bio bolji da si imo 100,jer dovodi do gresaka,takodjer povrijedili ste me,pa mije kondicija sad 67 :( ,veca od tvoje napocetku :lol:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 06 avg 2010, 00:12

meni je kondicija bila preko 90 :P sad 70 ja msilim :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 avg 2010, 02:18

da,da, upravu je elninjo.. samo uravnotezeno.. kod nas su male plate, pa radi toga se patimo.. ali evo ja sam speed sa 50 uspio dici do 70, tackling sa 31 do 61, high pass sa 30 na 43 ( mada je ovo bio prvi skil koji sam trenirao i zadnji put treniran jos u petoj sezoni ).. imati par skilova koji su glavni i dovoljno.. a ne npr. biti bek, imati speed ( sad govorim u nasoj situaciji ) 80 i imati tackle 30 i svaki put kad ides tackle il izgubis dvoboj ili napravis faul.. pa kad saljes pass dodajes trenerima.. ebo to.. samo par skilova treba vjezbati, i ja iskreno nisam za promjenjive treninge.. ima dosta raje koja svaki dan mjenjaju trening.. ja jedan trening drzim po 15 dana.. dok ne dodjem do zadate velicine kao sto sam sebi odredio nedavno, tackle sa 51 nabiti na 61, i eto, potrajalo 8-9 dana ali zato skoro svaki tackle uspije..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 06 avg 2010, 12:21

Italia je napisao/la:da,da, upravu je elninjo.. samo uravnotezeno.. kod nas su male plate, pa radi toga se patimo.. ali evo ja sam speed sa 50 uspio dici do 70, tackling sa 31 do 61, high pass sa 30 na 43 ( mada je ovo bio prvi skil koji sam trenirao i zadnji put treniran jos u petoj sezoni ).. imati par skilova koji su glavni i dovoljno.. a ne npr. biti bek, imati speed ( sad govorim u nasoj situaciji ) 80 i imati tackle 30 i svaki put kad ides tackle il izgubis dvoboj ili napravis faul.. pa kad saljes pass dodajes trenerima.. ebo to.. samo par skilova treba vjezbati, i ja iskreno nisam za promjenjive treninge.. ima dosta raje koja svaki dan mjenjaju trening.. ja jedan trening drzim po 15 dana.. dok ne dodjem do zadate velicine kao sto sam sebi odredio nedavno, tackle sa 51 nabiti na 61, i eto, potrajalo 8-9 dana ali zato skoro svaki tackle uspije..
ja sam speed sa 34 na 64 digo accel sa 30 na 42
oba passa sa 25 na 36 i sa staminu treniram sad mi je oko 45 a bila je 37-38
a plata mi je 90k mada mio se nesvidja trening ni mao danas dobio na stamini 0.45

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 06 avg 2010, 16:16

ja sa staminom nemam problema.. svi je dizu, meni stoji 47.. dobro, dici cu je uskoro samo da mi pise Mediocre, ljepse je nego Very Poor.. ali ne treba se ogranicavati na jedan skil..

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 06 avg 2010, 22:33

O boze sta nam se desilo danas, samo 0:0 igrali i to citavu utakmicu dominirali ali ovi novi sto su dosli su prokockali milion sansi, neznaju dobro da prime, kad je high oni primaju na low i obrnuto, nemogu da vjerujem, sad smo opet dalje od prvog mjesta, a za drugim smo smanjili zaostatak na 4 boda, ali ima ova neka nova ekipa koja nam prijeti :( oni nisu botovi i izgleda da se dobro snalaze. :cry: mi od danas moramo sve dobiti, ja imo ocjenu 3,9 :oops: ali ne mojom greskom vec od svojih suigraca, ja im dam loptu na tanjiru a oni neznaju da prime :shock: sjeban sam skroz
Tracy McGrady!!!

Ovo_Malo_Duse
Kontakt:

Post Postao/la Ovo_Malo_Duse » 08 avg 2010, 16:08

http://i35.tinypic.com/2dgksd2.jpg

sutra je derbi zmaj i kamikaze, kamikaze su dobri al mislim da nemaju velike sanse protiv pite i ekipe :P

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 avg 2010, 17:32

:lol:

ja mislim da kamikaze ipak mogu uzeti jedan bod.. moje misljenje.. protiv Bosnie su igrali odlcino..

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 avg 2010, 17:35

Italia je napisao/la::lol:

ja mislim da kamikaze ipak mogu uzeti jedan bod.. moje misljenje.. protiv Bosnie su igrali odlcino..

bolan , pobit cu ih sve , haha :D

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 avg 2010, 18:12

ti ces odlicno doci repki kad bude trebalo ubijati igrace.. :mrgreen: adi i ja odradimo posao 80 minuta, i onda stupate ti i micron ubojice :lol: :mrgreen:

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 avg 2010, 18:19

Italia je napisao/la:ti ces odlicno doci repki kad bude trebalo ubijati igrace.. :mrgreen: adi i ja odradimo posao 80 minuta, i onda stupate ti i micron ubojice :lol: :mrgreen:

sta ti je ba , kad ja i micron uletimo hahahaha :D ZA BIH I GLAVOM NA KRAMPU!! :D

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 08 avg 2010, 18:21

Italia je napisao/la:ti ces odlicno doci repki kad bude trebalo ubijati igrace.. :mrgreen: adi i ja odradimo posao 80 minuta, i onda stupate ti i micron ubojice :lol: :mrgreen:
Pa sta se onda daffy imas mucit pustis te dvije ubice i za 10 minuta nema ko igrat protiv vas :mrgreen:.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 avg 2010, 20:57

isao sam na soluciju da ce obojica nakon 5 min dobiti crvene :lol: :mrgreen:

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 08 avg 2010, 21:16

Italia je napisao/la:isao sam na soluciju da ce obojica nakon 5 min dobiti crvene :lol: :mrgreen:
ja mislim da cu ja imati najvise faulova u ligi svaku tekmu 2-3 proslu **** 1 ja mislim :D
aa kad ce napraviti reprezentaciju jel to nas savez pravi ili ce se automatski napraviti svim drzavama :D :D :D :D

SD

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 08 avg 2010, 22:01

ma zxmajevı trudıcemo se da pomognemo bosnı.ıako ste mı vı drazı.vıdjecemo nadam se dobroj tekmı :D
ı vama sam ja spamer jel :twisted:
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 08 avg 2010, 23:47

Micron je napisao/la:
Italia je napisao/la:isao sam na soluciju da ce obojica nakon 5 min dobiti crvene :lol: :mrgreen:
ja mislim da cu ja imati najvise faulova u ligi svaku tekmu 2-3 proslu **** 1 ja mislim :D
aa kad ce napraviti reprezentaciju jel to nas savez pravi ili ce se automatski napraviti svim drzavama :D :D :D :D

SD

to osh reci da ja ne pravim , hahaha :D

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 08 avg 2010, 23:55

kakva reprezentacija ??
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 09 avg 2010, 11:54

samir_tm87 je napisao/la:
Micron je napisao/la:

SD

to osh reci da ja ne pravim , hahaha :D
ma nije ba 8-) 8-) 8-) 8-)

a nebi ja pravio puno faulova ali tackle 30 i nesta

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.