u zadnje 4 sezone samo tri puta smo poraženi kod kuće
Druga Liga - grupa Jug
- slogauskoplje
- Kontakt:
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
troglav je izgubio
Sloga Uskoplje
I protiv Troglava se računa porazslogauskoplje je napisao/la:troglav je izgubio![]()
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
torcida medugorje
- Kontakt:
bolan ljudi ima jos 9 kola do kraja svasta se tu moze dogoditi, pa ni troglav i brotnjo nece sve do kraja dobiti normalno je da kiksati nede, sve je to dio igre i ko bude bolji treba mu cestitati i idemo dalje, ps. ja se nadam da ce brotnjo uci u 1 ligu jer bacio sam okladu prije pocetka sezone pa red bio da dobijem

1950 <3
- slogauskoplje
- Kontakt:
računa se odluka saveza, oni su sasvim zasluženo izgubili na terenu. Igrom na terenu nas nisu pobjedili, a ova igra izvan terena je skroz nešto drugoGrdan je napisao/la:I protiv Troglava se računa porazslogauskoplje je napisao/la:troglav je izgubio![]()
u zadnje 4 sezone samo tri puta smo poraženi kod kuće.
Sloga Uskoplje
-
plavobijeli
- Kontakt:
Ulivnu ste odlično odigrali,a to što ste izgubili 4-0 ta je odraz otvorene igre i promašenih prilika jer nitko nam odavno nije napravio 4 čiste prilike za gol i 5-6 kornera, a da je kaponja tio rezultat on bi odigrao drugačije,a to da će Brotnjo protutnjat kroz Uskoplje može jedino ako donese lovu.Igrački su dosta tanji nego u jesen i na strani i kući teško pobjeđuju.
hehe...nemam uvid u to ko je balavac ko nije....
sve je to tacno....ne sumnjam da je troglav trenutno u rangu veceg dijela prvoligaskih ekipa....
ali sjecam se godine kad je igman bukvalno izmasakriro cijelu ovu ligu...imali su brutalnu gol razliku uz pobjede 11-0 kuci itd...al sve je to kratko trajalo...jedna ekstra sezona u prvoj ligi fed. mislim da su bili 4ti na kraju i opet evo ih tu.........o premijer ligasima ne bi govorio ipak su to 2 ranga iznad...
sto se tice klisa i lokosa,.....iskreno klis i jeste jedna od najlosijih ekipa lige...ako ne i najlosija,,,,radi se o simpaticnom timu i volio bi da opstanu (imaju jako povoljan raspored do kraja)
lokose nisam gledao....
inace najlosiji tim sto sam gledao ove sezone kamesnica.....mozda im je los dan bio hehe
sve je to tacno....ne sumnjam da je troglav trenutno u rangu veceg dijela prvoligaskih ekipa....
ali sjecam se godine kad je igman bukvalno izmasakriro cijelu ovu ligu...imali su brutalnu gol razliku uz pobjede 11-0 kuci itd...al sve je to kratko trajalo...jedna ekstra sezona u prvoj ligi fed. mislim da su bili 4ti na kraju i opet evo ih tu.........o premijer ligasima ne bi govorio ipak su to 2 ranga iznad...
sto se tice klisa i lokosa,.....iskreno klis i jeste jedna od najlosijih ekipa lige...ako ne i najlosija,,,,radi se o simpaticnom timu i volio bi da opstanu (imaju jako povoljan raspored do kraja)
lokose nisam gledao....
inace najlosiji tim sto sam gledao ove sezone kamesnica.....mozda im je los dan bio hehe
- slogauskoplje
- Kontakt:
to je sigurno onda kad smo u dvije utakmice sa igmanom imali gol razliku 19:2jasta je napisao/la: ali sjecam se godine kad je igman bukvalno izmasakriro cijelu ovu ligu...
Sloga Uskoplje
Kod: Označi sve
to je sigurno onda kad smo u dvije utakmice sa igmanom imali gol razliku 19:2 :mrgreen:[/quote]Re: Druga Liga - grupa "Jug"
pitanje za nekog iz Višića .Momak koji je slomio nogu (mislim da se zove Ilija ) u prvom djelu sezone .kako je sad ? vraća li se na teren ?
poZZ
poZZ
Josip Ilija Kalfić. Dobro je što se tiče ozljede, prošlo je već malo više od 6 mj. i super se oporavio, ali ništa od nogometa ove sezone sigurno. Nisam pričao sa njim ima neko vrijeme, ali čuo sam da pomalo i samostalno trenira, nama će se pretpostavljam priključiti iduće sezone.wazza je napisao/la:pitanje za nekog iz Višića .Momak koji je slomio nogu (mislim da se zove Ilija ) u prvom djelu sezone .kako je sad ? vraća li se na teren ?
