Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
madridista je napisao/la:messi nije najbolji,cr9 i kaka su kompletniji igraci,messi ce dozivjeti istu sudbinu kao ronaldinho. Svi vi sto navijate za Barcu ste se ufurali zbog ove sezone p.s. Ligu prvaka niste trebali ni osvojiti chelsea je pokraden. Real najbolji
Upravo ovo cijelo vrijeme hocu da kazem!A_d_0 je napisao/la:to da ima kompletnijij igraca od njeg je tacno kao npr. ibrahimovic (objema nogama moze gol dat,jak brz,skok igra fenomenalna) ili npr. Kaka' (brz ,objema nogama solidna igra glavom odlican udarac,sjajna tehnika...) ali Messi ove sezone je u najboljoj formi i zato je u ovom trenutku No.1. Moze sledece sezone bit neko 10 al ove sezone on je No.1.
haha ovo je do sad najjaca sala(glupost)Harrison je napisao/la:U potpunosti se slazem sa ovim komentarom. Svaka cast! Ja sam Messija davno uvrstio na temu "precjenjeni igraci" i tu mi je No.1 bez daljneg23 KING JAMES je napisao/la:eto možda je mesi bolji od robena al mesi nije no.1 on i u barsi ima boljih igrača od sebe iniesta,henry,ibra koji su sigurno među 10 u svijetu no mesi nije
madridista je napisao/la:messi nije najbolji,cr9 i kaka su kompletniji igraci,messi ce dozivjeti istu sudbinu kao ronaldinho. Svi vi sto navijate za Barcu ste se ufurali zbog ove sezone p.s. Ligu prvaka niste trebali ni osvojiti chelsea je pokraden. Real najbolji
jel vas stidHarrison je napisao/la:U potpunosti se slazem sa ovim komentarom. Svaka cast! Ja sam Messija davno uvrstio na temu "precjenjeni igraci" i tu mi je No.1 bez daljneg23 KING JAMES je napisao/la:eto možda je mesi bolji od robena al mesi nije no.1 on i u barsi ima boljih igrača od sebe iniesta,henry,ibra koji su sigurno među 10 u svijetu no mesi nije
Halo ba, necu ovdje da pricam o messiju, ovo nije tema "Precijenjeni igraci"... idite na tu temu i pisite o njemu, ovo je tema o Kraljevskom klubu i molim da se drzite teme! Tolikonidjo_barca je napisao/la:jel vas stidHarrison je napisao/la:U potpunosti se slazem sa ovim komentarom. Svaka cast! Ja sam Messija davno uvrstio na temu "precjenjeni igraci" i tu mi je No.1 bez daljneg23 KING JAMES je napisao/la:eto možda je mesi bolji od robena al mesi nije no.1 on i u barsi ima boljih igrača od sebe iniesta,henry,ibra koji su sigurno među 10 u svijetu no mesi nije![]()
![]()
![]()
Halo ba, necu ovdje da pricam o messiju, ovo nije tema "Precijenjeni igraci"... idite na tu temu i pisite o njemu, ovo je tema o Kraljevskom klubu i molim da se drzite teme! Tolikoeno-barca je napisao/la:
Nije valjda da si ozbiljan?soss je napisao/la:I da se zna da je Real Madrid sad najjaci klub na svijetu!!!![]()
![]()
![]()
![]()
ja se ne salim pogotovo ovo sto sam napisao za Robenna,mrtav ozbiljan samTata je napisao/la:mozete mi vas tri reci, jel se vi salite (provocirate ko tata u mlade dane:D) ili bas mislite to sto pisete? izgledate mi ozbiljno (dva-tri jamesa i jedan emir9876543210=)
Ma brate pusti ih, ja odma da kazem nisam navijac Barce nego Bayerna, al sto su ljubomorni to je cudo jedno, kako mozete reci da je Messi precijenjen i los igrac pa sjecateli se vi prosle sezone kad ste na svom terenu primili 6 komada sta vam je radio Messi nemojte ljudi(klinci) lupati Messi je za citav Real izmislio fudbal.lord je napisao/la:Stvarno ljudi dajte malo objektivnosti unesite , makar vi fanovi Real Madrida bi trebali znati koja je sila mali Messi ! Pa covjek kada god igra protiv Reala nogama vas ubija , zabijo vam je po 3 gola , po 2 pa u istoj utakmici i namjesti 2 , dajte budite obvjektivni , mali Messi je najbolji igrac na svijetu bez daljnjeg ! On nije mozda najkompletniji , ali ima jedno oruzje koje niko ni priblizno njegovom nema , to je njegova prodornost i balans ( brzina naravno spada tu ). 1 na 1 nisam do sada vidio da je momak izgubio duel , motor je najboljeg tima na svijetu , a vi blatite da je precjenjen ili nesta , stvarno presmjesno ! Svaki tim na svijetu da ima dao bi i Ronalda i Kaku i Ibrahimovica samo za njega , jer je jos uvjek tinejdzer ima svega 22 , dok Kaka i Ibrahimovic nemaju jos puno vremena , posebno mislim na Kaku koji vec 2 sezone isto koda neigra ! Cesto je takodze povrijedzen i ako nista on je jedini taj koji je ovde precjenjen ! Ronaldo je strasan , i vjerujem da on vrijedi onoliko koliko je placen , koristan je , i sjajan igrac , malo sebican ali takav je po prirodi zbog svoga suta !
i Ova poredzenja Messija i Robenna stvarno , pa nemogu da vjerujem ! Taj Robben nije dao gol a igra na istoj poziciji ko Messi nekom jacem timu a kamoli se naigrao od vremena Chelsea ! Pretjerujete , i omalovazavate NajboljegDo neki dan ste pricali da Je Ronaldo fuj ovakav onakakv , a sad vam je kao neko Bozanstvo ! Nikad nisam imao nsita protiv njega , niti mi je bio drag , ali sam ga cijenio kao izvrsnog igraca !
Messi je trenutno najbolji i najucinkovitiji nogometas danasnjice !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.