Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Sta mislite kolko mogu dobit za plovan Samsung Star II u extra stanju, bez ijedne ogrebotine, godinu dana ga imam 

SAMO ČELIK !
jedno 150 KMViper je napisao/la:Sta mislite kolko mogu dobit za plovan Samsung Star II u extra stanju, bez ijedne ogrebotine, godinu dana ga imam
naprijed rejal
Ja ga platio novog 230 sa memorijskom od 2GB, ima tome jedno 2 godine. Mozda mozes tu negdje oko 150, malo manje
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Gdje skinuti Tapatalk za iphone, nema na Cydiji, a ni vshareu?
Je li mi treba neki izvor za Cydiu koji ima?

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Slazem se, oni tamo na univerzalno mi nude 50kmSveti je napisao/la:jedno 150 KMViper je napisao/la:Sta mislite kolko mogu dobit za plovan Samsung Star II u extra stanju, bez ijedne ogrebotine, godinu dana ga imam

SAMO ČELIK !
on ti se plaća ako ćeš ga skidati sa oficijelnih marketa. i nema ga na sidiji već na appstoreuPogba je napisao/la:Gdje skinuti Tapatalk za iphone, nema na Cydiji, a ni vshareu?
naprijed rejal
A Samsung Star III nov 80 eura.Sveti je napisao/la:jedno 150 KMViper je napisao/la:Sta mislite kolko mogu dobit za plovan Samsung Star II u extra stanju, bez ijedne ogrebotine, godinu dana ga imam

To mi nikako nije jasno da novija verzija kosta skoro jednako kao i starija.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jasno mi je to, ali zar nema crackovanih verzija?Sveti je napisao/la:on ti se plaća ako ćeš ga skidati sa oficijelnih marketa. i nema ga na sidiji već na appstoreuPogba je napisao/la:Gdje skinuti Tapatalk za iphone, nema na Cydiji, a ni vshareu?
#MaxOUT
#MaxOUT
Ima, ali njih skidaš s neta, i onda možeš putem ifunboxa da instaliraš na mobitel.
naprijed rejal
Zahvaljujem. Nasao sam jednostavniji nacin, skinem fajl sa extenzijom .ipa i prebacim u itunes, sync i to je to.
#MaxOUT
#MaxOUT
lakše ti je taj fajl ubaciti preko ifunboxa s obzirom da ti neće brisati krekovane aplikacije. A i sam proces je brži i jednostavniji.Pogba je napisao/la:Zahvaljujem. Nasao sam jednostavniji nacin, skinem fajl sa extenzijom .ipa i prebacim u itunes, sync i to je to.
naprijed rejal
AeGon099 je napisao/la:Može li se skinuti neki program za gledanje tv za Android 2.3.4. Teku pripreme za sutrašnju utakmicu.
Odlazi Safete.
http://lmgtfy.com/?q=android+2.3.4+TV+app" onclick="window.open(this.href);return false;AeGon099 je napisao/la:AeGon099 je napisao/la:Može li se skinuti neki program za gledanje tv za Android 2.3.4. Teku pripreme za sutrašnju utakmicu.
naprijed rejal
htc legend, vaša mišljenja, hitno je?!
-
- Kontakt:
Samo da prenesem iskustvo s HTC sensation, dobar telefon, sve uredu a sto se tice one kartice memorijske,bez nje ne mozete slikat nista jer je interna predvidjena samo za aplikacije valjda..tako da.. 

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sta mislite o mobitelu Samsung Galaxy Ace + i sta mislite kolko bih trebao platit taj mobitel

SAMO ČELIK !

Kad ukucam na google Samsung Galaxy Ace + izbaci mi ovaj mobitel i on je na piku oko 280-300 km, a na univerzalno sam ja upik'o jedan mobitel ali nije ovakav + kosta 335 km a isto pise Samsung Galaxy Ace +
http://univerzalno.com/Artikli.aspx?artikalid=1767" onclick="window.open(this.href);return false;
U cemu je razlika

SAMO ČELIK !
Mislim da su u tim + odnosno i verzijama uglavnom ispravljene greške i bugovi u sistemu njihovih predhodnika bez sufiksa.
Što se tiče oblika,konfiguracije i sl. manje više je to isto.
Što se tiče oblika,konfiguracije i sl. manje više je to isto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.