GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,Devil,dubrava
- brzitesanj
- Kontakt:
Re: GRUPA C - Španija, Italija, Irska, Hrvatska
Kockasti će se morat dodro,dobro oznojiti protiv Furije da zaigraju u narednoj fazi EP 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nista od 2:2, jer bi to znacilo da se igra otvoreno a ako se bude igralo otvoreno onda Hrvatska nece dobro proci. Njihova najveca sansa je da odigraju defanzivno, pokusaju zabiti iz kontre i onda parkirati autobus. Tako je Jose zaustavljao Barcu, pa ga je Di Matteo prekopirao. A ova Spanija je slicna Barceloni.
Spanija-Hrvatska 3-0
Italija-Irska 3-0
Italija-Irska 3-0
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Kakvih 2:2
Ne vjerujem da dva puta mogu osutati ozbiljno Hrvati a kamoli dati 2 gola Ikeru.
Spanija je reprezentacija koja najbolje igra kada najvise treba.Upravo radi igraca i poznanstva istih.
Ocekujem u prvih 45 minuta lagano vodstvo Spanaca od 2:0 , ostalo ce biti rutina sa jos jednim golom do kraja.
Ne vjerujem da dva puta mogu osutati ozbiljno Hrvati a kamoli dati 2 gola Ikeru.
Spanija je reprezentacija koja najbolje igra kada najvise treba.Upravo radi igraca i poznanstva istih.
Ocekujem u prvih 45 minuta lagano vodstvo Spanaca od 2:0 , ostalo ce biti rutina sa jos jednim golom do kraja.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Zanimljivo da je te 2004. upravo Trapattoni bio selektor Italije kada su ih izbacili skandinavci.
Oglasio se i on veceras rekavsi kako postoje odredjene sumnje da bi se to i sada moglo desiti (u sta ja licno sumnjam), i da bi "UEFA trebala obratiti paznju na to"
Mada ko zna, cudno je to, cak i da zavrsi recimo 3-3 niko ne moze sa sigurnoscu tvrditi da je dogovoreno
Oglasio se i on veceras rekavsi kako postoje odredjene sumnje da bi se to i sada moglo desiti (u sta ja licno sumnjam), i da bi "UEFA trebala obratiti paznju na to"
Mada ko zna, cudno je to, cak i da zavrsi recimo 3-3 niko ne moze sa sigurnoscu tvrditi da je dogovoreno
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sanjaj bekice...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:Sanjaj bekice...

Ciao Italia!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Što neko već reče, Hrvatska ako se otvori Španjolcima onda je to katastrofa i ne vidim ni po naučnoj fantastici šanse da takvom igrom dođu do boda ili čak 3, pa je zbog toga i sam rezultat od 2:2 ili 3:3 i više nego nerealan u tom slučaju. Ipak pričamo o aktuelnim svjetskim i europskim prvacima ovdje a ne o Irskoj.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Što se tiče navedene utakmice ( Španija - Hrvatska ) smatram, da ne postoji ni 1 % šanse da će Španci pristati na to,
svjesni su svoje snage, i znaju da u svakome trenutku mogu pobjediti bilo koju ekipu na svijetu, tako da mislim da je ta sva priča koju je digao Buffon, samo osigurač od mogućeg iznenađenja
svjesni su svoje snage, i znaju da u svakome trenutku mogu pobjediti bilo koju ekipu na svijetu, tako da mislim da je ta sva priča koju je digao Buffon, samo osigurač od mogućeg iznenađenja
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Zasto se uopce vodi ozbiljna rasprava o dogovaranju rezultata na Euru
realno veca je sansa da ce Irska uzet neki bodic Italiji nego da ce Hrvatska uspit srusit Spanjolce koji su u strasnoj formi.
Ajde bar ce bit zanimljivo jos jednu tekmu
Inace ako se mene pita ovo je najbolje natjecanje u reprezentativnom nogometu jos od 98, i bit ce tuzno kad se Euro produzi na 24 momcadi.
