UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
64%
Jon Jones
43
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 165

fera
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la fera » 13 okt 2013, 21:06

stokton je napisao/la:Evo izgleda da neće ni Bellator Toquinha. Šteta velika za nas ljubitelje borilačkih vještina, jer ono šta lik radi sa heel hookovima je čista umjestnost.
Toliko ima boraca koji su majstori BJJ ali niko mu nije ni do peta kad je "uzimanje" noge u pitanju.
bellatoru ne treba welteras koji ce ugroziti askrena :D
ima onaj wsof moze tamo okusati srecu, uskoro ce uvesti i borbe za titulu mozda i pojas osvoji ko zna.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 13 okt 2013, 22:59

fera je napisao/la:
stokton je napisao/la:Evo izgleda da neće ni Bellator Toquinha. Šteta velika za nas ljubitelje borilačkih vještina, jer ono šta lik radi sa heel hookovima je čista umjestnost.
Toliko ima boraca koji su majstori BJJ ali niko mu nije ni do peta kad je "uzimanje" noge u pitanju.
bellatoru ne treba welteras koji ce ugroziti askrena :D
ima onaj wsof moze tamo okusati srecu, uskoro ce uvesti i borbe za titulu mozda i pojas osvoji ko zna.
Može bit :) Već zamišljam Askren ga ruši i ovaj mu u sljedećem trenutku grabi nogu i nosi je sa sobom u Brazil

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 14 okt 2013, 23:44

Šta ga žalite, **** obično!
Neće da pusti polugu iako ljudi tapkaju. Ondje kao od šale stradaju ligamenti koljena, a takve povrede vrlo lahko mogu značiti i kraj karijere i to sve zbog hira nekog idiota!
Mazga jedna, nadam se da se nigdje više neće boriti.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 15 okt 2013, 03:45

work je napisao/la:Šta ga žalite, **** obično!
Neće da pusti polugu iako ljudi tapkaju. Ondje kao od šale stradaju ligamenti koljena, a takve povrede vrlo lahko mogu značiti i kraj karijere i to sve zbog hira nekog idiota!
+1

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 okt 2013, 08:13

work je napisao/la:Šta ga žalite, **** obično!
ne zalim ga ja samo nisam agresivan i nabrijan u svojim postovima kao ti :D
drzao je jednu sekundu duze, da je amerikanac niko nista ne bi ni spomenuo. sad mu nema druge nego da ide u wsof. i okami je tamo otisao, mozda uskoro vidimo naseg mutapcica protiv yushina :D
prica se da bi ufc odnosno zuffa uskoro mogli otkupiti onefc. znaci tako da za borce van ufc-a ostaje samo wsof ili bellator ako se ne misle vise nikad vracati u ufc.

Ismire odlazi!!!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 16 okt 2013, 00:21

A ovo protiv Drwala?! Pa sudija ga bukvalno morao otimat, još je čovjek davno tapkao. Uvijek pop***** kad ovo vidim.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 20 okt 2013, 00:58

Pakleno je počeo ovaj UFC 166 event. Mislim da bi Roy večeras mogao desnim overhandom skinut Cormiera, a volio bi da se to i desi ide mi ovaj DC na živce i svojom pričom i svim tim hypom koji se svorio oko njega (čuj crni Fedor :lol: ).
JDS će skinut Caina s nogu i za to ima šansu u prve tri runde, znači JDS KO ili Cain decision, prije ovo prvo ;)
Sanchez vs. Melandez će bit jbn borba maksimalno, Melendez je favorit ali se Diego neće predati dok krv ne poteče :D Jedva čekam ovu borbu.
Preliminary card ovog eventa je jači od nekih prijašnjih main evenata, odlična noć nas čeka
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 20 okt 2013, 01:19

Ja sutra skidam event sa torenta,a ocekujem pobjede Caina i Nelsona :)

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 20 okt 2013, 01:47

Nelson nema prednosti nad Crmierom ama baš niti u jednom segmentu.
Cain je zvijer, full stop!

