Miroslav Stevanović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

zizu1991
Kontakt:

Re: Miroslav Stevanović

Post Postao/la zizu1991 » 19 maj 2013, 17:56

Upravo što kažeš, na prvom obraćanju medijima je pomenuo mlade, i Stevanovića kao primjer, yeb'o te, šta bi mu uradio da ga nije spomenuo :roll: :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 19 maj 2013, 18:12

A sto mu vala znaci nesto sto ga je spomenuo :roll:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 19 maj 2013, 19:54

Papastathopoulos je napisao/la:A sto mu vala znaci nesto sto ga je spomenuo :roll:
Pa nije ga zaboravio . Vjerujem da će mu sigurno reći ako ne računa na njega više , a ovako je ostalo da vidimo šta namjerava Emery za narednu sezonu..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 19 maj 2013, 23:18

Niko ne vidi da ga ovaj trpa na lijevo krilo...Steva je karijeru izgradio na desnoj strani, i onda bum u najjacu ligu pa jos na suprotnu stranu...Dobro je on igrao i 15 minuta za Sevilju....
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 maj 2013, 16:14

Ma čini se kao da se Emery boji zamijeniti Navasa , jer je bog i batina u ekipi . OK je da pokuša na lijevoj strani , ali to se radi ako hoćeš eksperimentisati , s time da ako ne uspije onda se vraća na desnu stranu ... Ali ovdje on ni ne dobija minuta kako treba , a i kad dobije onda je na krivoj poziciji...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 maj 2013, 16:16

viKK je napisao/la:Ma čini se kao da se Emery boji zamijeniti Navasa , jer je bog i batina u ekipi . OK je da pokuša na lijevoj strani , ali to se radi ako hoćeš eksperimentisati , s time da ako ne uspije onda se vraća na desnu stranu ... Ali ovdje on ni ne dobija minuta kako treba , a i kad dobije onda je na krivoj poziciji...
Nece se Emery riktati prema Stevanovicu, nego logicno, prema svome najboljem igracu. Navas je zvijer, i najbolji igrac Seville, tako da Steva mora pokusati lijevo.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 20 maj 2013, 16:17

Goalgetter je napisao/la:
viKK je napisao/la:Ma čini se kao da se Emery boji zamijeniti Navasa , jer je bog i batina u ekipi . OK je da pokuša na lijevoj strani , ali to se radi ako hoćeš eksperimentisati , s time da ako ne uspije onda se vraća na desnu stranu ... Ali ovdje on ni ne dobija minuta kako treba , a i kad dobije onda je na krivoj poziciji...
Nece se Emery riktati prema Stevanovicu, nego logicno, prema svome najboljem igracu. Navas je zvijer, i najbolji igrac Seville, tako da Steva mora pokusati lijevo.
I jeste zvijer od igrača , to se zna ... Ali , eto , Steva baš naj.eba da dođe u ekipu gdje najbolji igrač igra baš njegovu poziciju... A ako stalno bude stavljan na lijevu stranu ili u sredinu , onda njegov kvalitet nikad u potpunosti neće izaći do izražaja , time neće ni početi sticati povjerenje trenera...

emir_

Post Postao/la emir_ » 20 maj 2013, 16:26

Po meni je ovo odlično sa lijevim krilom, nekako mi dođe ko pripravnički za Stevu, stručno usavršavanje. Nakon godinu- dvije postaće ubitačan na obje strane a znamo šta to za nas znači. AML/R
4-IN-A-ROW

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 maj 2013, 16:35

Meni nije jasno zasto hocete da ide uz kluba ? Ne znam sta ste ocekivali od igraca koji je dosao iz vojvodine i Sevillu na polusezoni ?Da je Micel ostao trener,cisto sumnjam da bi igrao nesto vise.
On tek od sljedece sezone treba da vidi na cemu je. Treba da prodje pripreme s ekipom,jos malo da se privikne na novu sredinu . Vjerovatno mu i jezik ide lakse,kada savlada tu jezicnu barijeru bice mu dosta lakse.

Ja, koliko znam, Emir mu je bio prevodilac u ekipi ? :? ko mu je sada? Mozda i Emery ima tu veliki problem i ne moze da mu objasni neke stvari kako bi zelio .

Malo po malo on igra sve vise i vise. To moze biti samo ohrabrujuce s obzirom da skoro nije bio ni na klupi . Emery odlican strucnjak,i cijeni i mlade igrace koji predano treniraju i rade. Ne voli sminkere koji ne ispunjavaju obaveze na trinizima,zato je otjerao Isca iz Valencie,zato je Reyes izgubio mjesto u pocetmom sastavu .

Jbena je konkurencija u Sevilli,pogotovo na krilnim pozicijama ,pogotovo ce biti od sljedece sezone kada u prvom timu zaigra jedan od najtalentiranijih mladih igraca na svijetu,Bryan Rabello. No na Stevinu srecu on je vise igrac sredine terena :mrgreen: Ali bice tu dosta izmjena u sastavu Seville na ljeto,a on treba da poprica sa trener i da mu ovaj otvoreno kaze jel racuna na njega ili ne. Ako ne ,neka trazi novu sredinu . Ovo sto igra na ljevom krilu moze biti samo dobro za njega,jer danas imas dosta primjera modernih krilnih napadaca kojima nije problem da igraju i desno i ljevo .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 maj 2013, 16:38

slika

Juznjak, da ne znas ovo prevesti mozda ? :mrgreen:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 maj 2013, 22:15

Odakle si ti dosao paketu(u spanskom zargonu levatu) ,to su zdravi transferi i od komisije ? :mrgreen: ima ta neka komisija koja prisiljava Sevillu da radi te transfere za njihovu dobit.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 24 maj 2013, 13:38

O Stevanoviću

"Stevanović je otišao u jednu jaku ekipu i ja sam mislio da će mnogo brže da obezbijedi mjesto u privh 11. Malo je igrao u ovom drugom dijelu sezone, ali sam se ja ranije upoznao s njegovim kvalitetima. Da je ostao u Vojvodini, možda bi bio standardan reprezentativac. Nadam se da će izabrati klub u kojem će puno više igrati".

