FK Mladost DK

ziher
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la ziher » 15 jul 2015, 16:29

K
astra1922 je napisao/la:kakav je ovaj hinovic jel branio cijelu sezonu kada ste osvojili prvo mjesto.i postojil mogucnost das e dilaver naljuti i dode u zvijezdu...salim se :D :mrgreen:
Hinovic je odlican golman, dosao je nama zimus i vrlo brzo preuzeo jedinicu. Imao je dosta dobru polusezonu i sto je najbolje forma mu je bila u usponu. Cak nas je on spasio u onoj posljednjoj tekmi sezone protiv Goska, kod rezultata 1:1 skida sjajnim refleksom loptu koju su svi vec vidjeli u golu. Vi ste dobili predobrog golmana. A i Dilavera su Vasi salijetali i zvali po par puta dnevno, ali ipak je odlucio ostati

Addict
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 15 jul 2015, 20:43

Ma ja ipak mislim da je sve to normalno. Mora biti turbulencija jer je klub u tranziciji. Sve ce to na svoje doci.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 15 jul 2015, 21:23

treba da znate da je hinovic trazio od trenera rahimica garanciju da ce biti prvi golman sto mu ovaj naravno nije mogao dati...ja ipak mislim da je adnan hadzic bolji golman od hine..hinovicu puno srece u zvijezdi...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 jul 2015, 21:27

ma vi niste nista izgubili imate odlicnoh hadzica a nama je hinovic puno potrebniji.sve u svemiu sretno i vama i nama
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 16 jul 2015, 07:59

Ekipa Mladosti koja je osvojila prvu ligu FBiH prošle godine je bila fina ekipica, prije bih rekao družina, ali ta družina nije dovoljno kvalitetna za PL. Normalno je da su dovedeni novi, bolji igrači i normalno je da će dosta igrača iz prošle sezone otići iz kluba jer će izgubiti mjesto u prvoj postavi. To se dešava svugdje u normalnom svijetu. Pogledajte po Europi klubove koji su ušli u viši rang i nisu kupovali nove igrače nego su zadržali stari igrački kadar.... Odmah su ispali iz lige. Jedno je prva liga, a sasvim nešto drugo PL. Zna uprava kluba šta radi, a i sam Ibro Rahimić. I dalje tvrdim da je on najveće pojačanje za Mladost.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 16 jul 2015, 08:24

Ibro je zaveo red. Kod Kape se nije znalo ko pije a ko placa. Bilo je sigurnih 11 i takva atmosfera je dovela da se igraci pitaju vise nego trener. Uprava je dovodila igrace i Kapo je sve slagao. Daleko od toga da ta ekipa nije bila dobra, ali 11 igraca ne moze iznijeti sezonu. Morala se trpiti losa forma i strahovalo se od povreda i kartona i itekako se osjetio nedostatak bilo kog igraca. Pored toga, do jucer su se u klubu pitala dva covjeka a od jucer je mjesto predsjednika preuzeo Musija. Begovac je suspendovan i pitanje je sta ce i kako ce dalje biti s njim. Daleko od toga da Musija ne moze ovo sam izgurati, covjek i pametan i mocan. Sad stvari sjedaju na svoje. Konkurenciju igraci ne vole ali ja kao navijac je itekako volim. Neka igra bolji i to je jedini ispravan put. Covic, Husic i Karahmet bi bili jaka pojacanja za bilo koju ekipu. Odlasci su nebitni jer su otisli igraci na kojima imamo podjednake ili kvalitetnije igrace. Danas Mladost ima 22 podjednako kvalitetnih igraca na svakoj poziciji po 2 i to bi mogla biti prevaga. Hinovic se ponio nekorektno, sve je dogovorio sa Zvijezdom pa dosao da ucjenjuje Mladost, uprava postupila ispravno. Da je popustila nastao bi haos. Danas dolazi novi golman, onaj iz Drine cini mi se Corokalo. Vrlo kvalitetan momak. Karahmet nespreman ali i takav medju tri najjaca beka lige. Ide Mladost ispravnim putem, apsolutno se ne brinem.

