Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Trasimaco
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Trasimaco » 12 avg 2009, 16:02

Dajte ljudi, budite realni. :roll: Kako Messi nije najbolji? Pa covjeka niko ziv ne moze zaustaviti. Ove godine je bio najbolji bez ikakve konkurencije. Nije valjda da o tome treba raspravljati? Cuj precijenjen! :roll:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 12 avg 2009, 16:23

messi nije najbolji,cr9 i kaka su kompletniji igraci,messi ce dozivjeti istu sudbinu kao ronaldinho. Svi vi sto navijate za Barcu ste se ufurali zbog ove sezone p.s. Ligu prvaka niste trebali ni osvojiti chelsea je pokraden. Real najbolji

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 12 avg 2009, 16:26

madridista je napisao/la:messi nije najbolji,cr9 i kaka su kompletniji igraci,messi ce dozivjeti istu sudbinu kao ronaldinho. Svi vi sto navijate za Barcu ste se ufurali zbog ove sezone p.s. Ligu prvaka niste trebali ni osvojiti chelsea je pokraden. Real najbolji
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dok je ronaldo igro za man.utd ovi "navijaci" reala su govorili da je **** i da pojma nema a kad je doso u real odma je najbolji

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 12 avg 2009, 16:28

to da ima kompletnijij igraca od njeg je tacno kao npr. ibrahimovic (objema nogama moze gol dat,jak brz,skok igra fenomenalna) ili npr. Kaka' (brz ,objema nogama solidna igra glavom odlican udarac,sjajna tehnika...) ali Messi ove sezone je u najboljoj formi i zato je u ovom trenutku No.1. Moze sledece sezone bit neko 10 al ove sezone on je No.1.

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 12 avg 2009, 17:06

A_d_0 je napisao/la:to da ima kompletnijij igraca od njeg je tacno kao npr. ibrahimovic (objema nogama moze gol dat,jak brz,skok igra fenomenalna) ili npr. Kaka' (brz ,objema nogama solidna igra glavom odlican udarac,sjajna tehnika...) ali Messi ove sezone je u najboljoj formi i zato je u ovom trenutku No.1. Moze sledece sezone bit neko 10 al ove sezone on je No.1.
Upravo ovo cijelo vrijeme hocu da kazem!
A eto vi smatrajte da je Messi precjenjen igrac, vidit cemo ko ce osvojit Zlatnu loptu, ja sam ubjedjen da ce je uzeti on sa jedno 80% glasova! Jesam Realovac, ali sam realan!
A "Tata" ne kontam sto to ja nisam ozbiljan, daj mi reci bilo koji post koji sam napisao samo radi provokacije?! I moj nick emir987 je jednostavan, emir se zovem i 1987. sam godiste, bezveze sam napisao emir987 jer kad sam se registrovao pretpostavio sam da ima jos emira na forumu pa da nebi bilo zabune, ne kontam sto pises emir9876543210???
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 12 avg 2009, 18:11

Harrison je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:eto možda je mesi bolji od robena al mesi nije no.1 on i u barsi ima boljih igrača od sebe iniesta,henry,ibra koji su sigurno među 10 u svijetu no mesi nije
U potpunosti se slazem sa ovim komentarom. Svaka cast! Ja sam Messija davno uvrstio na temu "precjenjeni igraci" i tu mi je No.1 bez daljneg :mrgreen:
haha ovo je do sad najjaca sala(glupost) :mrgreen:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 avg 2009, 18:32

madridista je napisao/la:messi nije najbolji,cr9 i kaka su kompletniji igraci,messi ce dozivjeti istu sudbinu kao ronaldinho. Svi vi sto navijate za Barcu ste se ufurali zbog ove sezone p.s. Ligu prvaka niste trebali ni osvojiti chelsea je pokraden. Real najbolji
:lol: :lol: :lol: :lol: aha :mrgreen: :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 12 avg 2009, 18:36

Harrison je napisao/la:
23 KING JAMES je napisao/la:eto možda je mesi bolji od robena al mesi nije no.1 on i u barsi ima boljih igrača od sebe iniesta,henry,ibra koji su sigurno među 10 u svijetu no mesi nije
U potpunosti se slazem sa ovim komentarom. Svaka cast! Ja sam Messija davno uvrstio na temu "precjenjeni igraci" i tu mi je No.1 bez daljneg :mrgreen:
jel vas stid :oops: :lol: :lol: :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 avg 2009, 20:29

nidjo_barca je napisao/la:
Harrison je napisao/la:
jel vas stid :oops: :lol: :lol: :lol:
Halo ba, necu ovdje da pricam o messiju, ovo nije tema "Precijenjeni igraci"... idite na tu temu i pisite o njemu, ovo je tema o Kraljevskom klubu i molim da se drzite teme! Toliko 8-)
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 13 avg 2009, 00:32

[/quote]Halo ba, necu ovdje da pricam o messiju, ovo nije tema "Precijenjeni igraci"... idite na tu temu i pisite o njemu, ovo je tema o Kraljevskom klubu i molim da se drzite teme! Toliko 8-)[/quote]

ZALOSTNO,sta radi ljubomora...............

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 13 avg 2009, 00:35

eno-barca je napisao/la:
Halo ba, necu ovdje da pricam o messiju, ovo nije tema "Precijenjeni igraci"... idite na tu temu i pisite o njemu, ovo je tema o Kraljevskom klubu i molim da se drzite teme! Toliko 8-)[/quote]

ZALOSTNO,sta radi ljubomora...............[/quote]
kakva ljubomora
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 avg 2009, 01:05

To Harrisone, reci ti njima!slika

soss
Kontakt:

Post Postao/la soss » 13 avg 2009, 02:01

Ej pa dosta je prepucavanja ovdje a ovo nije tema o Messiju niti o Barceloni i njihovim igracima ova tema se zove Real Madrid C.F. i treba da i o njoj vodimo neke diskusije.