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 20 okt 2013, 01:52

work je napisao/la:Nelson nema prednosti nad Crmierom ama baš niti u jednom segmentu.
Cain je zvijer, full stop!
Ima bolju bradu, bolju BJJ kao što je i Mir ima pa ga zbog toga Cormier nije ni pomislio rušiti i ima *eben desno overhand koji kad nekog pogodi šalje na spavanje. Cormier jest favorit ali ne bi ja baš tako lako otpisao Big Country-a.
Jbt event za sad fenomenalan, 4 borbe 4 prekida i to kakva. Ovaj rus je ****, ima veliku snagu udaraca na maloj distanci.

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 20 okt 2013, 03:13

SheldonCooper je napisao/la: Ima bolju bradu, bolju BJJ kao što je i Mir ima pa ga zbog toga Cormier nije ni pomislio rušiti i ima *eben desno overhand koji kad nekog pogodi šalje na spavanje. Cormier jest favorit ali ne bi ja baš tako lako otpisao Big Country-a.
Jbt event za sad fenomenalan, 4 borbe 4 prekida i to kakva. Ovaj rus je ****, ima veliku snagu udaraca na maloj distanci.
Kako znamo da ima bolju bradu, kad niko pošteno Cormiera nije ni udario, prošao je kroz sve protivnike od barnetta, Silve, Mira pa nadalje. Nelsonov BJJ mi se čini kao neka legenda. Sve je to divno, rasno na papiru, ali ga nikad nismo imali priliku gledati, a i da je nešto da li je neka prijetnja protiv ponajboljeg hrvača u cijelom UFC-u?! Ta desna je mačiji kašalj za svakog iole školovanijeg borca, kao što je pokazao Miocic, predvidiv i spor i lahko se neutrališe. Nelson će biti mrcvaren cijelu borbu, samo je dobra volja Cormiera kad i kako ce ga zavrsiti.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 20 okt 2013, 03:27

work je napisao/la:
SheldonCooper je napisao/la: Ima bolju bradu, bolju BJJ kao što je i Mir ima pa ga zbog toga Cormier nije ni pomislio rušiti i ima *eben desno overhand koji kad nekog pogodi šalje na spavanje. Cormier jest favorit ali ne bi ja baš tako lako otpisao Big Country-a.
Kako znamo da ima bolju bradu, kad niko pošteno Cormiera nije ni udario, prošao je kroz sve protivnike od barnetta, Silve, Mira pa nadalje. Nelsonov BJJ mi se čini kao neka legenda. Sve je to divno, rasno na papiru, ali ga nikad nismo imali priliku gledati, a i da je nešto da li je neka prijetnja protiv ponajboljeg hrvača u cijelom UFC-u?! Ta desna je mačiji kašalj za svakog iole školovanijeg borca, kao što je pokazao Miocic, predvidiv i spor i lahko se neutrališe. Nelson će biti mrcvaren cijelu borbu, samo je dobra volja Cormiera kad i kako ce ga zavrsiti.
Bradu je dokazao jer je preživio JDS-ovo, Werdumovo, Stipetovo, Mirovo mrcvarenje u glavu, nije pao a primio je strašne udarce! Na početku karijere je dosta koristio BJJ kasnije je vidio da vrlo lako može KO protivnike pa se bacio na to. Protiv Miocica je ušao u borbu ne spreman, uletio je u 12 i 15 i sad Dana kaže da je budala što je to uradio
Cormier se još nije susreo sa udaračem (Bigfoot tu i tamo), borio se sve protiv graplera: Barnett,Mir,Monson.
Ja tebi kažem Nelson nije borac koji je za toliko podjcjenit.

