Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Puma » 08 feb 2011, 21:09

Golmani: Branimir Aleksić (Spartak), Aleksandar Kirovski (Zemun), Marko Dmitrović (Crvena zvezda).

Odbrana: Uroš Vitas (Rad), Vujadin Savić (Bordo), Aleksandar Miljković (Partizan), Milan Rodić (OFK Beograd), Nemanja Gudelj (NAC Breda), Marko Petković (OFK Beograd).

Igrači sredine terena: Aleksandar Ignjovski (Minhen 1860), Saša Marković (OFK Beograd), Slobodan Medojević (Vojvodina), Nikola Krčmarević (Čukarički), Vuk Mitošević (Vojvodina), Nenad Krstičić (Sampdorija), Filip Knežević (Borac Čačak), Filip Đuričić (Herenven).

Napadači: Danijel Aleksić (Grojter Firt), Nemanja Kojić (Rad), Stefan Šćepović (Briž).
cuo sam da su ovaj Gudelj i Djuricic veliki potencijali u Holandiji

kakvo je stanje sa Aleksicem ,da li igra u Firtu, s obzirom da u Genoi nije dobijao nikako sansu ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2011, 21:22

Gudelj svakako,sa 19 godina,pa smem reci i jedan od glavnih igraca NAC-a,i samo neka tako nastavi bice od njega nesta.I kod Djuricica je slicna situacija,pa nije dzaba u Zvezdi poceo. :lol:

Kada je Aleksic u pitanju nisam ga jos gledao ove sezone,ali po statistikama samo 2 gola u 14 tekmi nije to dovoljno za nesta ozbiljnije nadam se da ce uspe da se izvuce iz ovoga kanala.

A nisam napisao,gledao sam sinoc Munchen 1860-Fortuna,prava najezda Srba je bila.
U Munchenu Rukavina,Ignjovski i Lakic od starta.
Rukavina losa tekma,previse je ispadao,u napadu nista narocito.Ignjovski je igrao levog beka solidna partija izasao negde oko 65.minute.A Lakica odavno nisam gledao pa mi se i ne cini lose dosta trci,trudi se ali nema dovoljno lopti.

A za Fortunu u 72.minutu usao je Ranislav Jovanovic a vec u 73.lepo se snasao i asistirao kod pogodka gostiju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 08 feb 2011, 21:26

Golmani: Branimir Aleksić (Spartak), Aleksandar Kirovski (Zemun), Marko Dmitrović (Crvena zvezda).

Odbrana: Uroš Vitas (Rad), Vujadin Savić (Bordo), Aleksandar Miljković (Partizan), Milan Rodić (OFK Beograd), Nemanja Gudelj (NAC Breda), Marko Petković (OFK Beograd).

Igrači sredine terena: Aleksandar Ignjovski (Minhen 1860), Saša Marković (OFK Beograd), Slobodan Medojević (Vojvodina), Nikola Krčmarević (Čukarički), Vuk Mitošević (Vojvodina), Nenad Krstičić (Sampdorija), Filip Knežević (Borac Čačak), Filip Đuričić (Herenven).

Napadači: Danijel Aleksić (Grojter Firt), Nemanja Kojić (Rad), Stefan Šćepović (Briž).
Može li mi neko od vas koji pratite komšije objasniti dvije stvari,unaprijed hvala.
Prvo me zanima ovaj što je na spisku Krčmarević,je li se radi o sinu nekadašnjeg stručnjaka (možda čak i selektora mladih) Krčmarevića,ili sam ja tu nešto pogriješio?
Drugo, zanima me da li se na ovom spisku mogao naći i onaj Vujadinović koji igra u škotskoj ligi,ili je on nešto stariji,mrzi me provjeravati na googleu?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 08 feb 2011, 21:30

@Devile

je li ovo cuveni Nikon Jevtic, ili se varam

http://www.transfermarkt.de/de/nikon-el ... 36958.html
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2011, 21:33

E jbt sad si i mene "zabrinuo".Stvarno se nikada nisam pitao da li mu je ista u rodu.Ali sa fudbalskog gledista momak je jedan od najboljih igraca Cuke i zasluzuje da se nadje na ovome spisku.

Sto se tice Vujadinovica on je vec star za ovu repku mislim da je '86 godiste,pisao sam nekidan o njemu ovde.Rodjen je u Beogradu ali ce da igra za Crnu Goru,ima vec 5-6 nastupa z anjihovu U21 i ceka poziv A tima.

