NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- 7aprildomemoj
Re: NK Bratstvo Gračanica
Ma zoom kakvo nadvikivanje, imaćete apsolutnu dominaciju na tribinama. Nažalost u čaršiji posljednjih godina nema navijačke scene. Svi se pale na Barcu, Real, Manchester itd. Ima jaka grupa BHF koja redovno prati repku i brojna je al njih ne zanima domaći klub, nažalost. Ovi današnji tzv. "Marokanci" nisu ni M od onih prijeratnih. Nažalost smrću legende navijača Takse umrlo je i navijanje. Ponavljam 10 djece i nešto odrasle djece po godinama ali ne i po ponašanju će vas dočekati vuvuzelama, balonima, jednim bubnjem i čitavo vrijeme će skandirati: "Ovo je čaršija". Smiješno i jadno al eto nek se tješe da nešto ko navijaju 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Hoće li biti obezbjeđenje na utakmici opet SHERIF agencija, pa da im BRKO da upute šta da rade, uh jedva čekam akobogda još 20-tak dana......7aprildomemoj je napisao/la:Ma zoom kakvo nadvikivanje, imaćete apsolutnu dominaciju na tribinama. Nažalost u čaršiji posljednjih godina nema navijačke scene. Svi se pale na Barcu, Real, Manchester itd. Ima jaka grupa BHF koja redovno prati repku i brojna je al njih ne zanima domaći klub, nažalost. Ovi današnji tzv. "Marokanci" nisu ni M od onih prijeratnih. Nažalost smrću legende navijača Takse umrlo je i navijanje. Ponavljam 10 djece i nešto odrasle djece po godinama ali ne i po ponašanju će vas dočekati vuvuzelama, balonima, jednim bubnjem i čitavo vrijeme će skandirati: "Ovo je čaršija". Smiješno i jadno al eto nek se tješe da nešto ko navijaju

- 7aprildomemoj
Biće SHERIF-i
samo je bitno da se fer navija i bodri svoj klub. Netreba ubacivat pirotehniku na teren i mislim da neće bit problema. Do vašeg kaveza biće tradicionalno grupa alkosa koja uvijek tu sjedi i **** sudiji sve po spisku. Kod kuće nesmiju galamit ženama pa tu dođu malo da se ispušu. Uglavnom bitno je da dva kluba imaju dobre komšijske odnose, a na terenu nek pobjedi bolji il nek podijele bodove.

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Kontakt:
Sta ti pricas vise???7aprildomemoj je napisao/la:Biće SHERIF-isamo je bitno da se fer navija i bodri svoj klub. Netreba ubacivat pirotehniku na teren i mislim da neće bit problema. Do vašeg kaveza biće tradicionalno grupa alkosa koja uvijek tu sjedi i **** sudiji sve po spisku. Kod kuće nesmiju galamit ženama pa tu dođu malo da se ispušu. Uglavnom bitno je da dva kluba imaju dobre komšijske odnose, a na terenu nek pobjedi bolji il nek podijele bodove.
Kazem ti zbog takvih kao sto su ti mi se i ne mozemo organizovati se..
Problem koji je odavno poznat u GR, jeste taj da raja navijat ce za bilo koji klub samo ne za Bratstvo, bitno je bit u drustvu drugaciji. Kao sto mogu primjetiti iz tvog potpisa ''Mi smo Fukovi iz grada soli, **** nas boli Tuzla nas voli''
navijas za Slobodu -_-
Evo opet zbog tebe moram pisat off-topic. Navijacke teme su strogo zabranjene na forumu.
............................................................................................................................................
A komsije Sherif je primio sada jos nekoliko ljudi, i oni se pripremaju za Siuxe.
- 7aprildomemoj
Hahaha baš su Fukovi navijači Slobode ???
- 7aprildomemoj
Navijat u društvu Keme, Pufte, Muse, Sabe i Nasela koji zajedno imaju 4 razreda osnovne škole i nije baš prihvatljiva opcija većini normalne raje 

