Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mensur Mujdža
Mujdza je najvazniji igrac u nasoj reprezentaciji,iz jednostavnog razloga sto mi za njega nemamo apsolutno nikakvu zamjenu! Fakat da ga nisu omele povrede,on bi sad igrao u nekoj od vodecih ekipa Bundeslige! Povratak Mujdze i Spahica u ekipi znaci da nam je zadnja linija jaca 200 %!
Muki u prvoj postavi protiv Hoffenheima. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uze Virto muštuluk, Avdija na aparatima 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Muki
Propadose planovi kriminalca.
Kako nepravda ne moze opstati vidi se i u ovom primjeru.
Sretno Mensure i cuvaj se,od tvog zdravlja nam zavisi sve,dotle je doslo.
Kako nepravda ne moze opstati vidi se i u ovom primjeru.
Sretno Mensure i cuvaj se,od tvog zdravlja nam zavisi sve,dotle je doslo.
Šuti, ima i naredni vikend, samo da ovo prođe kako treba.FaraonTM je napisao/la:Uze Virto muštuluk, Avdija na aparatima
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nece moci preko Mukija Avdaga.
Ukoliko odigra i sljedece sedmice, Streicha castim pecenenjem.
Sretno Mensure, samo ostani zdrav.

Sretno Mensure, samo ostani zdrav.

Ima naredni vikend i jos jedan prije okupljanja reprezentacije.
Bitno je samo da Mujdzone bude zdrav ,kriminalac nece smjeti od Spahe staviti Avdiju.
Bitno je samo da Mujdzone bude zdrav ,kriminalac nece smjeti od Spahe staviti Avdiju.
Gdje je onaj Nerminovic sto tvrdi da nece igrati, Mujdza je u drugom poluvremenu odigrao vrhunski na beku i logicno da ce sada i u buduce biti u prvoj postavi, samo da ne bude ozlijeda, amin! 

DD
Nerminovicu Nerminovicu

Bravo Mensure sine Bosanski. Samo naprijed. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ima on još 3 tekme za odigrati računajući i ovu večerašnju. Helem, svi se nadamo da će ostati zdrav i uhvatiti formu za ove dvije, tri tekme.Virtu4l je napisao/la:Šuti, ima i naredni vikend, samo da ovo prođe kako treba.FaraonTM je napisao/la:Uze Virto muštuluk, Avdija na aparatima
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nevjerovatno ali istinito.Mensur Mujdza je najvazniji igrac reprezentacije zahvaljujuci zamjeni koju je nasao kriminalac.
Oni koji se razumiju u fudbal znaju da mi nemamo nikakve sanse ako,ne daj boze,bude igrao Vrško,to je u vrhunskom fudbalu igrac manje i svaki protivnicki trener bi strategiju svoje igre gradio na njemu i na njegovoj strani,i znao bi iskoristiti taj poklon.
Oni koji se razumiju u fudbal znaju da mi nemamo nikakve sanse ako,ne daj boze,bude igrao Vrško,to je u vrhunskom fudbalu igrac manje i svaki protivnicki trener bi strategiju svoje igre gradio na njemu i na njegovoj strani,i znao bi iskoristiti taj poklon.
- Nerminovic
- Kontakt:
Druže, prvo - meni je drago što on igra ali koliko ja znam on je igrao ono poluvrijeme zbog povrede tako da je i danas dobio priliku da se pokaže. Riether otkad je došao bio povrijeđen tako da se trenutno bori sa Sorgom. Inače ja mislim da Riether nije došao da grije klupu ali ako naš bosanski zmaj može igrati onda je meni drago i još bolje za reprezentaciju.Burundi je napisao/la:Gdje je onaj Nerminovic sto tvrdi da nece igrati, Mujdza je u drugom poluvremenu odigrao vrhunski na beku i logicno da ce sada i u buduce biti u prvoj postavi, samo da ne bude ozlijeda, amin!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
prati li iko tekmu, kakav je mensur 

- hogarstrasni
prije 10 danahogarstrasni je napisao/la:Po rezultatima koje postize Freiburg i kako im igra odbrana, nemojte se zacuditi da Mujdza pocne slijedecu.

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- sanlituncay
- Kontakt:
Neće moći preko Avdije 

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Rither ti je zdrav i eno ga na klupi.Nerminovic je napisao/la:Druže, prvo - meni je drago što on igra ali koliko ja znam on je igrao ono poluvrijeme zbog povrede tako da je i danas dobio priliku da se pokaže. Riether otkad je došao bio povrijeđen tako da se trenutno bori sa Sorgom. Inače ja mislim da Riether nije došao da grije klupu ali ako naš bosanski zmaj može igrati onda je meni drago i još bolje za reprezentaciju.Burundi je napisao/la:Gdje je onaj Nerminovic sto tvrdi da nece igrati, Mujdza je u drugom poluvremenu odigrao vrhunski na beku i logicno da ce sada i u buduce biti u prvoj postavi, samo da ne bude ozlijeda, amin!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Drugo,nema se sta Mujdza pokazivati,on se pokazao vec stotinama puta.On je tu kod kuce.
Trece,trener ove sezone gura Sorga zato sto ima 24 godine,sto je Njemac i sto ima potencijala cak i za reprezentaciju.
Freiburg vodi 2-0
Ma Mujdza kad zauzme poziciju ne skide ga ni trosvabo!
Bitno je samo da nam je Mensur zdrav, a kad je zdrav znamo koliko vrijedi.
Ma Mujdza kad zauzme poziciju ne skide ga ni trosvabo!
Bitno je samo da nam je Mensur zdrav, a kad je zdrav znamo koliko vrijedi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Nerminovic
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Nerminovicu Nerminovicu![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Coolpanda24, Daduli, DjaniTarik i 56 gostiju.