e jbg, šta mu je sadMont0 je napisao/la:Navodno ce MojaTV u ponudi od 1.1.2014. imati i sedam sportklubova, sad koliko ce ih biti HD pojma nemam (i hoce li ikako). Ako dodje do toga ozbiljno cu razmisliti da uvedem to cudo, jer imam nevidjene probleme oko svoje prve ljubavi dreambox-a
Sport i TV
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Al' Logosoft nije pokriven u cijeloj BiH, to im je glavni problem i mana.arelinho je napisao/la:pa brate u Logosoftu imas 4 arene i SK zajednoAdmir_Sa je napisao/la:a šta ce onda telemachMont0 je napisao/la:Navodno ce MojaTV u ponudi od 1.1.2014. imati i sedam sportklubova, sad koliko ce ih biti HD pojma nemam (i hoce li ikako). Ako dodje do toga ozbiljno cu razmisliti da uvedem to cudo, jer imam nevidjene probleme oko svoje prve ljubavi dreambox-akako sam upoznat telemach i sportklub imaju baš jake veze, tako da cisto sumnjam da ce svoje usluge ponuditi drugim partnerima koji vec imaju u ponudi konkurentske arene
daj bože, al cisto sumnjam da ce se to desiti
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- skyisthelimit
Vidite ko ima telemach on moze u OSNOVNOM analognom ili digitalnom paketu gledati ove utakmice. Dok npr da bi na Arenisport gledao utakmicu lige prvaka ala cska-psg moras platiti za specijalni paketmadridist je napisao/la:
15.10 - 15.06 ...
ja imam mojatv i ne moram placati poseban paket za arene placam samo 4 km mjesecno za HD arene
Semper Fidelis
takodje imam arene hd i placam samo digitalnu i to je tofixator je napisao/la:ja imam mojatv i ne moram placati poseban paket za arene placam samo 4 km mjesecno za HD arene
da, jedan kvart im manje više ništa ne znaci. imala je i ova moja kablovska jednu arenu i jedan sportklub, i ove odnedavno nema više sportkluba jer su im zabranili. sad kontam preci na telemach, svakako arene imam na kompu preko adsl-a ono marka mjesecnoFaraonTM je napisao/la: Al' Logosoft nije pokriven u cijeloj BiH, to im je glavni problem i mana.
nema potpisa
Moja kablovska je imala SK1 i SK2, Arenu 1, Eurosport 1 i 2.. Analognu si plaćao 11,5 dok si digitalnu mogao imati besplatno samo je bilo potrebno imati TV sa DVB-C-om.. To je bilo sve donedavno dok ih nije kupio Telemach, i sada oni prave belaj jer nemogu razvesti mrežu da mogu digitalni signal puštati preko onog svog D3 recivera i ostavljaju samo mogućnost analognog signala bez dodatnih paketa i ičega. A na koji fazon to Arene preko ADSL-a? Moraš biti korisnik Moje TV ili?Admir_Sa je napisao/la:da, jedan kvart im manje više ništa ne znaci. imala je i ova moja kablovska jednu arenu i jedan sportklub, i ove odnedavno nema više sportkluba jer su im zabranili. sad kontam preci na telemach, svakako arene imam na kompu preko adsl-a ono marka mjesecnoFaraonTM je napisao/la: Al' Logosoft nije pokriven u cijeloj BiH, to im je glavni problem i mana.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
dovoljno je samo da budes korisnik BHT ADSL-a, i placas dodatno uslugu MojaTV Web 1KM mjescnoFaraonTM je napisao/la:A na koji fazon to Arene preko ADSL-a? Moraš biti korisnik Moje TV ili?
Zadnja izmjena: miki_92, dana/u 20 okt 2013, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma to je meni sve isto. Znači ja što sam poTelemahnito ili neko treći tipa Logosoft to ne mogu imati?miki_92 je napisao/la:dovoljno je samo da budes korisnik BHT ADSL-aFaraonTM je napisao/la:A na koji fazon to Arene preko ADSL-a? Moraš biti korisnik Moje TV ili?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Najbolja je ova @admir_sa opcija.