-
- Kontakt:
Fukovi navijali, ne navijali za Slobodu, ti navijas za neki klub iz TZ.7aprildomemoj je napisao/la:Navijat u društvu Keme, Pufte, Muse, Sabe i Nasela koji zajedno imaju 4 razreda osnovne škole i nije baš prihvatljiva opcija većini normalne raje
Kad je bila incijativa da se pokrene nova navijacka skupina, znaci da nema veze za MG, niko nije bio zainteresovan osim nas 10-tak. Pronadji ja msm 38 stranu, i pogledaj. A mi kada se okupljamo nema nigdje tih ljudi sto si naveo, Sve normalna raja. Oni dodju samo tamo gdje mi budemo. I molim te vise da zatvorimo ovu temu o navijacima..

-
- Kontakt:
Slabo ste organizirani kao navijačka skupina i za te vaše slabosti krivi ste sami vi,to da Bratstvo nema imidž je tačno a za to je kriva uprava koja poslednjih dest godina dovodi igrače sa strane a ništa neradi da bi unaprijedila rad sa mlađim igračima sa naše općine i na taj način proširili i navijačku bazu a ne da sjeverni dio općine masovno ide i navija za Zvijezdu iz Gradačca,,,,NkBratstvoGracanica je napisao/la:Sta ti pricas vise???7aprildomemoj je napisao/la:Biće SHERIF-isamo je bitno da se fer navija i bodri svoj klub. Netreba ubacivat pirotehniku na teren i mislim da neće bit problema. Do vašeg kaveza biće tradicionalno grupa alkosa koja uvijek tu sjedi i **** sudiji sve po spisku. Kod kuće nesmiju galamit ženama pa tu dođu malo da se ispušu. Uglavnom bitno je da dva kluba imaju dobre komšijske odnose, a na terenu nek pobjedi bolji il nek podijele bodove.
Kazem ti zbog takvih kao sto su ti mi se i ne mozemo organizovati se..
Problem koji je odavno poznat u GR, jeste taj da raja navijat ce za bilo koji klub samo ne za Bratstvo, bitno je bit u drustvu drugaciji. Kao sto mogu primjetiti iz tvog potpisa ''Mi smo Fukovi iz grada soli, **** nas boli Tuzla nas voli''
navijas za Slobodu -_-
Evo opet zbog tebe moram pisat off-topic. Navijacke teme su strogo zabranjene na forumu.
............................................................................................................................................
A komsije Sherif je primio sada jos nekoliko ljudi, i oni se pripremaju za Siuxe.
- 7aprildomemoj
Pa ja sam komšiji iz Lukavca samo odgovorio na pitanje za SHERIF-e i objasnio situaciju na tribini gdje su domaći navijači a ti si taj koji se nešto zapalio na taj moj odgovor. Uostalom to svi znaju koji prate Bratstvo, ništa nisam kazao što nije tako. Istina nekad zna zabolit ali je istina. Ja bi prvi volio da imamo jaku navijačku skupinu koja bi išla i na gostovanja al da se opet ne ponavljam.............
-
- Kontakt:
Procitaj moj zadnji post..7aprildomemoj je napisao/la:Pa ja sam komšiji iz Lukavca samo odgovorio na pitanje za SHERIF-e i objasnio situaciju na tribini gdje su domaći navijači a ti si taj koji se nešto zapalio na taj moj odgovor. Uostalom to svi znaju koji prate Bratstvo, ništa nisam kazao što nije tako. Istina nekad zna zabolit ali je istina. Ja bi prvi volio da imamo jaku navijačku skupinu koja bi išla i na gostovanja al da se opet ne ponavljam.............
Jedva čekam te pojačane SHERIF momke, da vidim sad hoće li BRKO reći pobite ih sve na tribini, seljačine iz Lukavca mamu im....a djeca bila sve pa su to iskoristili ako se ko sjeća prije par godina je bilo to u Gračanici, vidjećemo ih sad na djelu.....