@Puma jeste to je taj cuveni Nikon,satro najveci talenat koji je zaigrao fudbal. :roll: Ali ja tog talenta nikad ne videh od njega. :roll:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 feb 2011, 01:29

Što se tiče Savine kazne, ništa novo. Frajer je 100% u pravu sve što je izjavljivao po medijima nakon meča sa Slovencima, ali ne može se sa rogatim bosti, što naš narod kaže. Na tom meču Benquerenca je direktno uticao možda i na konačan poredak u ovoj kval. grupi jer nije svirao čist penal i taj prekršaj nad Lazovićem nije sankcionisao crvenim kartonom, iako je Mavrić (ako se ne varam) bio zadnji igrač odbrane. Da podsjetim, ovaj portugalac je sudio Srbiji i na početku kvalifikacija za prošlo sp, meč u parizu kad je takođe imao neke diskutabilne odluke.
U svakom slučaju smatram vrlo pozitivnim to što je konačno neko digao glas i počeo otvoreno pljuvati uefu i fifu zbog svih lakrdija koje su se slomile preko leđa Srba počevši još od žrijeba grupa za sp u njemačkoj pa do utakmice sa Slovenijom i Đenove, a ovi praktično ne mogu ništa da urade sem da kazne savez (navikli smo). Tu im ga je Savo zavuk`o samo tako jer mu praktično ništa ne mogu osim da donesu idiotsku odliku da narede fss da zabrani Savi i Ivici da dolaze na kval. utakmice. Kakvi idioti! :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 11:20

Komšije nagadja li se u kojem ćete sastavu večeras istrčati,Krasić je kapiten?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 09 feb 2011, 13:11

predvidjam nesto ovako:

.....................Jorgacevic...................

...Ivanovic....Bisevac.....Subotic...Kolarov...

...............Kuzmanovic.....Milijas............
....Krasic..............Ljajic............Tosic....

......................Mrdja(Pantelic)..............

da, Krasic je kapiten.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2011, 15:26

slika - slika

Bloomfield Stadion 19:00.

Dakle prva tekma za Srbiju u 2011.godini,u kojoj zelimo da bude bolja od predhodne po rezultatima,a bgm i po samoj igri.Rival je uvek nezgodni Izrael koji dolazi u jednom izmenjenom sastavu,ali dosta nezgodnom i dalje.Pisao sam prekjuce u tome nema u ekipi Benayouna,Spungina,Colauttia,Shechtera...tu su neki mladji igraci koji nisu imali puno prilike za igru,uz standardne Aouatea,T.Cohena,A.Cohena,Ben Haima i ostale.Sto se tice nas vec je poznato ko je sve tu a ko nije,tako da necemo dublje ulaziti.Ekipa koja bi trebala da istrci na teren predvodjena kapitenom Krasicem je:

-----------Jorgacevic---------------
--Bane---Bisevac---Subotic---Kolarov-

-------Milijas-----Injac-------------------

-Krasic--------Ljajic--------------Tosic

------------Mrdja--------------------------

Prenos koga zanima ima na Arenisport 1,za RTS ne znam.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 feb 2011, 15:38

Сретно ¥ ?,$ се " свега $ - " " " су " ? $ " $ ? $ " са & " је " на срцу! ;)
Зар - РТС " ",& ' Арену? :evil:
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2011, 15:44

drinin vuk je napisao/la:Сретно ¥ ?,$ се " свега $ - " " " су " ? $ " $ ? $ " са & " је " на срцу! ;)
Зар - РТС " ",& ' Арену? :evil:
Hoce i RTS 2 sada sam video.
"Orlici" pred kraj poluvremena na Bloomfieldu igraju 0:0.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 feb 2011, 17:11

Mladi pobijedili vršnjake iz Izraela sa 1:0. Jedini gol zabio Stefan Šćepović u 66. minutu.

Srećno A repki večeras.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 17:15

Devil je napisao/la:slika - slika

Bloomfield Stadion 19:00.

Dakle prva tekma za Srbiju u 2011.godini,u kojoj zelimo da bude bolja od predhodne po rezultatima,a bgm i po samoj igri.Rival je uvek nezgodni Izrael koji dolazi u jednom izmenjenom sastavu,ali dosta nezgodnom i dalje.Pisao sam prekjuce u tome nema u ekipi Benayouna,Spungina,Colauttia,Shechtera...tu su neki mladji igraci koji nisu imali puno prilike za igru,uz standardne Aouatea,T.Cohena,A.Cohena,Ben Haima i ostale.Sto se tice nas vec je poznato ko je sve tu a ko nije,tako da necemo dublje ulaziti.Ekipa koja bi trebala da istrci na teren predvodjena kapitenom Krasicem je:

-----------Jorgacevic---------------
--Bane---Bisevac---Subotic---Kolarov-

-------Milijas-----Injac-------------------

-Krasic--------Ljajic--------------Tosic

------------Mrdja--------------------------

Prenos koga zanima ima na Arenisport 1,za RTS ne znam.
Znači sa Ademom i Milijašem u vezi! Po meni ukoliko stvarno izadju u ovom sastavu biće zanimljivo vidjet Šilićevog saigrača iz Lecha Injca,koliko on može,sve u svemu komšije sretno protiv Izraelaca (nek bude neriješeno) :mrgreen:

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 09 feb 2011, 19:28

Зоране " нога " се ?! :) :)
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 20:57

Čestitke komšijama na pobjedi protiv Izraela od ponosnog Bosanca.
Jbt ispade Vule Trivunović prva zvijezda utakmice..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2011, 21:10

Pobeda od 2:0 golovima Tosica i Trivunovica.Kada se sve sabere ja sam zadovoljan izdanjem,narocito u drugom delu.
No krenimo redom,prvi 5-10 minuta smo ispitivali teren i Izrael je uglavnom imao posed lopte,tada smo kao skapirali gde smo najtanji i isli smo preko desnog boka gde je narocito agilan bio Ivanovic,i jedan njegov centarsut Tosic rutinski nogom neometano posprema u mrezu Aouatea.Imali smo mi veliku priliku preko Mrdje kod 0:0 kada je neometan izasao 1 vs 1 sa leve strane na Aouatea koji mu brani sut,a cak je mogao tu i da asistira Ljajicu koji je bio na drugoj strani.Imao je Mrdja jos jednu lepu sansu nakon asistencije Krasica ali sa neka dva metra kod druge stative nije uspeo to da realizuje.Raca i Milijas ponovo smesno odigrali utakmicu,koliko ta dva igraca mogu da naprave gresaka to se nemoze ni zamisliti,sreca pa je Subotic uglavnom bio uvek spreman na njihove greske,a i odbrana nam je nekoliko puta lagano izigravana ali Izraelski napadaci nisu uspeli to da realizuju,u nekoliko puta ih je sprecavao i ofsajd.
Drugo poluvreme donosi sasvim drugi pristup igri,mnogo ozbiljnije se uslo,izasao je Krasic kod koga je evidentna kurcobolja od potpisivanja za Juventus,izasli su Raca i Milijas te je to odmah sa Vesljkom i Kuzmanovicem dobilo novi izgled,no ni to nije pocelo dobro,Barda je Veseljku uzeo jednu loptu ali bio neprecizan.
No kasnije su stvari dosle na svoje i sevale su lepe akcije na Izraelskoj polovini.Ponovo je Mrdja bio glavni akter situacije 1vs1 ali ponovo sutira i opet mu brani Aouate a sada u jos boljoj poziciji Tosic u sredini.Imao je i Pantelic jednu lepu 1vs1 priliku ali u poslednji trenutak ga Cohen mislim izgurava.Tosic je pokusao jednom u sprintu pretrcao sve i i on izasao skoro 1vs1 ali ponovo Aouate.Gol je postignut nakon odlicne akcije gde jednu ostavljenu loptu Veseljko hvata levicom i salje je iza ledja Aouatea.Imao je i Ljajic dva lepa suta ali neprecizna.
Uglavnom lepo je prosla ova provera,i mozemo se necim nadati sa ovakvom igrom,jos kada dodju ovi koji nisu danas bili bice to sasvim druga dimenzija.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 feb 2011, 21:27

što si me zajebo ,stavio ovdje neki lijevi spisak za utakmicu i ja naletim i keca na Izraela ,a mogo proći
bježi jeb*o te

a jel Vule Trivunović ,stefane
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 feb 2011, 22:49

Zadovoljan sam i igrom i rezultatom iako je gol razlika mogla biti veća za gol ili dva. U većem dijelu utakmice smo bili bolji izuzev tog jednog dijela u prvom poluvremenu kad su Izraelci radili presing na 30-40 metara i gdje su Milijaš i Petrović nekoliko puta jeftino prodali lopte i tad su Izraelci i par puta opasno zaprijetili. U drugom poluvremenu ulaskom Kuzmanovića pozadi i Trivunovića naprijed igra se preselila pred gol domaćina koji nije napravio ništa u nastavku. Ono što je bitno dodati je da su oba gola pala nakon lijepo izrađenih akcija.
Iskreno, od Izraela sam očekivao mnogo više s obzirom na to kako oni igraju tvrdo, pogotovo kući. Večeras su praktično pali bez ispaljenog metka, a to je kod prethodnog selektora Drora Kashtana bilo nezamislivo.
RIP Adis Selmanović

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 10 feb 2011, 11:19

" " на $," је ? $ ",а ' $ " о " у саставу & $ $ $ у ? " " ? се " ".$ ' тренутно " & 1 на ? $ је ова " у ".....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.