Hvalazizu1991 je napisao/la:Igrao je dvije utakmice baraža kako i sam znaš vjerujem protiv 'lauterna, pa ga je Pape odmarao.
Latvija-Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Latvija-Bosna i Hercegovina
Zahiraga korektno odradi svoj dio posla,pa i veceras ga je odradio.Znam da Svraka nije napadac,ali onda se postavlja pitanje zasto ga uopce zove u reprezentaciju?MrMuscle je napisao/la:Pa sto se Lazialac ne nadje u sansi, pa da vidis kako on trpa u onakvim sansama... On jadan od straha da ne kiksa ne smije preci centar, a kamoli stvoriti opasnost pred protivnikovim golom.... Al' Zahirovicevo nije da daje golove, slazem se, al' onda nije ni Svrakino al' opet on ih daje i jos se plus redovno nalazi u sansama za razliku od onog panja sto mu noge drhte i koljena klecaju kad ima loptu u nogama, kao da mu je neko vruc krompir stavio u ruku....Adi_Zepce je napisao/la:Vrsajevic i Svraka jednostavno nemaju sta traziti u ovoj reprezentaciji.Vrsketa mladi Bevab uze k'o od sale u prvom poluvremenu,a sta bi mu tek radio neki mega kvalitetan igrac.Za Svraku je suvisno sto reci,one dvije prilike moze samo pticurina i promasiti,tako da.
Veceras me pozitivno iznenadio Visca.Momak je dosta se trudio,posebno u prvuh 45.minuta,no izgleda je u nastavku ostao bez snage.
To ti je ono kad nas narod ne vidi dalje od nosa i kad je zaludjen necim pa proziva Svraku za promasaje, al' se zato trpe igracine poput akija Zahirovskog.....
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Goalgetter
- Kontakt:
Pape:
A ovo za Medunjanina, izgleda da ce biti vani protiv Latvije.
Prvi bold -"Višća je igrao dobro, Vršajević također. Vidi se da su momci spremni. Vidi se isto da Medunjanin nije spreman. Razgovarao sam s njim, kritikovao sam ga, što je i zaslužio. Desetog maja je otišao i 27. maja se pojavio niotkud. Ne znam ni gdje je bio ni šta je radio, a svako treba poslije da snosi posljedice za svoje poteze".
Stvarno ljudi rasprave zeljo-celik na ovoj temi su bespotrebne. Daj komentarisite igrace kao individualce, a ne iz kojih klubova dolaze/su igrali. Svako ima pravo reci ako mu se neki igrac ne svidja ili ga pohvalit, bilo da se radi o Svraki, Zahirovicu, petom, desetom. Ja (a i svi ostali) ako kazem da je Dzeko fulo cist gol, ocekujem da se ne shvati to kao napad na zelju, isto tako ako kazem da smo gol primili zbog spahica da se ne vidi kao napad na celik.
Papa nas gleda u oci i lazeGoalgetter je napisao/la:Pape:
Prvi bold -"Višća je igrao dobro, Vršajević također. Vidi se da su momci spremni. Vidi se isto da Medunjanin nije spreman. Razgovarao sam s njim, kritikovao sam ga, što je i zaslužio. Desetog maja je otišao i 27. maja se pojavio niotkud. Ne znam ni gdje je bio ni šta je radio, a svako treba poslije da snosi posljedice za svoje poteze".![]()
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pa ima i hejbet boljih veznjaka od Zahirovica pa se ne zovu..... A i Sesar i Svraka su svakako bolji od doticnog al' opet ne igraju.... i hvala BOGU sada imamo zdravog i spremnog Saliha, al' imam osjecaj da ce opet neko biti skartiran, da bi klasa Lazial mogao igrati iako ne zasluzuje ni da bude medju 23........Adi_Zepce je napisao/la:Zahiraga korektno odradi svoj dio posla,pa i veceras ga je odradio.Znam da Svraka nije napadac,ali onda se postavlja pitanje zasto ga uopce zove u reprezentaciju?MrMuscle je napisao/la:Pa sto se Lazialac ne nadje u sansi, pa da vidis kako on trpa u onakvim sansama... On jadan od straha da ne kiksa ne smije preci centar, a kamoli stvoriti opasnost pred protivnikovim golom.... Al' Zahirovicevo nije da daje golove, slazem se, al' onda nije ni Svrakino al' opet on ih daje i jos se plus redovno nalazi u sansama za razliku od onog panja sto mu noge drhte i koljena klecaju kad ima loptu u nogama, kao da mu je neko vruc krompir stavio u ruku....Adi_Zepce je napisao/la:Vrsajevic i Svraka jednostavno nemaju sta traziti u ovoj reprezentaciji.Vrsketa mladi Bevab uze k'o od sale u prvom poluvremenu,a sta bi mu tek radio neki mega kvalitetan igrac.Za Svraku je suvisno sto reci,one dvije prilike moze samo pticurina i promasiti,tako da.