U subotu Bratstvo sa Doboj Istokom u Tuzli od 13:00 h
.......................
Ovo za navijače ... lukavčani ne serite džaba, od kad znam da utakmice Bratstvo-Radnički, uvijek ste pravili sranja i uvijek dobijali batine, ne vidim razloga da isto ne bude i ovaj put, osim u slučaju da budete normalni
dolazilo je u Gračanicu i većih i manjih navijačkih skupina, dolazili su i "seljaci" iz Priluka, oni su uz Fukare bili u najvećem broju, dolazili su u Apachi iz Srebrenika ... svi koji su bili normalni i normalno navijali, nisu imali ni P od problema, a bogami svi oni koji su dolazili i tražili problem, i dobili su ga
ne želim da kažem kako treba opet očekivati frku ali sve dok među navijačima bude 10-ak do 15 pijanih i drogiranih budala, spremnih na "akciju" dotle će biti i frke i batina
i još nešto za lukavčane, do sada ste imali okršaje sa Šerifima i policijom, vjerujte mi na riječ, postoji veoma velika mogućnost da sad bude 50-ak nas ostalih, navijača iz sjene ili simpatizera kluba, koji bi se rado uključili u makljažu ako budete radili sranja
WOZDRA
P.S. ja se nadam da ovih 5-6 likova sa foruma neće isprovocirati većinu normalne raje i da ćemo u prvom kolu nastavka gledati pravi derbi sa pravim, fer i korektnim navjanjem. Normalni SIOUXI su nam dobro došli, svi ostali mrš iz Gračanice
.......................
Ovo za navijače ... lukavčani ne serite džaba, od kad znam da utakmice Bratstvo-Radnički, uvijek ste pravili sranja i uvijek dobijali batine, ne vidim razloga da isto ne bude i ovaj put, osim u slučaju da budete normalni
dolazilo je u Gračanicu i većih i manjih navijačkih skupina, dolazili su i "seljaci" iz Priluka, oni su uz Fukare bili u najvećem broju, dolazili su u Apachi iz Srebrenika ... svi koji su bili normalni i normalno navijali, nisu imali ni P od problema, a bogami svi oni koji su dolazili i tražili problem, i dobili su ga
ne želim da kažem kako treba opet očekivati frku ali sve dok među navijačima bude 10-ak do 15 pijanih i drogiranih budala, spremnih na "akciju" dotle će biti i frke i batina
i još nešto za lukavčane, do sada ste imali okršaje sa Šerifima i policijom, vjerujte mi na riječ, postoji veoma velika mogućnost da sad bude 50-ak nas ostalih, navijača iz sjene ili simpatizera kluba, koji bi se rado uključili u makljažu ako budete radili sranja

WOZDRA
P.S. ja se nadam da ovih 5-6 likova sa foruma neće isprovocirati većinu normalne raje i da ćemo u prvom kolu nastavka gledati pravi derbi sa pravim, fer i korektnim navjanjem. Normalni SIOUXI su nam dobro došli, svi ostali mrš iz Gračanice
Undici stelle - ACM 1899
Dobar si ti momak, biće kako bude, samo ne razumijem otkad se to ne smiju petarde i baklje koristiti na stadionu to je sastavni dio, bez toga ne ide.......

hehe, nisam je čak ni protiv petardi i baklji, al ne da se gađaju igrači po terenu ili publika na stadionu, onda nastane frkasodagrad je napisao/la:Dobar si ti momak, biće kako bude, samo ne razumijem otkad se to ne smiju petarde i baklje koristiti na stadionu to je sastavni dio, bez toga ne ide.......
bujrum u kavez, navijajte, bacajte petarde i baklje, **** šta hoćete-kome hoćete, samo ne po igračima i navijačima (tj. publici na stadionu)
Undici stelle - ACM 1899
jedno je care koristit petarde i baklje za navijanje a drugo je kad se petarde bacaju po automobilima po parkingu kao sto su to siouxi radili na zadnjem gostovanju ovdje.sodagrad je napisao/la:Dobar si ti momak, biće kako bude, samo ne razumijem otkad se to ne smiju petarde i baklje koristiti na stadionu to je sastavni dio, bez toga ne ide.......
www.nkbratstvogracanica.com
E moj Baltazar, ja sam osto bez rijeci na tvoj komentar
Vidimo se na utakmici

Vidimo se na utakmici

- 7aprildomemoj
Ma ljudi baltazar je novinar Džafo tako da on piše samo kao strastveni navijač a kakva njegova tuča. Pa on će biti kod svlačionica i fotkati, neće valjda u slučaju kakvih nereda (nedaj Bože) ostaviti papir i olovku i trčati prema kavezu da se obračuna sa komšijama 

Mislim da se bezze zakuhava ovdje.
Poznato je da Daso ne podnosi kad mu više od 8 gostujućih navijača dođe na tribine (do 8 je ok, čak im onda i ulaz "plati", kao što je momcima iz Banovića "platio", te Čaliji diktirao tekst koji će napisati vezano za to, bio sam u neposrednoj blizini
) a čuo sam i ja da će ponovo "Šerife" angažovati kako bi pazili na SIOUX-e.
Još jednom, nemojte bezze tenzije dizati, neka ti lokalni šerifi ostanu kod kuće jer naši navijači su prošli sva gostovanja u ovoj ligi bez ijednog problema i incidenta.
Znamo i za provokatore blizu "kaveza" i pametnije bi bilo da osiguranje napravi "tampon zonu" između njih i SIOUX-a.
Što se bakljade, bljeskalica i ostale pirotehnike tiče, naši navijači su upoznati s time da svaki klub plaća kaznu zbog pirotehnike, bez obzira radilo se o gostujućoj ili domaćoj utakmici. Vjerujem da će SIOUX-i srcima, grlima i dlanovima kvalitetno bodriti svoj klub kao i do sada, a da li će i to zasmetati Gračanlijama - vidjećemo
.
Poznato je da Daso ne podnosi kad mu više od 8 gostujućih navijača dođe na tribine (do 8 je ok, čak im onda i ulaz "plati", kao što je momcima iz Banovića "platio", te Čaliji diktirao tekst koji će napisati vezano za to, bio sam u neposrednoj blizini

Još jednom, nemojte bezze tenzije dizati, neka ti lokalni šerifi ostanu kod kuće jer naši navijači su prošli sva gostovanja u ovoj ligi bez ijednog problema i incidenta.
Znamo i za provokatore blizu "kaveza" i pametnije bi bilo da osiguranje napravi "tampon zonu" između njih i SIOUX-a.
Što se bakljade, bljeskalica i ostale pirotehnike tiče, naši navijači su upoznati s time da svaki klub plaća kaznu zbog pirotehnike, bez obzira radilo se o gostujućoj ili domaćoj utakmici. Vjerujem da će SIOUX-i srcima, grlima i dlanovima kvalitetno bodriti svoj klub kao i do sada, a da li će i to zasmetati Gračanlijama - vidjećemo

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- 7aprildomemoj
Pravim navijačima i insanima prije svega nikako nesmije smetati nečije navijanje ako je ono korektno i fer. 75 % publike koja dolazi na Bratstvo aplauzom isprati svaki dobar potez a nije bitno jel od gostiju ili od domaćih. I ja svaki dobar potez nagradim pljeskom nebitno od koga je, a normalno da volim svoj klub i srcem i dušom. Ali znam i poštovati protivnika koji igra srcem i pogotovo ako igraju napadački i atraktivan nogomet. Uvijek se nađe neka budala ili pijano koji i dolazi samo da provocira. Moj savjet komšijama je da bolje ne pristajete na takve provokacije onih alkosa koji će biti u blizini vašeg kaveza, nego zapamtite ko su pa poslije tekme ih nađite i slomite momački 

Ne moze insan onakav komentar napisat..Nisu provokacije, samo me nasmij'o malo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.