Pa daj Pape , cijenim te al brate ovo je glupost . Nemoj pričat o klubu ako ne znaš ni ko igra za njega ... Čuj Stevanović da sebi obezbijedi mjesto u prvih 11 , da , pored Navasa , Perottija , Reyesa , Rakitića , i onog nekog mladog talenta (šta god da je već) ... Ma daj.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 maj 2013, 13:51

To znaci da Pape ceni misljenje forumasa jer su i oni smatrali odma' da treba igrati u Sevilli pa i postati standardan do kraja sezone. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 maj 2013, 15:29

Pa očito da ti forumaši nisu znali ni ko igra za Sevillu ... :roll:

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 25 maj 2013, 17:45

viKK je napisao/la:O Stevanoviću

"Stevanović je otišao u jednu jaku ekipu i ja sam mislio da će mnogo brže da obezbijedi mjesto u privh 11. Malo je igrao u ovom drugom dijelu sezone, ali sam se ja ranije upoznao s njegovim kvalitetima. Da je ostao u Vojvodini, možda bi bio standardan reprezentativac. Nadam se da će izabrati klub u kojem će puno više igrati".

Pa daj Pape , cijenim te al brate ovo je glupost . Nemoj pričat o klubu ako ne znaš ni ko igra za njega ... Čuj Stevanović da sebi obezbijedi mjesto u prvih 11 , da , pored Navasa , Perottija , Reyesa , Rakitića , i onog nekog mladog talenta (šta god da je već) ... Ma daj.
samo boldirano procitati
ona reprezentacija koja pretenduje da igra svjetsko prvenstvo za pocetak bi trebala imati u prvih 11 igrace koji su standartni u pocetnoj postavi svojih timova...sasvim logicno!?

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 25 maj 2013, 18:36

Nisam pokušavao reći da Steva treba biti u prvih 11 u reprezentaciji , već da je bilo nerealno očekivati da on za jednu polusezonu , nakon što dođe iz Vojvodine u Sevillu , sa onakvom konkurencijom (prije svega Navas , pa Perotti , Reyes, Rakitić , uskoro i Rabello) izbori mjesto u prvih 11...

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 25 maj 2013, 18:41

Bolje mu je da ode što prije iz Seville,jer s trenerom kakav je Emery nikad nece dobit pravi priliku.Pa taj debil,kloc od trenera je iz Valencie otjerao Isca najboljeg mladog igraca spanija.Kvalitet Emery kao trenera je u rangu amatera koji vodi djecu od 10 godina..
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 maj 2013, 18:44

Treba otići u klub u kojem ima izgledne šanse da zaigra u prvih 11.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 maj 2013, 18:45

Pogotovo sto je taj isti Stevanovic imao maestralne partije sto u mladoj,sto u A selekciji imao do Sevile.
Zato je i Pape ocekivao da ce i toj Sevilli uspjeti,bez obzira na konkurenciju.Mada ruku na srce daleko je to od one Seville kad su harali po Uefi.Problem je do Emeryja koji je poznat po blesavom obicaju da gura neke svoje igrace a isto tako naustrb par mladih i vrlo potencionalnih igraca.To je pokusavao i cinio i u prijasnjim klubovima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 27 maj 2013, 18:29

Nešto čitam i naišao sam slučajno na ovo , objavljeno nekada kada je Steva potpisao za Sevillu :
Trener Seville, Michel o Stevanoviću:
"Miroslav može mijenjati Navasa, ali nije zbog toga doveden"

Piše: D. Rodić
Danas, 15:56
Nakon što je jučer i zvaničn dobio novog igrača u svojoj ekipi, trener Seville, Michel je otkrio medijima zašto se odlučio za dovođenje našeg reprezentativca. Također je otkrio na kojim ga pozicijama namjerava koristiti te koliko je ustvari upoznat sa kvalitetima ovog bivšeg igrača Vojvodine.

"Fizički je dobar, ali nije imao iste fizičke aktivnosti kao ostali igrači. On je igrač koji ima različite kvalitete u koje smo se uvjerili mnogo puta. U mom slučaju, u deset utakmica", rekao je Michel te je dodao na kraju:

"On je igrač koji može zauzeti Navasovo mjesto, ali nije doveden zbog toga. Doveden je da bi igrao na drugim pozicijama u napadu i u veznom redu. Ima dobar finiš, dobru kontrolu lopte i mladić je sa cijenom koju smo mogli priuštiti".

Stevanović je većinu svoje karijere igrao na krilima, ali je također korišten i kao napadač.
Ko zna šta bi Michel napravio od Stevanovića da je ostao trener .. :? (u pozitivnom smislu) . On realno ni ne može mjenjati Navasa jer se neće naigrati , već jednostavno se mora prilagoditi drugim pozicijama , ali teško da će pod Emeryjem moći šta..
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 29 maj 2013, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ovisnik i 12 gostiju.