P.S.
A kako bi nam dobro dosao Ribery u sredini i onda smo rahat narednih 5 godina...

soss
Kontakt:

Post Postao/la soss » 13 avg 2009, 02:31

I da se zna da je Real Madrid sad najjaci klub na svijetu!!! :D :D :D :D :D

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 13 avg 2009, 02:51

soss je napisao/la:I da se zna da je Real Madrid sad najjaci klub na svijetu!!! :D :D :D :D :D
Nije valjda da si ozbiljan? slika

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 13 avg 2009, 13:03

Tata je napisao/la:mozete mi vas tri reci, jel se vi salite (provocirate ko tata u mlade dane:D) ili bas mislite to sto pisete? izgledate mi ozbiljno (dva-tri jamesa i jedan emir9876543210=)
ja se ne salim pogotovo ovo sto sam napisao za Robenna,mrtav ozbiljan sam 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

lord
Kontakt:

Post Postao/la lord » 13 avg 2009, 14:05

Stvarno ljudi dajte malo objektivnosti unesite , makar vi fanovi Real Madrida bi trebali znati koja je sila mali Messi ! Pa covjek kada god igra protiv Reala nogama vas ubija , zabijo vam je po 3 gola , po 2 pa u istoj utakmici i namjesti 2 , dajte budite obvjektivni , mali Messi je najbolji igrac na svijetu bez daljnjeg ! On nije mozda najkompletniji , ali ima jedno oruzje koje niko ni priblizno njegovom nema , to je njegova prodornost i balans ( brzina naravno spada tu ). 1 na 1 nisam do sada vidio da je momak izgubio duel , motor je najboljeg tima na svijetu , a vi blatite da je precjenjen ili nesta , stvarno presmjesno ! Svaki tim na svijetu da ima dao bi i Ronalda i Kaku i Ibrahimovica samo za njega , jer je jos uvjek tinejdzer ima svega 22 , dok Kaka i Ibrahimovic nemaju jos puno vremena , posebno mislim na Kaku koji vec 2 sezone isto koda neigra ! Cesto je takodze povrijedzen i ako nista on je jedini taj koji je ovde precjenjen ! Ronaldo je strasan , i vjerujem da on vrijedi onoliko koliko je placen , koristan je , i sjajan igrac , malo sebican ali takav je po prirodi zbog svoga suta !
i Ova poredzenja Messija i Robenna stvarno , pa nemogu da vjerujem ! Taj Robben nije dao gol a igra na istoj poziciji ko Messi nekom jacem timu a kamoli se naigrao od vremena Chelsea ! Pretjerujete , i omalovazavate Najboljeg :) Do neki dan ste pricali da Je Ronaldo fuj ovakav onakakv , a sad vam je kao neko Bozanstvo ! Nikad nisam imao nsita protiv njega , niti mi je bio drag , ali sam ga cijenio kao izvrsnog igraca !
Messi je trenutno najbolji i najucinkovitiji nogometas danasnjice !

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 13 avg 2009, 14:06

Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

TM1987
Kontakt:

Post Postao/la TM1987 » 13 avg 2009, 14:28

lord je napisao/la:Stvarno ljudi dajte malo objektivnosti unesite , makar vi fanovi Real Madrida bi trebali znati koja je sila mali Messi ! Pa covjek kada god igra protiv Reala nogama vas ubija , zabijo vam je po 3 gola , po 2 pa u istoj utakmici i namjesti 2 , dajte budite obvjektivni , mali Messi je najbolji igrac na svijetu bez daljnjeg ! On nije mozda najkompletniji , ali ima jedno oruzje koje niko ni priblizno njegovom nema , to je njegova prodornost i balans ( brzina naravno spada tu ). 1 na 1 nisam do sada vidio da je momak izgubio duel , motor je najboljeg tima na svijetu , a vi blatite da je precjenjen ili nesta , stvarno presmjesno ! Svaki tim na svijetu da ima dao bi i Ronalda i Kaku i Ibrahimovica samo za njega , jer je jos uvjek tinejdzer ima svega 22 , dok Kaka i Ibrahimovic nemaju jos puno vremena , posebno mislim na Kaku koji vec 2 sezone isto koda neigra ! Cesto je takodze povrijedzen i ako nista on je jedini taj koji je ovde precjenjen ! Ronaldo je strasan , i vjerujem da on vrijedi onoliko koliko je placen , koristan je , i sjajan igrac , malo sebican ali takav je po prirodi zbog svoga suta !
i Ova poredzenja Messija i Robenna stvarno , pa nemogu da vjerujem ! Taj Robben nije dao gol a igra na istoj poziciji ko Messi nekom jacem timu a kamoli se naigrao od vremena Chelsea ! Pretjerujete , i omalovazavate Najboljeg :) Do neki dan ste pricali da Je Ronaldo fuj ovakav onakakv , a sad vam je kao neko Bozanstvo ! Nikad nisam imao nsita protiv njega , niti mi je bio drag , ali sam ga cijenio kao izvrsnog igraca !
Messi je trenutno najbolji i najucinkovitiji nogometas danasnjice !
Ma brate pusti ih, ja odma da kazem nisam navijac Barce nego Bayerna, al sto su ljubomorni to je cudo jedno, kako mozete reci da je Messi precijenjen i los igrac pa sjecateli se vi prosle sezone kad ste na svom terenu primili 6 komada sta vam je radio Messi nemojte ljudi(klinci) lupati Messi je za citav Real izmislio fudbal.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 avg 2009, 14:34

HALA MADRID

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.