Hinovic je odlican golman, dosao je nama zimus i vrlo brzo preuzeo jedinicu. Imao je dosta dobru polusezonu i sto je najbolje forma mu je bila u usponu. Cak nas je on spasio u onoj posljednjoj tekmi sezone protiv Goska, kod rezultata 1:1 skida sjajnim refleksom loptu koju su svi vec vidjeli u golu. Vi ste dobili predobrog golmana. A i Dilavera su Vasi salijetali i zvali po par puta dnevno, ali ipak je odlucio ostatiastra1922 je napisao/la:kakav je ovaj hinovic jel branio cijelu sezonu kada ste osvojili prvo mjesto.i postojil mogucnost das e dilaver naljuti i dode u zvijezdu...salim se![]()
FK Mladost DK
Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
K
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Ma ja ipak mislim da je sve to normalno. Mora biti turbulencija jer je klub u tranziciji. Sve ce to na svoje doci.
treba da znate da je hinovic trazio od trenera rahimica garanciju da ce biti prvi golman sto mu ovaj naravno nije mogao dati...ja ipak mislim da je adnan hadzic bolji golman od hine..hinovicu puno srece u zvijezdi...
ma vi niste nista izgubili imate odlicnoh hadzica a nama je hinovic puno potrebniji.sve u svemiu sretno i vama i nama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
budimo_realni
- Kontakt:
Ekipa Mladosti koja je osvojila prvu ligu FBiH prošle godine je bila fina ekipica, prije bih rekao družina, ali ta družina nije dovoljno kvalitetna za PL. Normalno je da su dovedeni novi, bolji igrači i normalno je da će dosta igrača iz prošle sezone otići iz kluba jer će izgubiti mjesto u prvoj postavi. To se dešava svugdje u normalnom svijetu. Pogledajte po Europi klubove koji su ušli u viši rang i nisu kupovali nove igrače nego su zadržali stari igrački kadar.... Odmah su ispali iz lige. Jedno je prva liga, a sasvim nešto drugo PL. Zna uprava kluba šta radi, a i sam Ibro Rahimić. I dalje tvrdim da je on najveće pojačanje za Mladost.
Ibro je zaveo red. Kod Kape se nije znalo ko pije a ko placa. Bilo je sigurnih 11 i takva atmosfera je dovela da se igraci pitaju vise nego trener. Uprava je dovodila igrace i Kapo je sve slagao. Daleko od toga da ta ekipa nije bila dobra, ali 11 igraca ne moze iznijeti sezonu. Morala se trpiti losa forma i strahovalo se od povreda i kartona i itekako se osjetio nedostatak bilo kog igraca. Pored toga, do jucer su se u klubu pitala dva covjeka a od jucer je mjesto predsjednika preuzeo Musija. Begovac je suspendovan i pitanje je sta ce i kako ce dalje biti s njim. Daleko od toga da Musija ne moze ovo sam izgurati, covjek i pametan i mocan. Sad stvari sjedaju na svoje. Konkurenciju igraci ne vole ali ja kao navijac je itekako volim. Neka igra bolji i to je jedini ispravan put. Covic, Husic i Karahmet bi bili jaka pojacanja za bilo koju ekipu. Odlasci su nebitni jer su otisli igraci na kojima imamo podjednake ili kvalitetnije igrace. Danas Mladost ima 22 podjednako kvalitetnih igraca na svakoj poziciji po 2 i to bi mogla biti prevaga. Hinovic se ponio nekorektno, sve je dogovorio sa Zvijezdom pa dosao da ucjenjuje Mladost, uprava postupila ispravno. Da je popustila nastao bi haos. Danas dolazi novi golman, onaj iz Drine cini mi se Corokalo. Vrlo kvalitetan momak. Karahmet nespreman ali i takav medju tri najjaca beka lige. Ide Mladost ispravnim putem, apsolutno se ne brinem.
Je li to Begovac suspendovan radi onog incidenta?
Je li ostao Dilaver,jednu tekmu ste izgubili i odmah neko neraspolozenje...
Znam da ne volio niko gubiti,ali
Nogomet je takav...
Hadzic je ok golman,i drago mi je sto je otisao u Mladost..pogotovo nakon svega u Rudaru
Je li ostao Dilaver,jednu tekmu ste izgubili i odmah neko neraspolozenje...
Znam da ne volio niko gubiti,ali
Nogomet je takav...
Hadzic je ok golman,i drago mi je sto je otisao u Mladost..pogotovo nakon svega u Rudaru
Begovac je suspendovan, novi predsjednik kluba je Mensur Musija. Dilaver je ostao iako je imao dobru ponudu Zvijezde. Sto se tice Ade, on je dobar golman a po info koje imam treba doci jedan golman iz Drine iz Zvornika. A nema mjesta za paniku, nego problem je sto su ljudi nerealni i imaju nerealna ocekivanja. Ljudi moraju shvatiti da je Mladost autsajder u PL i da su sve ekipe u prednosti nad nama, ipak smo mi jedine novajlije u ligi. Ali to ne znaci da smo otpisani, naprotiv siguran sam da cemo skupo prodati svoju kozu i da cemo biti tvrd orah svim protivnicima. Samo treba raditi na tome da sto prije zaigramo na svom stadionu, jer je to nesto sto ce biti sigurno na nasoj strani u svakoj utakmici.
Možete li mi rezimirati prelazni rok kod vas. Ko je sve stigao, a ko je otišao. I planira li se još šta dovoditi ?
Otisli:
Savic, Hinovic, Alagic, Huseinspahic, Karzic, M. Music, Prutina, Dzudjo, Delibasic.
Dosli:
Curic, Salkovic, Hadzic, Delic, A. Husic, E. Husic, Ramovic, O. Music, Kovac, Kobilica, Kulovic, Covic, Rahimic, Karahmet.
U ovo dan dva treba se prikljuciti jos jedan golman mislim iz Drine iz Zvornika i to bi bilo to,
Savic, Hinovic, Alagic, Huseinspahic, Karzic, M. Music, Prutina, Dzudjo, Delibasic.
Dosli:
Curic, Salkovic, Hadzic, Delic, A. Husic, E. Husic, Ramovic, O. Music, Kovac, Kobilica, Kulovic, Covic, Rahimic, Karahmet.
U ovo dan dva treba se prikljuciti jos jedan golman mislim iz Drine iz Zvornika i to bi bilo to,
Je li ovo Elvir Rahimic.. da doprinese svojim iskustvomziher je napisao/la:Otisli:
Dosli:
Hehehe
Anis Rahimic, mlad momak 20 godina igrao u Svicarskoj
-
kakanjac62
- Kontakt:
ziher je napisao/la:Hehehe
Kako idu radovi na stadionu .Hoce li uskoro koja slikica da vidimo sta se di ra.
Zaljevaju plocu da ne ispuca na ovoj vrucini.kakanjac62 je napisao/la:ziher je napisao/la:Hehehe
Kako idu radovi na stadionu .Hoce li uskoro koja slikica da vidimo sta se di ra.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Dobili ste nas jucer u Vitezu, cestitam . 
Ma Mladost ti sad ima moral za premier ligu znas kakav.. gaze sve redom. Kad bi nekako mogli Sarajevu pozajmit taj moral, prosli bi Lecha od sale.SamoTravnik je napisao/la:Dobili ste nas jucer u Vitezu, cestitam .
Nova lica u nasem klubu su Boskovic i Bevab
nek vam je sa srećom 
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
reddragon001
- Kontakt:
Sta sam vam rekao za gospodina Covica odmah gospodo danas je bio u akciji... Vi cete vec u petom kolu spakovati kofere.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.