poZZ
www.facebook.com/hnkvisici
- slogauskoplje
- Kontakt:
2005.jasta je napisao/la:za koga? 19-2 nesjecam se tacno.Kod: Označi sve
to je sigurno onda kad smo u dvije utakmice sa igmanom imali gol razliku 19:2 :mrgreen:[/quote]
izgeda da te sezone igmanu nismo dali nijedan gol
u konjicu je bilo 12:0, a u uskoplju 0:7
izvještaj od 19.3.2006. :
Jednostavno protiv Igmana ne ide! Iako je teren bio pod snijeg i suci su bili protiv odigravanja utakmice, da bi smanjili troškove, obje momčadi su se složile da se utakmica ipak odigra. Nogometaši Igmana su i ovaj put lako pobijedili Slogu, ali krajnji rezultat ne odražava stanje na terenu. Nevjerojatno je kako nogometaši Sloge baš protiv Igmana prave toliko grešaka. Kako su i sami gosti iz Konjica rekli u dvije odigrane utakmice ove sezone nogometaši Sloge su, rečeno teniskim riječnikom, napravili 10 neforsiranih grešaka čime su doprinijeli da igman postigne, u dvije utakmice, čak 19 golova. Nitko ne pamti tako negativan skor Sloge protiv bilo koje momčadi, a Sloga je igrala i sa momčadima u kojima su nastupala mnoga poznata imena BH nogometa kao što su Slišković, Hrgović, Neretljak, Papac, Stanko Bubalo. No, Sloga nastavlja dalje i svi se nadamo da pozitivni rezultati neće izostati.
Igman je ponovno potvrdio da s pravom zauzima prvo mjesto i da se već sada može reći da su novi članovi Prve lige Federacije BiH.
Sloga Uskoplje
moguce da je to ta godina...znam spominjalo se da se "gone" sa nekom ekipom iz nize engleske lige po postignutim golovima...kao najvise u europi te godine
sjecam se 11-0 protiv rame kuci
neka ekipa buna , blagaj kako li vec isto tako...
kupres,sujica,vir, pa i ove vece ekipe...
uglavnom bila su to malo bolja vremena....sad ovo utanko hehe
sjecam se 11-0 protiv rame kuci
neka ekipa buna , blagaj kako li vec isto tako...
kupres,sujica,vir, pa i ove vece ekipe...
uglavnom bila su to malo bolja vremena....sad ovo utanko hehe
dobi brotnjo
,kako sada tablica izgleda
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- benfica1923
- Kontakt:
bjezi troglav 2 boda,upadaju ljudi sigurno...........mada bi volili ja i ti da brotnjo udje!!!hahahRosas7 je napisao/la:dobi brotnjo,kako sada tablica izgleda
ja bi volio brotnjo,ali nek udje onaj tko je boljibenfica1923 je napisao/la:bjezi troglav 2 boda,upadaju ljudi sigurno...........mada bi volili ja i ti da brotnjo udje!!!hahahRosas7 je napisao/la:dobi brotnjo,kako sada tablica izgleda
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
hnkvisici je napisao/la:Josip Ilija Kalfić. Dobro je što se tiče ozljede, prošlo je već malo više od 6 mj. i super se oporavio, ali ništa od nogometa ove sezone sigurno. Nisam pričao sa njim ima neko vrijeme, ali čuo sam da pomalo i samostalno trenira, nama će se pretpostavljam priključiti iduće sezone.wazza je napisao/la:pitanje za nekog iz Višića .Momak koji je slomio nogu (mislim da se zove Ilija ) u prvom djelu sezone .kako je sad ? vraća li se na teren ?
poZZ
hvalaa vam na informaciji .nadam se da će se momak ubrzo vratiti .
- badblueboylivno
- Kontakt:
Parovi za sutra, moja prognoza.
Bigeste - Kamešnica ... 2
Igman - Kupres ... 1
Lokomotiva - Klis ... 1
Posušje -Brotnjo ... 2
Sloga Uskoplje - Stolac ... X
Troglav - Grude ... 1, 5+
Turbina - Tomislav ... 1
Višići - Sloga Ljubuški ... 1
Igman - Kupres ... 1
Lokomotiva - Klis ... 1
Posušje -Brotnjo ... 2
Turbina - Tomislav ... 1
Hayley <3
Bigeste - Kamešnica 1xbadblueboylivno je napisao/la:Parovi za sutra, moja prognoza.
