Nije jaro zasluzeno. Bili su hrabri i nagradjeni su cestitam svaka cast nek je fer i posteno.
kad kazes zusluzeno to znaci da su nas nadigrali. Nije tako bilo.
Pobjedili ljudi i cao. Trece kolo valja se ganjat jos 30 kola.
Nije jaro zasluzeno. Bili su hrabri i nagradjeni su cestitam svaka cast nek je fer i posteno.
Daj Bože... ne vidim nikako ambicije kluba za nešto više, a volio bih da klub napravi taj iskorak prema prvoj ligi, nije realno Bosna da igra sa seljacima uz dužno poštovanje svima
Nešto se dešava... Bajra mi je drag, sad koliko on u ovoj ekipi može nešto doprinjeti vidjet ćemo, želim mu iskreno da ponovi prošlu sezonu. Čola je sigurno igrač sa velikim iskustvom, može samo pomoći. Buza se isto vratio, možda najveći talenat kluba zadnjih godina, samo ne iskorišteni potencijal, i njegov povratak je veliko pojačanje. Trener mi je nepoznanica što se tiče trenerskog posla, znam ga iz Želje dok je bio pomocnik i to, vidim da je javnost ogorčena zbog Džavitija, realno poslije ove polusezone koja je i više nego pozitivna, nije bilo osnove za otkaz, ali eto... A Rahimić, on će tu doći samo ako nanjuši da uzme pare, ljubavi je tu mali procenat...ljevak je napisao/la: ↑06 jul 2025, 13:07
Eto krenuli su. Dosao/vratio se najbolji strijelac lige, Benjamin Colic, novi trener, moguce da Elvir Rahimic bude nesto u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.