Pokradoše Kaufmanovu, Lombard pregazio Natea, definitivno mu ova kategorija više odgovara zbog reacha samo je pitanje kako će mu ići skidanje kilograma

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 20 okt 2013, 04:29

Ja tipujem na Cormiera by decision i JDS by KO

Hector je prejak za welter, Adlan takođe top welteraš, samo je pitanje koliko će moći skidat kile.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 20 okt 2013, 06:08

Razočarenje od meča Nelson -Cormier, pitanje kad će ovaj dobit priliku protiv Jonesa, ovakim borbama se ne dobija prilika za pojas

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 20 okt 2013, 11:10

Kakva dominacija Caina.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 20 okt 2013, 13:25

Nevjerovatno kako JDS je sinoć amaterski izgledao a onako nabrijan bio.

Cain čini da se UFC cini laganim. Volio sam ga od prvog dana i evo ga sad tu. NEVJEROVATAN JE!

Melandez i Sanchez najbolja borba koju sam ikad gledao. Nesto nevjerovatno, obojica su podcjenjeni.

Oni koji nisu gledali UFC166, žalim ih :P
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 20 okt 2013, 18:04

Cormier se poigrao sa Nelsonom. Najbolji je teškaš na svijetu. Šteta što se ne želi boriti protiv Caina, ima sve da ga dobije. Izgleda da se pokušava spustiti u 205, mada će biti teško zbog te prošlosti sa skidanjem mase. jones tu i nema nekih šansi, bit će mrcvaren kao JDS protiv Caina.

JSD jednostavno nema kardio i hrvanje da se suprotstavi Cainu, simple as that.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 21 okt 2013, 00:03

Dobar event,jedino mec Nelson-Cormier nije vrijedan pomena :evil:

Melendez-Sanchez su strasan mec pruzili,bas onako za publiku svaka im cast,Dodson strasno brz i konstantno je ljevicom pogadjao protivnika dok ga nije poslao na spavanje,Amagov iz Cecenije isto jako brz,okretan,ima duge ekstremitete,jako nezgodan borac i slag na tortu Cain Velasquez pokazuje zasto je No.1,covjek svaki mec radi kao pcelica,pomislis da je izazivac koliko se trudi,JDS je ponovo dobio batine,mislim da ga porodica nece prepoznat :mrgreen:

slika

slika

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 okt 2013, 09:30

sta reci za caina... junior mi je jedan od drazih boraca ali cain je cudo prirode. brzi je od nekih boraca u welteru :mrgreen:
po meni je junior pogrijesio sto je nabio ovoliko misicne mase u posljednje vrijeme, posebno za dvoboj protiv caina gdje je potreban strasan cardio a dobro bi mu dosla i ona brzina sto je imao prije par godina.
zasluzena pobjeda velasqueza i nadam se da cemo opet uskoro gledati dvoboj ove dvojice.
sanchez i melendez su odradili jednu od luđih borbi u zadnje vrijeme.
cormier je dosao do pobjede ali mene nije impresionirao, naravno ni od koga se ne ocekuje da zavrsi nelsona jer to je vjerovatno nemoguce :D ali po meni je miocic bio dominantiji u svojoj pobjedi protiv nelsona. interesuje me da li ce mu sad odma dati borbu za titulu protiv jonesa il ce morati i on badera pobjediti :mrgreen:

gonzaga jedan od rijetkih koji se uspijesno vratio u ufc, a dodson je zvijer samo ja mislim da ce doci do titule jedino ako ufc uvede jos nizu kategoriju od ove flyweight.

Ismire odlazi!!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 okt 2013, 09:12

kakav los event sinoc... bas onako kako manchester i zasluzuje :mrgreen: al eto ako nista bio je sturridge u publici.
machida hladno rijesio precijenjenog munoza. od ostalih borbi jedino mi se jos svidjela ona jessica andrade, bas je izdominirala domacu takmicarku sexton il kako se zvala.
propustio sam jednu borbu dok sam trazio stream mozda je ona dobra bila.

Ismire odlazi!!!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.