Igman - Kupres ... 1
Lokomotiva - Klis ... 1
Posušje -Brotnjo ... 2
Turbina - Tomislav ... 1
Igman - Kupres 1
Lokomotiva - Klis 1
Posušje -Brotnjo 2
Sloga Uskoplje - Stolac 1
Troglav - Grude 1
Turbina - Tomislav x
Višići - Sloga Ljubuški 1
Bigeste - Kamešnica ... 2 ... Bigeste bi trebali dobivati doma, pogotovo ovakve li-la utakmice, ali imaju uvjerljivo najlošiju odbranu u ligi, igraju s puno oscilacija, dobiju kad se najmanje od njih očekuje, a znaju i izgubiti i više od 10 razlike. Kamešnica u napadu ima dva vrlo dobra igrača, ne znam odakle ih tamo ni tko su
ali koliko su neugodni vidio sam prije 10-ak dana kada su gostovali kod nas. Vrlo dobri obadvojica i mislim da će bi mogli srušiti Bigeste.
Igman - Kupres ... 1 ... Kupres se popravio dosta u nastavku sezone, nas su doslovno razbili, ali Igman je solidna ekipa + domaći teren, i Kupres na gostovanja šalje redovno šarenu ekipu.
Lokomotiva - Klis ... 1 ... izravna borba za ostanak, Lokosi po meni bolji za nijansu, dobiti će to pa makar i silom.
Posušje -Brotnjo ... 2 ... bez komentara, čista 2
Sloga Uskoplje - Stolac ... 1 ... Sloga jednostavno bolja, a Stolac dosta loš u zadnje vrijeme, čak ni kući ne mogu do pobjede. Obje ekipe imaju dosta juniora, vjerojatno će biti i dosta golova.
Troglav - Grude ... 1 ... Očekujem pobjedu Troglava, ali teže nego što mnogi misle. Grude su solidna ekipa, a Troglav je pod dojmom poraza u Čitluku i pod pritiskom da naprave dobar rezultat.
Turbina - Tomislav ... 1 ... Tomislav neopterećen, ako budu igrali opušteno kao i protiv nas glatko će izgubiti. Ne znam baš kakva je Turbina ove godine, ali ovako po rezultatima bih rekao da nisu loši.
Višići - Sloga Ljubuški ... 1 ... ako odigramo kako znamo trebala bi biti lagana pobjeda, ali imamo dosta problema sa realizacijom, svaku utakmicu da zabijemo samo pola onog što bi trebali bili bi sada u vrhu. Mora nam se valjda i jednom otvoriti. I Sloga je baš loša u gostima ove sezone, a i sredina je tjedna, možda im ni svi nogometaši neće biti na raspolaganju.
Igman - Kupres ... 1 ... Kupres se popravio dosta u nastavku sezone, nas su doslovno razbili, ali Igman je solidna ekipa + domaći teren, i Kupres na gostovanja šalje redovno šarenu ekipu.
Lokomotiva - Klis ... 1 ... izravna borba za ostanak, Lokosi po meni bolji za nijansu, dobiti će to pa makar i silom.
Posušje -Brotnjo ... 2 ... bez komentara, čista 2
Sloga Uskoplje - Stolac ... 1 ... Sloga jednostavno bolja, a Stolac dosta loš u zadnje vrijeme, čak ni kući ne mogu do pobjede. Obje ekipe imaju dosta juniora, vjerojatno će biti i dosta golova.
Troglav - Grude ... 1 ... Očekujem pobjedu Troglava, ali teže nego što mnogi misle. Grude su solidna ekipa, a Troglav je pod dojmom poraza u Čitluku i pod pritiskom da naprave dobar rezultat.
Turbina - Tomislav ... 1 ... Tomislav neopterećen, ako budu igrali opušteno kao i protiv nas glatko će izgubiti. Ne znam baš kakva je Turbina ove godine, ali ovako po rezultatima bih rekao da nisu loši.
Višići - Sloga Ljubuški ... 1 ... ako odigramo kako znamo trebala bi biti lagana pobjeda, ali imamo dosta problema sa realizacijom, svaku utakmicu da zabijemo samo pola onog što bi trebali bili bi sada u vrhu. Mora nam se valjda i jednom otvoriti. I Sloga je baš loša u gostima ove sezone, a i sredina je tjedna, možda im ni svi nogometaši neće biti na raspolaganju.
www.facebook.com/hnkvisici
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.