Ajde bar ce bit zanimljivo jos jednu tekmu
Inace ako se mene pita ovo je najbolje natjecanje u reprezentativnom nogometu jos od 98, i bit ce tuzno kad se Euro produzi na 24 momcadi.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Budimo realni tvoji Talijani tek trebaju pobjediti Irsku!Mozda utakmica spanjolska i hrvatska uopce ne bude toliko bitna ,mada bilo bi lijepo da zavrsi 3:3!Titova-Juga je napisao/la:Što neko već reče, Hrvatska ako se otvori Španjolcima onda je to katastrofa i ne vidim ni po naučnoj fantastici šanse da takvom igrom dođu do boda ili čak 3, pa je zbog toga i sam rezultat od 2:2 ili 3:3 i više nego nerealan u tom slučaju. Ipak pričamo o aktuelnim svjetskim i europskim prvacima ovdje a ne o Irskoj.
Šanse da Hrvatska prođe su skoro pa nikakve ali dajte prekinite s tom ljubomorom, mržnjom ili što je već u pitanju, strašno.
- Titova-Juga
- Kontakt:
bekicamir je napisao/la:Budimo realni tvoji Talijani tek trebaju pobjediti Irsku!Mozda utakmica spanjolska i hrvatska uopce ne bude toliko bitna ,mada bilo bi lijepo da zavrsi 3:3!Titova-Juga je napisao/la:Što neko već reče, Hrvatska ako se otvori Španjolcima onda je to katastrofa i ne vidim ni po naučnoj fantastici šanse da takvom igrom dođu do boda ili čak 3, pa je zbog toga i sam rezultat od 2:2 ili 3:3 i više nego nerealan u tom slučaju. Ipak pričamo o aktuelnim svjetskim i europskim prvacima ovdje a ne o Irskoj.
Kao sto rekoh, sanjaj bekice...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Tačno se vidi koje su momčadi uljezi na ovom prvenstvu, i koje taktikom, tehnikom, klupom i imenima ne spadaju u sami vrh evropskog nogometa, al...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
amire
Trebali ste danas dobit pa fino Ciao , ovako ima još do toga.
Španija - Hrvatska
Bit ce to teska utakmica ,ja nevidim Hrvatsku kao nekog velikog autsajdera mogu oni trcat više od Španaca znaci trebaju uzeti recept od Italije protiv Španije , ne skroz defanzivno al jako u odbrani ..
Sve je moguce u toj utakmici necu da prognoziram ili da dajem nekoj momcadi prednost
Italija - Irska
Italiji treba pobjeda , Irci su primali u obe utakmice rane golove i to ih je koštalo bodova , sigurnosti
Protiv Talijana i ako dobije Italija to ce biti minimalno moje misljenje , ne bi me cudio ni nerjesen ishod.
Al posto je Đovani Talijan .... i Ircima je bar stalo do tog boda , dosta ih je doslo u Poljsku
Zivi bili pa vidjeli !
Trebali ste danas dobit pa fino Ciao , ovako ima još do toga.
Španija - Hrvatska
Bit ce to teska utakmica ,ja nevidim Hrvatsku kao nekog velikog autsajdera mogu oni trcat više od Španaca znaci trebaju uzeti recept od Italije protiv Španije , ne skroz defanzivno al jako u odbrani ..
Sve je moguce u toj utakmici necu da prognoziram ili da dajem nekoj momcadi prednost
Italija - Irska
Italiji treba pobjeda , Irci su primali u obe utakmice rane golove i to ih je koštalo bodova , sigurnosti
Protiv Talijana i ako dobije Italija to ce biti minimalno moje misljenje , ne bi me cudio ni nerjesen ishod.
Al posto je Đovani Talijan .... i Ircima je bar stalo do tog boda , dosta ih je doslo u Poljsku
Zivi bili pa vidjeli !
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 15 jun 2012, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mozel meni neko objasnit zasto De Rossi na jednoj ruci ima kratki, a na drugoj dugi rukav

Kakva mrznja, ljubomora i sta ti ja znam?MarcusLFC je napisao/la:Šanse da Hrvatska prođe su skoro pa nikakve ali dajte prekinite s tom ljubomorom, mržnjom ili što je već u pitanju, strašno.
Ko ih mrzi? Ko je ljubomoran? O cemu ti?
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
neka se ponovi!
" onclick="window.open(this.href);return false;
visoko, visoko...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Moze i ovo!
Nekako imam osjecaj da talijanima ovi Irci ne leze nikako isto kao i sto Hrvatsku nikada nisu pobjedili!
Nekako imam osjecaj da talijanima ovi Irci ne leze nikako isto kao i sto Hrvatsku nikada nisu pobjedili!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.