Anoniman
Kontakt:

Post Postao/la Anoniman » 17 jul 2015, 03:38

Je li to Begovac suspendovan radi onog incidenta?
Je li ostao Dilaver,jednu tekmu ste izgubili i odmah neko neraspolozenje...
Znam da ne volio niko gubiti,ali
Nogomet je takav...
Hadzic je ok golman,i drago mi je sto je otisao u Mladost..pogotovo nakon svega u Rudaru :-)

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 17 jul 2015, 08:02

Begovac je suspendovan, novi predsjednik kluba je Mensur Musija. Dilaver je ostao iako je imao dobru ponudu Zvijezde. Sto se tice Ade, on je dobar golman a po info koje imam treba doci jedan golman iz Drine iz Zvornika. A nema mjesta za paniku, nego problem je sto su ljudi nerealni i imaju nerealna ocekivanja. Ljudi moraju shvatiti da je Mladost autsajder u PL i da su sve ekipe u prednosti nad nama, ipak smo mi jedine novajlije u ligi. Ali to ne znaci da smo otpisani, naprotiv siguran sam da cemo skupo prodati svoju kozu i da cemo biti tvrd orah svim protivnicima. Samo treba raditi na tome da sto prije zaigramo na svom stadionu, jer je to nesto sto ce biti sigurno na nasoj strani u svakoj utakmici.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 18 jul 2015, 21:35

Možete li mi rezimirati prelazni rok kod vas. Ko je sve stigao, a ko je otišao. I planira li se još šta dovoditi ?

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 18 jul 2015, 22:07

Otisli:
Savic, Hinovic, Alagic, Huseinspahic, Karzic, M. Music, Prutina, Dzudjo, Delibasic.

Dosli:
Curic, Salkovic, Hadzic, Delic, A. Husic, E. Husic, Ramovic, O. Music, Kovac, Kobilica, Kulovic, Covic, Rahimic, Karahmet.

U ovo dan dva treba se prikljuciti jos jedan golman mislim iz Drine iz Zvornika i to bi bilo to,

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 19 jul 2015, 01:29

ziher je napisao/la:Otisli:
Savic, Hinovic, Alagic, Huseinspahic, Karzic, M. Music, Prutina, Dzudjo, Delibasic.

Dosli:
Curic, Salkovic, Hadzic, Delic, A. Husic, E. Husic, Ramovic, O. Music, Kovac, Kobilica, Kulovic, Covic, Rahimic, Karahmet.

U ovo dan dva treba se prikljuciti jos jedan golman mislim iz Drine iz Zvornika i to bi bilo to,
Je li ovo Elvir Rahimic.. da doprinese svojim iskustvom :D

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 19 jul 2015, 08:35

Hehehe
Anis Rahimic, mlad momak 20 godina igrao u Svicarskoj

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 20 jul 2015, 11:43

ziher je napisao/la:Hehehe

Kako idu radovi na stadionu .Hoce li uskoro koja slikica da vidimo sta se di ra. ;)

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 20 jul 2015, 12:41

kakanjac62 je napisao/la:
ziher je napisao/la:Hehehe

Kako idu radovi na stadionu .Hoce li uskoro koja slikica da vidimo sta se di ra. ;)
Zaljevaju plocu da ne ispuca na ovoj vrucini.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 20 jul 2015, 13:12

Dobili ste nas jucer u Vitezu, cestitam . :D

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 21 jul 2015, 00:03

SamoTravnik je napisao/la:Dobili ste nas jucer u Vitezu, cestitam . :D
Ma Mladost ti sad ima moral za premier ligu znas kakav.. gaze sve redom. Kad bi nekako mogli Sarajevu pozajmit taj moral, prosli bi Lecha od sale. :thumbup:

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 25 jul 2015, 08:52

Nova lica u nasem klubu su Boskovic i Bevab

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 25 jul 2015, 14:28

nek vam je sa srećom ;)
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 25 jul 2015, 18:10

Sta sam vam rekao za gospodina Covica odmah gospodo danas je bio u akciji... Vi cete vec u petom kolu spakovati kofere.

ZaLe98
Kontakt:

Post Postao/la ZaLe98 » 25 jul 2015, 18:16

Šta bi? :wtf:
Evo ne znam..

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []