Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Batko
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Batko » 03 mar 2014, 13:16

Goalgetter je napisao/la:
Batko je napisao/la: Polako ljudi Poooooolako, tek je dosao, vi odma u akciju.... :lol: :mrgreen:
Otkad ti promjeni stranu @Batko. :mrgreen: :lol:

Ovim sebi sam razgrnuo put ka Brazilu, trebamo def. veznog, nadam se da ce Susic razmisliti o njemu makar.
Nisam promjenio starnu vec strategiju :mrgreen: , a i ne zelim biti dio tora koji ujutru kad ustanu i vide da kisa pada jebu mater Papetu sto nije sunce...
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 03 mar 2014, 13:17, ukupno mijenjano 1 put.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 mar 2014, 13:16

Izdao si nas Batko! :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 mar 2014, 13:19

Batko je napisao/la: Nisam promjenio starnu vec startegiju, a i ne zelim biti dio tora koji ujutru kad ustanu i vide da kisa pada jebu mater Papetu sto nije sunce...
Nema sta, uticao @virtu4l, na tebe. :mrgreen: . Ma dobro salu na stranu, ne treba biti radikalan, drzim se uvijek toga da ostanem neutralan, i bez ikakve mrznje/simpatije postupam u takvim slucjaevima. Samo kritike, bez pljuvanja i vrijedjanja. Sto se tice slucaja Muhameda, ne vidim razlog sto ga sada ne bi zvao u Brazil. Igrao za A-Repku, prosao ciklus sa U21, a Zahirovic ne igra u Bochumu..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 mar 2014, 13:22

Goalgetter je napisao/la:
Batko je napisao/la: Nisam promjenio starnu vec startegiju, a i ne zelim biti dio tora koji ujutru kad ustanu i vide da kisa pada jebu mater Papetu sto nije sunce...
Nema sta, dobro uticao @virtu4l, na tebe. :mrgreen: . Ma dobro salu na stranu, ne treba biti radikalan, drzim se uvijek toga da ostanem neutralan, i bez ikakve mrznje/simpatije postupam u takvim slucjaevima. Samo kritike, bez pljuvanja i vrijedjanja. Sto se tice slucaja Muhameda, ne vidim razlog sto ga sada ne bi zvao u Brazil. Igrao za A-Repku, prosao ciklus sa U21, a Zahirovic ne igra u Bochumu..
Ne moze na mene niko uticati....Ja nisam ni za ni protiv ni koga vec sam kriticar onog sto se moze kritikovati a mislim da se Pape ovdje kritikovao previse u zadnje vrijeme a pokazao se vise puta kao upravu, zato sam misljenja da neke kritike nisu bile na mjestu a uvrede ne bi komentarisao.....

Besic, sta ja znam, ja bi volio da dodje u A tim, vidjecemo, naredna dva mjeseca se zaista mora pokazati, jer vise nema test tekmi do spiska za Brazil...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 13:26

Batko je samo uključio mozak. Ja mjesecima pričam šta će se desiti sa Bešićem, a ovdje se mlati prazna slama.

Svaka čast Jagodiću i Bešiću što su riješili nesuglasice. Bešića očekujem na narednom okupljanju A reprezentacije.
Batko je napisao/la:a mislim da se Pape ovdje kritikovao previse u zadnje vrijeme a pokazao se vise puta kao upravu, zato sam misljenja da neke kritike nisu bile na mjestu a uvrede ne bi komentarisao.....
To će shvatiti/priznati svako ko nije zaslijepljen mržnjom iz ovih ili onih razloga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 mar 2014, 13:28

Goalgetter je napisao/la:Sta li ce sada biti izgovor sto Mume ne dobiva poziv za A repku...

Drago mi je da je napokon rjesen ovaj problem.
I mene to interesuje.
Bravo Mume, pokazao si da si iznad spletkarosa. Ako ima pravde ides i u Brazil!

@virtu, daj Boze da ga pozove na iduce okupljanje...
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 03 mar 2014, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 03 mar 2014, 13:29

Neko je ispravno savjetovao Besica, steta samo sto prije nije shvatio neke stvari, danas bi bio u Inzbruku......Ali, ok, nadajmo se da ce dospjeti do spiska za Brazil... 8-)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 03 mar 2014, 13:33

Goalgetter je napisao/la:Sta li ce sada biti izgovor sto Mume ne dobiva poziv za A repku...

Drago mi je da je napokon rjesen ovaj problem.
Hahah, znači, uopće nije došlo vrijeme do narednog poziva, ma nisu se momci još iskupili ni za ovu utakmicu, a ti, zemljače, već udaraš. Pa, čovjek se baš zapita... :mrgreen:

Muhamede, pamet u glavu! Brazil te čeka...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 mar 2014, 13:39

BaDa12 je napisao/la:
Hahah, znači, uopće nije došlo vrijeme do narednog poziva, ma nisu se momci još iskupili ni za ovu utakmicu, a ti, zemljače, već udaraš. Pa, čovjek se baš zapita... :mrgreen:
Volim ja vec unaprijed razmisljati, a meni nije problem nakon priznati svoju gresku (ukoliko se ispostavi tacno). Ali fakt je da Mume zasluzuje poziv, ne vidim smisao zvati Zahirovica, koji ne zna ni sam kad je zadnji put odigrao 90 minuta.

Ima mjesta u roosteru od 23 igraca, sada je li to dovoljno za prvu postavu, to moze Susic da procjeni kad ga vidi na djelu.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2014, 13:40

Svaka cast, Besic je ispravno postupio i sad nema razloga da ne dobije poziv za sljedece okupljanje A repke! Nadam se da ce Prcic sljediti njegov primjer!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 03 mar 2014, 13:42

Bravo Besicu konacno ti doslo u glavu, hajde sa srecom sine, ovako si otvorio vrata za Europske kvalifikacije da budes na spisku.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 mar 2014, 13:44

Virtu4l je napisao/la:
Batko je napisao/la:a mislim da se Pape ovdje kritikovao previse u zadnje vrijeme a pokazao se vise puta kao upravu, zato sam misljenja da neke kritike nisu bile na mjestu a uvrede ne bi komentarisao.....
To će shvatiti/priznati svako ko nije zaslijepljen mržnjom iz ovih ili onih razloga.
Otvorite majke vam temu dvomeča sa Slovačkom vidite šta ste pisali :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 03 mar 2014, 13:49

Gledam na transfermarktu da je Bešić dosta napredovao barem u vrijednosti 1.000.000 €.

Samo da se vrati u lige petice i to je to :)

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 03 mar 2014, 13:50

Neutralan88 je napisao/la:Gledam na transfermarktu da je Bešić dosta napredovao barem u vrijednosti 1.000.000 €.

Samo da se vrati u lige petice i to je to :)
Kada bi ga Pape poveo na SP on bih se lako prodao u ligu petice.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 13:51

legenda reala je napisao/la:Otvorite majke vam temu dvomeča sa Slovačkom vidite šta ste pisali :lol:
Potrebno je otvoriti više od jedne teme da bi se shvatilo ko je ko i iz kojih razloga.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 mar 2014, 14:04

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Otvorite majke vam temu dvomeča sa Slovačkom vidite šta ste pisali :lol:
Potrebno je otvoriti više od jedne teme da bi se shvatilo ko je ko i iz kojih razloga.
Pa ti si bio dobar, hvalio dobre poteze, kritikovo loše poteze, al šta ti je odjednom bilo je stvarno ne znam :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Muhamed Bešić

Post Postao/la Cautinho » 03 mar 2014, 14:12

Došlo vrijeme da pojedinci pojedu šta su...da prostite.
Svaka čast na odazivu,mislim da je bilo i očekivano da se rješe nesuglasice i da sve pođe kako treba.
Nadam se da sada Jagodić neće nešto izmišljati pa staviti Muhameda na klupu,njemu treba 90 minuta sada i narednu utakmicu reprezentacije ga očekujemo na spisku.
Izgleda da nam ode Zahirović,Rahimić se oprašta,onda na defenzivnom veznom imamo opcije poput: Medunjanina,Salihovića,Bešića,Anela i TSS,ako igra tu poziciju.
Keep walking.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 mar 2014, 14:14

legenda reala je napisao/la:Pa ti si bio dobar, hvalio dobre poteze, kritikovo loše poteze, al šta ti je odjednom bilo je stvarno ne znam :mrgreen:
Isto to radim i danas. Hvalim dobre poteze, kritikujem loše, a ovih drugih je mnogo manje. Druga stvar je to što neki forumaši zavedu masu, pa izmišljaju i montiraju probleme tamo gdje ih nema, potpomognuti Smradexom, Avazom i sličnim trasherima. Onda se stvori bespotrebna hajka, a oni koji vagaju, uvijek će se lakše prikloniti ljevici ;) to nam je u krvi...

Sad uživam, jer sve što sam pisao dolazi na svoje...
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 mar 2014, 14:16

Hvala Bogu,jedan manje na wanted listi 8-)
Nad tobom sunce najljepše sja

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 03 mar 2014, 14:21

Dobro da se i ovo riješilo, nadam se da će Bešić dobiti poziv i za "A" selekciju za naredna okupljanja, ali kako se stvari odvijaju, to je već riješena stvar :) !
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Edincapitano, Hightower, jasmin10 i 29 gostiju.