Veceras me pozitivno iznenadio Visca.Momak je dosta se trudio,posebno u prvuh 45.minuta,no izgleda je u nastavku ostao bez snage.
To ti je ono kad nas narod ne vidi dalje od nosa i kad je zaludjen necim pa proziva Svraku za promasaje, al' se zato trpe igracine poput akija Zahirovskog......Imamo toliko veznjaka,pa cak i onih koji nisu dio reprezentacije zbog razno-raznih problema,a vjerovatno su bolji od Svrake.
I skontaj Svraka je kao i Zahirovic cisti zadnji vezni i nije njihovo da daju golove, al' vidim ti prozivas Svraku za promasaje bez obzira sto njegovo nije da daje golove, al' on ze bar nalazi u sansama tj. ubacuje iz drugog plana, a sta strahobalni Zahirovic radi, nista, ne smije jadnik preci centar da ne pogrijesi nesto.... ja ga jos nikad dosad nisam vidio da je opucao , nasao se u sansi ili nesto sl.... i General se nije nalazio cesto u sansama, al' on barem kad je lopta kod njega covjek je siguran i ne zuri sa pasom za razliku od ovoga, samo da kod njega nije lopta isto kao da mu je najrodjeniji neprijatelj...Covjek je desnjak,a ima dvije lijeve noge....
A ne vidim ni da si ga ikad prozvao zbog toga.... Al' nema veze bitno je samo Svraku prozivati i pljuvati iako je zaluzio da mu se pete ljube zbog gola Alziru koji nam je donio nikad bolji plasaman na Fifa ljestvici....
Pusti rasprave na klupskoj osnovi, ja to ni ne potenciram, al' samo zelim da se igraci po zaslugama izbacuju i da se umjesto njih ubacuju bolji... Eto prvi ce ispasti sigurno Svrso kad Legenda iz Schalkea dodje ili Sunjic kad Bickcic sredi papire.... i ja kazem neka leti Svraka, al' da na njegovo mjesto dodje neko bolji, a Sesar, a ni Zahirovic to nisu.... Eto recimo Besic ili Zola...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
@MrMuscle
Nemam se ja sto na klupskoj osnovi prepucvati,jer koliko mrzim (volim) Celik,toliko i Zelju.Znaci svejedno mi je za tim klubovima.Moja srce kuca za tim koji nije u PL BiH I necu pisati bezz o njemu
.
Sto se tice Zahorovica momak odradi jako dobar posao.Njegovo i jeste da bude na centru i da zaustavlja protivnicke napade,a ne da ide k'o ptica bez glave pred protivnicki gol i da se burka.Protiv Sesara nemam nista,jer je OK igrac,ali protiv Svrake definitivno imam.Misljenja sam da i u PL ima bolji igraca od njega koji mogu igrati na poziciji def.veznog.,a od "stranaca" bi vise u repki sigurno pokazali Hadzic (ok,imam problema s papirima jos uvijek),Vrancic koji takođe igraju zadnjeg veznog.
Nemam se ja sto na klupskoj osnovi prepucvati,jer koliko mrzim (volim) Celik,toliko i Zelju.Znaci svejedno mi je za tim klubovima.Moja srce kuca za tim koji nije u PL BiH I necu pisati bezz o njemu
Sto se tice Zahorovica momak odradi jako dobar posao.Njegovo i jeste da bude na centru i da zaustavlja protivnicke napade,a ne da ide k'o ptica bez glave pred protivnicki gol i da se burka.Protiv Sesara nemam nista,jer je OK igrac,ali protiv Svrake definitivno imam.Misljenja sam da i u PL ima bolji igraca od njega koji mogu igrati na poziciji def.veznog.,a od "stranaca" bi vise u repki sigurno pokazali Hadzic (ok,imam problema s papirima jos uvijek),Vrancic koji takođe igraju zadnjeg veznog.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- DukeOfWellington
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Adi_Zepce je napisao/la:Vrsajevic i Svraka jednostavno nemaju sta traziti u ovoj reprezentaciji.Vrsketa mladi Bevab uze k'o od sale u prvom poluvremenu,a sta bi mu tek radio neki mega kvalitetan igrac.Za Svraku je suvisno sto reci,one dvije prilike moze samo pticurina i promasiti,tako da.
