@dzonvejn

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

jesi ovo ti objesio?AllGunsBlazing je napisao/la: http://static.guim.co.uk/sys-images/Gua ... an-001.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Dawson,Lennon, Piennar,Defoe su bili isto ozljedjeni dugoAllGunsBlazing je napisao/la:Kao sto vec ranije rekoh prva ekipa, nit je Huddlstone, nit Sandro u toj prvoj ekipi, a sd kako je dosao Saha nije vise ni V.d.v(ali njeg sam i racunao) a King je ovu godinu dobar kakav je bio prije..
Protiv najveceg rivala nemas nista??nedim1993 je napisao/la:nemam ništa protiv tottenhama, al izvlačenje na povrede ne pali kad igrate protiv Arsenala jednostavno, logično je zašto.
jednostavno ste razbijeni.
dzonvejn je napisao/la:kako tottenham trenutno igra budi sretan ako izvučete bod...AllGunsBlazing je napisao/la:Kod Arsenala jedino mogu racunati na umor, tj. Liga prvaka, Fa kup pa onda utakmica.. Arsenal polahko dize formu, i ukoliko prodje LP i Fa kup dobro ne vjerujem nesto da ce se Tottenham fino provesti na Ashburtonu..
nemoj se prsiti sa tim izjavama kad i sam znaš da je tottenham trenutno jači od arsenala.
Ma pusti ih, vidis da su sretni jer ce ako nista ici u Evropa Ligu ove godine, pusti djecu nek se veseleM. Scofield je napisao/la:Ništa život ide dalje, nisu mi jasni ovi Arsenalovci što su došli provocirati a imaju najgoru sezonu zadnjih 20 godina. Sa porazom smo ispali iz borbe za naslov, treba sada sačuvati treće mjesto i osvojit FA Cup.
koliko si godina imao 2004.?Rosicky je napisao/la:Prvi puta nakon 15 godina da su ispred nas ako ne i više i odma se dižuu nebo,vjerujem da 50% ovih navijača je od prije sezonu dvije pa i nemaju pojma da su kokoši uvijek bili ispod nas
Kazu: ''Arsenalov najgori tim u posljednjih 15 godina je ponizio Tottenhamov najbolji u zadnjih 50 godina''M. Scofield je napisao/la:Ništa život ide dalje, nisu mi jasni ovi Arsenalovci što su došli provocirati a imaju najgoru sezonu zadnjih 20 godina. Sa porazom smo ispali iz borbe za naslov, treba sada sačuvati treće mjesto i osvojit FA Cup.
Dala ti svakaAllGunsBlazing je napisao/la:Kazu: ''Arsenalov najgori tim u posljednjih 15 godina je ponizio Tottenhamov najbolji u zadnjih 50 godina''M. Scofield je napisao/la:Ništa život ide dalje, nisu mi jasni ovi Arsenalovci što su došli provocirati a imaju najgoru sezonu zadnjih 20 godina. Sa porazom smo ispali iz borbe za naslov, treba sada sačuvati treće mjesto i osvojit FA Cup.![]()
![]()
hahaha lave moj red je i da topnici malu upoznaje te kasabe i manje gradove Europe po kojima pilići hodaju nekih 50 godina, pošto vi (navijači tottenhama) imate iskustva nadam se da ćete ovim Topnicima objasniti odmah najbolje pubove u gradovima kakvi su recimo Salzburg i ti....dzonvejn je napisao/la:štedite pare gledati ćete sljedeće godine taj arsenal u splitu ili beogradu u sklopu europa lige.![]()
![]()
dzonvejn je napisao/la:koliko si godina imao 2004.?Rosicky je napisao/la:Prvi puta nakon 15 godina da su ispred nas ako ne i više i odma se dižuu nebo,vjerujem da 50% ovih navijača je od prije sezonu dvije pa i nemaju pojma da su kokoši uvijek bili ispod nas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.