21 Km (net BH Telecom+Moja web tv) i imas sve 4 Arene (koje se mogu prebaciti u HD i jos dodje AJ,Face,BHT,FTV,RTRS i hrpa drugih glupih kanala) i Telemachova televizija za SK.
21 Km (net BH Telecom+Moja web tv) i imas sve 4 Arene (koje se mogu prebaciti u HD i jos dodje AJ,Face,BHT,FTV,RTRS i hrpa drugih glupih kanala) i Telemachova televizija za SK.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema do CS-a
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
http://te.ve.ba/article/16855/eurosport ... undesligom" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
ima još koja str. tipa liveonsat.
tam više nema nba u ponudi
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
- dr.van nostrand
- Kontakt:
kako nemamaminho je napisao/la:ima još koja str. tipa liveonsat.
http://www.dodaj.rs/f/2E/Qr/XAYMd8C/nba.png" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://media-sat.net/sat-vijesti/4185-z ... eague.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/f/1J/Wp/308MWazL/cl.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/f/1J/Wp/308MWazL/cl.png" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Prije 7-8 godina:
BHT1 - Engleska Premier liga, Liga šampiona
Mreža Plus - Španska Primera liga
FTV - Bundesliga
BN - Francuska liga
OBN (prije njih PinkBH) - Serie A, Kup UEFA
OBN - NBA liga
BHT1- Euroliga i Jadranska liga
+ ski skokovi, skijanje, rukomet, tenis, Vimbldon na OBN-u.
Imao sam tada na TV-u 10-ak kanala, a mogao sam gledati sve najjače lige na svijetu i odličnu košarku. A danas mi treba kablovska, i opet ne mogu gledati pola liga jer ukidaju kanale na području BH (npr. Sport Klub kanali), a za 3 od 4 Arene moram dodatno da plaćam. Puj majku im!
FTV - Bundesliga
BN - Francuska liga
OBN - NBA liga
Imao sam tada na TV-u 10-ak kanala, a mogao sam gledati sve najjače lige na svijetu i odličnu košarku. A danas mi treba kablovska, i opet ne mogu gledati pola liga jer ukidaju kanale na području BH (npr. Sport Klub kanali), a za 3 od 4 Arene moram dodatno da plaćam. Puj majku im!
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
SalePD je napisao/la:Prije 7-8 godina:
FTV - Bundesliga
BN - Francuska liga
OBN - NBA liga
gdje to,otkud to?
Pa ja koristim BlicNet, i u februaru su ukinuli sve Sport Klub kanale, a pisalo je da je to zbog toga što iz Sport Kluba nisu postigli dogovor sa operaterima iz BiH, i da samo jedan operater iz BiH ima pravo na Sport Klub kanale, ali se ne sjećam koji je to. Sad ne znam koliko je to tačno, ali znam da ja nemam te kanale. No kako god, cilj mi je bio reći da sam prije 7-8 godina imao sve što me zanima od sporta na onih 10-ak kanala koje sam imao na TV-u i kablovska mi uopšte nije bila potrebna.filip13 je napisao/la:SalePD je napisao/la:Prije 7-8 godina:
FTV - Bundesliga
BN - Francuska liga
OBN - NBA liga
gdje to,otkud to?
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
SalePD je napisao/la:Pa ja koristim BlicNet, i u februaru su ukinuli sve Sport Klub kanale, a pisalo je da je to zbog toga što iz Sport Kluba nisu postigli dogovor sa operaterima iz BiH, i da samo jedan operater iz BiH ima pravo na Sport Klub kanale, ali se ne sjećam koji je to. Sad ne znam koliko je to tačno, ali znam da ja nemam te kanale. No kako god, cilj mi je bio reći da sam prije 7-8 godina imao sve što me zanima od sporta na onih 10-ak kanala koje sam imao na TV-u i kablovska mi uopšte nije bila potrebna.filip13 je napisao/la:SalePD je napisao/la:Prije 7-8 godina:
FTV - Bundesliga
BN - Francuska liga
OBN - NBA liga
gdje to,otkud to?
mislim da više od jednog operatora ima sportklub u ponudi,telemach i bh telekom,čak i logosoft
BH Telecom nema.Znam da ima Total al oni su regionalni i prejaki su te mogu da plate hrpu para za SK.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.