Trabunjaš gluposti.
Neka je Pape "napao" Medunjanina. Uvijek je bio nonsalantan i neozbiljan. Treba se znat red. Nadam se da ce ih Pape ganjat kao robove 2-3 dana, i onda malo lakse pred tekmu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
TrumaTrums
- Kontakt:
Nije upravu susic za Medunjanina
DukeOfWellington je napisao/la:[youtube][/youtube]Adi_Zepce je napisao/la:Vrsajevic i Svraka jednostavno nemaju sta traziti u ovoj reprezentaciji.Vrsketa mladi Bevab uze k'o od sale u prvom poluvremenu,a sta bi mu tek radio neki mega kvalitetan igrac.Za Svraku je suvisno sto reci,one dvije prilike moze samo pticurina i promasiti,tako da.
Trabunjaš gluposti.
Sta sve kao argument necu vidjeti.Sad izjednacujemo Svraku i Ronalda,ma krasno
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Rek'o si da onako nešto može promašiti samo "ptičurina". E pa evo ti konkretan dokaz da pričaš gluposti. Tvoj način oslovljavanja Muamera Svrake meni je dovoljan dokaz tvoje subjektivnosti i muke zbog uspjeha ovog igrača. Tvrditi da je Zahirović bolji igrač od Svrake mogu samo fudbalski analfabeti poput tebe, jasno je da mu Zahirović ne može ni vode polit', a tvoje opservacije su na nivou fudbalskog laika što svakako i jesi.Adi_Zepce je napisao/la:![]()
![]()
![]()
mislim ok je navijati za svoj klub i voljeti svog igraca, jos i uz to momak slomi nogu strasno, ali ga gurati u repku tek tako (jos i taj lom noge) bas ono "furanje" pravo...
Dakle, bih-njemacka na kosevu, ulazi zolotic i mi postajemo propuh... ne kazem ja da je los, daleko od toga, ali on nije jos ni BLIZU A repprezentacije...posebno nakon ovog loma on ce se bar godinu dvije bojati uci u duel jer je psiha cudna stvar...
dakle, nepotrebno forisranje, na zadnjem veznom imamo zahirovica, imamo i ako Bog da kolasinca, imamo evo daanas se vidjelo i vrlodobrog sesara, a zolotic ako ode u evropu za neki bar solidan klub e onda ste u pravu.. do tada U21
Dakle, bih-njemacka na kosevu, ulazi zolotic i mi postajemo propuh... ne kazem ja da je los, daleko od toga, ali on nije jos ni BLIZU A repprezentacije...posebno nakon ovog loma on ce se bar godinu dvije bojati uci u duel jer je psiha cudna stvar...
dakle, nepotrebno forisranje, na zadnjem veznom imamo zahirovica, imamo i ako Bog da kolasinca, imamo evo daanas se vidjelo i vrlodobrog sesara, a zolotic ako ode u evropu za neki bar solidan klub e onda ste u pravu.. do tada U21
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
@Adi_Zepce
Pa i Svraka kad god igra, to isto odradi kao i Zahirovic, a jos plus je i orijentiran kao napadu i daje golove te nalazi se u sansama iz drugog plana, dakle mnogo je proaktivniji.. i svestraniji je igrac, i samim time i bolji, jer defanzivno tu su negdje,a o ofanzivi ne treba trositi rijesiti...
Al' njega samo kude.... a igracina se hvali kada presjece jednu loptu na centru...
a zapravo jedino to i zna, a i to ne uradi uvijek korektno, slazem i da mnogo trci, al' totalno beskorisno, kao muha bez glave.... Dakle kao igrac 0 bodova....
Nek jednom Susic da priliku Svraki od pocetka pa da vidis kako momak jede i jos plus daje golove.... Al' dok predje kod Seje u agenciju, nista od toga, a ni od njega u prvih 11....
Pa i Svraka kad god igra, to isto odradi kao i Zahirovic, a jos plus je i orijentiran kao napadu i daje golove te nalazi se u sansama iz drugog plana, dakle mnogo je proaktivniji.. i svestraniji je igrac, i samim time i bolji, jer defanzivno tu su negdje,a o ofanzivi ne treba trositi rijesiti...
Al' njega samo kude.... a igracina se hvali kada presjece jednu loptu na centru...
Nek jednom Susic da priliku Svraki od pocetka pa da vidis kako momak jede i jos plus daje golove.... Al' dok predje kod Seje u agenciju, nista od toga, a ni od njega u prvih 11....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Pa ljudi moji neka momaka iz nase lige..
Znate sta znaci igrat za repku i na cijeni i sl..
Ja podrzavam takav rad selektora.
Znate sta znaci igrat za repku i na cijeni i sl..
Ja podrzavam takav rad selektora.
Hvala Bogu pa si ti nogometni znalac.Ja nemam razloga da branim ili hvalim Zahirovica,vec sam rekao i razlog zbog cega.Za razliku od tebe sam objektivan,a kao takav mogu reci da Svraka nije ni blizu reprezentacije,a kamo li da dobija neku sansu ili slicno.Gledao sam ga skoro i u Kupu protiv Sirokog,onaj penal kojeg je izveo dokaz je koliko je zaista kvalitetan.Ej,covjek mu "zivu" loptu uhvatioDukeOfWellington je napisao/la:Rek'o si da onako nešto može promašiti samo "ptičurina". E pa evo ti konkretan dokaz da pričaš gluposti. Tvoj način oslovljavanja Muamera Svrake meni je dovoljan dokaz tvoje subjektivnosti i muke zbog uspjeha ovog igrača. Tvrditi da je Zahirović bolji igrač od Svrake mogu samo fudbalski analfabeti poput tebe, jasno je da mu Zahirović ne može ni vode polit', a tvoje opservacije su na nivou fudbalskog laika što svakako i jesi.Adi_Zepce je napisao/la:![]()
![]()
![]()
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- DukeOfWellington
- Kontakt:
htcxone je napisao/la:mislim ok je navijati za svoj klub i voljeti svog igraca, jos i uz to momak slomi nogu strasno, ali ga gurati u repku tek tako (jos i taj lom noge) bas ono "furanje" pravo...
Evo saznali smo da je Zahirović bolji i od Zolotića. Smiješnim likovima nikad kraja
kazem ti pogledaj utakmicu bih.- njemacka pa vidi sta nam se desilo sa sredinom kad je zolotic usao -RASPAD sistema!DukeOfWellington je napisao/la:htcxone je napisao/la:mislim ok je navijati za svoj klub i voljeti svog igraca, jos i uz to momak slomi nogu strasno, ali ga gurati u repku tek tako (jos i taj lom noge) bas ono "furanje" pravo...
dakle, nepotrebno forisranje, na zadnjem veznom imamo zahirovica, imamo i ako Bog da kolasinca, imamo evo daanas se vidjelo i vrlodobrog sesara, a zolotic ako ode u evropu za neki bar solidan klub e onda ste u pravu.. do tada U21![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo saznali smo da je Zahirović bolji i od Zolotića. Smiješnim likovima nikad kraja
ne kazem da nije od tad napredovao ali da je bolji od zahirovica SMIJESNo! (BAR ZA SADA )
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
31 31 31 31 31 31 31
31 31 31 31 31 31 31
Samo mi cudi kako taj Svraka ako je u istinu toliko dobar,koliko ga hvalite ne nađe neki posten angazman u inostranstvo?MrMuscle je napisao/la:@Adi_Zepce
Al' njega samo kude.... a igracina se hvali kada presjece jednu loptu na centru...![]()
![]()
a zapravo jedino to i zna, a i to ne uradi uvijek korektno, slazem i da mnogo trci, al' totalno beskorisno, kao muha bez glave.... Dakle kao igrac 0 bodova....
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
A jedna utakmica znači nešto ? Bespotrebno prepucavanje, Zahirović je korektan, Zola je povrijeđen, Svraka igra za repku i to je to.Sad za sad.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.