NBA sezona 2017/2018
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2017/2018
KAT vs Embiid...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
+22 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ne kontam zasto se LaVarov mali inati sutati trice..
Dude attack the basket. 6 foot 7 si.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
A prchetine u Houstonu
Kako los windmill JoJa sta je ono 
Fini porazi Minnya i Pelikana

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
howard vec 17. bloker svih vremena
59.alemsa je napisao/la:A prchetine u Houstonu
Najviše u franšizi

Covjece koliko peha za Boston ove godine. Prva runda je out 99 posto. I da li ima još znalaca koji tvrde da je Horford najbolji igrač tima ? Svakavih sam gluposti se ovde nacitao, narocito o raspalim spursima, ali to je bio vrhunac 

32-3 u zadnjih 35 tekmi, onaj trio je 39-2 tako nesto, pa da su sva trojica bili zdravi, bili bi na pace za 4 poraza u cijeloj sezoni. 78-4 

Samo da se malo vratim na ovo. Prvo, slažem se za napisano, pogotovo za to da je Hezonja dobio veću minutažu kada se skoro pola Orlanda povrijedilo, a posebno je važno da je on ipak proigrao i da ima samopouzdanja jer je bio u nezgodnoj situaciji. Vidi se da je popravio i odbranu što je veliki plus jer može postati jako svestran igrač tako da bi ga baš volio vidjeti u San Antoniu.NEZALAGANJE je napisao/la:Hezonja u zadnje vrijeme pokazuje da ima odredjeni kvalitet,ali je priliku za igranje dobio tek lad su odlucili tankirati ili su ih povrede snasle.On je na kraju sezone slobodan,koliko sam upucen i nisam uopste protiv da dodje u SA,ako postoje ikakve sanse za to."Problem" je sto SA na pozicijama krilnih igraca(moderna shvatanja govore da su to pozicije 2-4) treba voditi racuna o tome kako u ovoj off sezoni zadrzati Andersona i Bertansa.Molders je napisao/la:Šta misliš o Hezonji i o tome kako bi bilo da igra u SA? Meni je on nekako jedan od najdražih igrača pa bih ga posebno volio vidjeti u Spursima, mislim da ima strašne predispozicije za veoma dobrog SG, SF plus što bi poboljšao odbranu. Jako zanimljiv za nas u svakom slučaju.NEZALAGANJE je napisao/la:...
Dodat ćemo i ovaj intervju od nedavno.
Jos da Oklahoma izgubi koju. Mislim da je prva runda sigurno Oklahoma protiv San Antonia. Samo je pitanje ko ce imati HC prednost.Sarmelino je napisao/la:Kako los windmill JoJa sta je ono
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bice zanimljiva druga runda gsw-okc
Ako ne mozes pobjediti protivnika,pridruzi mu se - Kevin Durant -
Bit ce zanimljiv ovaj playoff opcenito, za razliku od prosle godineAirMike je napisao/la:Bice zanimljiva druga runda gsw-okc
- Barbarossa
- Kontakt:
neće biti zanimljiva ako dvostruki MVP bude na svome optimumuAirMike je napisao/la:Bice zanimljiva druga runda gsw-okc
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Nije vise Nurkic na naslovnoj,imamo nove zrtve:)kao vino je lik..
konačno nešto dobro od ESPNa

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.