Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
Pa kako su snimali utakmicu BIH-Kipar?
Utakmice uopšte ne snima TV kuća, već UEFA. Upravo radi toga su sređivani reflektori na stadionu, da se vidi što je bolje i da slika bude što čistija.
Utakmice uopšte ne snima TV kuća, već UEFA. Upravo radi toga su sređivani reflektori na stadionu, da se vidi što je bolje i da slika bude što čistija.
Pa ne snima BHT uopste tekme,nisu snimali protiv KipraOtelo je napisao/la:Snimaju ako imas HD opremu za snimanje istih. BHT to nema.anonymousHD je napisao/la:O čemu ti pričaš ba?Otelo je napisao/la:Ne idu obe. Prvu rade televizije iz Walesa a kod njih su HD kamere a s obzirom da BHT ima opremu koje moze primiti HD signal prva ce ici u istom dok drugu radi BHT i oni nemaju HD opremu tako da ce ici u onom standarnom rusvaju od slike.
Sve utakmice se snimaju u HD formatu.

Pa znam da su prije snimali tj. prosle kvalifikacije pa se nije nista vidjelo a protiv Cipra sam bio toliko iznerviran da nisam ni obracao paznju na sliku.
Moja greska, i dalje sam bio uvjeren da BHT radi sa svojim kamerama iz 80ih
Moja greska, i dalje sam bio uvjeren da BHT radi sa svojim kamerama iz 80ih
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nisi upravu projatelju,BHT i domace utakmice snima i prenosi u HD formatu,protiv Kipra je bio HD.Otelo je napisao/la:Ne idu obe. Prvu rade televizije iz Walesa a kod njih su HD kamere a s obzirom da BHT ima opremu koje moze primiti HD signal prva ce ici u istom dok drugu radi BHT i oni nemaju HD opremu tako da ce ici u onom standarnom rusvaju od slike.
Zato je Uefa dala pare za rasvjetu na Bilinom,traze da sve bude savrseno na stadionima gdje se igraju kvalifikacione utakmice.
j.ebo te susicBelminM23 je napisao/la:Dok vodi repku podržajem ga, kad prestane, onda mu mogu kao i vi psovati...sagitarius je napisao/la:
Podrzavaju ga samo oni kojima je mozak kao kliker, i ne mogu sabrati 2 i 2
Eh tek kad (nedo bog) izgubimo šanse za plasman na EP... Ma kakvi neće do toga doći, idemo na EP, Sa Safetom ili bez...
Ja samo ne shvatam da vas ima kojima bi bilo drago da ove dvije utakmice izgubimo samo da Susic ode, a niko da spomene da bi time i same kvalifikacije bile izgubljene. Onda da sa novim selektorom (ko god bio) pokusamo osigurat trece mjesto i baraz ako bude moguce. To bi tek bila strepnja i mucenje jer do kraja ne bi imali pravo na kisks.
Ako treba da izgubimo ove utakmice samo da bi Susica otjerali i ujedno haliali kvakfikacije, bujrum izvovlite ako vam to odgovara.
Ako treba da izgubimo ove utakmice samo da bi Susica otjerali i ujedno haliali kvakfikacije, bujrum izvovlite ako vam to odgovara.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko- ... /141006109" onclick="window.open(this.href);return false;
dajgle zovegu
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko- ... 1006109#12" onclick="window.open(this.href);return false;

dajgle zovegu
http://www.klix.ba/sport/nogomet/dzeko- ... 1006109#12" onclick="window.open(this.href);return false;

1946
@ Elegant
Meni je reprezentacija ispred Susica. Mada poslje utakmice protiv Kipra ja sam se prestao nadati da on moze izvuci maksimum iz ove zlatne generacije. Odnosno bar nesto slicno tome jer maksimum se je znalo da ne moze i prije. Znaci ispadanje u grupi na EP mu je vrh vrhova sto moze postici sada. A realnost je borba za trece mjesto u kvalifikacijama i baraz.
Meni je reprezentacija ispred Susica. Mada poslje utakmice protiv Kipra ja sam se prestao nadati da on moze izvuci maksimum iz ove zlatne generacije. Odnosno bar nesto slicno tome jer maksimum se je znalo da ne moze i prije. Znaci ispadanje u grupi na EP mu je vrh vrhova sto moze postici sada. A realnost je borba za trece mjesto u kvalifikacijama i baraz.
znaci do daljnjeg bez Spahica-Dzeke i Pjanica

Ima boljihBajric981 je napisao/la:znaci do daljnjeg bez Spahica-Dzeke i Pjanica![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Momak je masina

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Imam osjecaj da je neki hitni sastanak sa savezom u pitanju.Otelo je napisao/la:Ima boljihBajric981 je napisao/la:znaci do daljnjeg bez Spahica-Dzeke i Pjanica![]()
![]()
Safetovo se vrijeme na klubi sad se i u satima moze odbrojavat.
Sretno mu. Mada trebao je imati lakse protivnike za debi. Kao naprimjer Kipar i Liechtenstein.arelinho je napisao/la:
Momak je masina![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kako lakse jarane, Kipar nas dobioAjax je napisao/la:Sretno mu. Mada trebao je imati lakse protivnike za debi. Kao naprimjer Kipar i Liechtenstein.arelinho je napisao/la:
Momak je masina![]()

Btw, kad se pustaju karte za Belgiju ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Od prvog su u prodaji. Ja tri juga platio 90KM, na crnom.Papastathopoulos je napisao/la:

Vjerovao ti meni ili ne,danas sam ja pitao za karte i zena mi kaze da ima zapada dosta,regularna cijena.BelminM23 je napisao/la:Od prvog su u prodaji. Ja tri juga platio 90KM, na crnom.Papastathopoulos je napisao/la:
A sesti je dan prodaje,sa ovim je sve receno.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
a **** ga oltar, ja kad sam 26-og ovdje upitao kad se pustaju svi se umulili, a poslije mene je jos neko pitao, ni on nije dobio odgovor...qrac cu sad naci kartu osim da dam 150 maraka za zapad
Evo momak iznad tebe kaze da je ostalo dosta zapada.Papastathopoulos je napisao/la:a **** ga oltar, ja kad sam 26-og ovdje upitao kad se pustaju svi se umulili, a poslije mene je jos neko pitao, ni on nije dobio odgovor...qrac cu sad naci kartu osim da dam 150 maraka za zapad
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A evo sad ugleda..mada sumnjam da ovdje ista vise ima, ovdje dodje samo oko 50-ak karata, sve zapad, pa vidjecu sutra ima li..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.