Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Ma hajde ba,gledacemo mi to sve opet.Mi koji smo navikli da gledamo i dalje cemo gledati.
BTW izgleda da je Stutgart prihvatio ponudu Stoke Citya,tako da bi Vedo mogao biti treci Bosanac u Premier Ligi.
BTW izgleda da je Stutgart prihvatio ponudu Stoke Citya,tako da bi Vedo mogao biti treci Bosanac u Premier Ligi.
BosnaE
- twostepsfromhell
- Kontakt:
newton_heath_lyr je napisao/la:Ma hajde ba,gledacemo mi to sve opet.Mi koji smo navikli da gledamo i dalje cemo gledati.
Evo i ja maloprije citam da bi mogao preci u Stoke, sto bi bilo odlicno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Niko od Njemaca nije napiso da napusta,prije neki dan je bilo da ce ostat,ne vjerujem u ovo
Iskreni navijac moze bit i Kinez
btw od Stoke nema nista!!!

haman Trabzon
Dva draga gospodina Vaha i Vedo nadam se da ce ga Vaha angazovati !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Samo da ne bude kao sa Bolićem kada ga je Vaha zvao u Lil,a on otiš'o u Rayo i umjesto da igra ligu prvaka on se borio za opstanak.kimbo je napisao/la:Dva draga gospodina Vaha i Vedo nadam se da ce ga Vaha angazovati !!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ne bi volio da nam Vedo ode bas u Tursku, ili da ostane u Bundeski ili Premiership, bilo je klubova zainteresiranih za njega.
No eto u tursku bi ga doveo nas strucnjak ne bi imao problema sto se toga tice, i kvalitet lige je veci svake godine, no opet misljenja sam da bi to bio korak nazad ak ode tamo..
No eto u tursku bi ga doveo nas strucnjak ne bi imao problema sto se toga tice, i kvalitet lige je veci svake godine, no opet misljenja sam da bi to bio korak nazad ak ode tamo..

FC Bayern !!!!!
- Consigliere
- Kontakt:
I time bi Vedo zavrsio sa ozbiljnom karijerom 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Vedad Ibišević, napadač BiH, čija je cijena 10 miliona eura, jer njegov klub za njega toliko traži do turskog Trabzonspora, trenutno ima platu od 32 hiljade eura u bundesligašu Stuttgartu, što godišnje iznosi 384.000 eura.
Naš reprezentativac bi stoga, prelaskom u Tursku, sasvim sigurno povećao svoja primanja, a pretpostavlja se da bi ona tada iznosila i gotovo duplo više.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Nema sanse da on zaradjuje 384.000 € godisnje u Stuttgartu, lik im je glavni igrac..u 4. ligama Njemacke se vise zaradjuje..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Godisnja plata mu je 2,5 mil eura
Čuj 384.000 €
Evo gdje su taj podatak našli: http://sportsearning.com/2013/09/02/ved ... y-details/
Koji portal je to izvalio?

Koji portal je to izvalio?
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
najjaci suVirtu4l je napisao/la:Fahrina novina.

Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Pa više zarađuje Duje Čop u Dinamu nego Vedad u Stuttgart-u
Angeblich sollen die Bundesliga-Konkurrenten Eintracht Frankfurt und Hertha BSC sowie der italienische Erstligist Lazio Rom an Ibisevic interessiert sein.
Frankfurt, Hertha i Lacio (Lazio) zainteresirani za Vedada.

Angeblich sollen die Bundesliga-Konkurrenten Eintracht Frankfurt und Hertha BSC sowie der italienische Erstligist Lazio Rom an Ibisevic interessiert sein.
Frankfurt, Hertha i Lacio (Lazio) zainteresirani za Vedada.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Kolašinac skuplji za dva miliona eura, četvorici “Zmajeva” pala cijena nakon Mundijala
Vrijednost Seada Kolašinca igrača bh. reprezentacije je nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu na nogometnom tržištu porasla za dva miliona eura i sada iznosi sedam miliona eura, prema najpoznatijoj svjetskoj internet stranici transfermarkt.de, javlja novinska agencija “Patria”.
Za sedmoricu bh. igrača koji su igrali u Brazilu se nakon prvenstva promijenila tržišna vrijednost.
Mensuru Mujdži, Emiru Spahiću, Vedadu Ibiševiću i Zvjezdanu Misimoviću je pala vrijednost, dok su rast cijene, osim Kolašinca, za pola miliona eura zabilježili Ermin Bičakčić (sada 3,5 miliona eura) i Sejad Salihović (sada 5 miliona eura).
To će se najvjerovatnije desiti i sa Muhamedom Bešićem za kojeg mnogi klubovi nude novac, no zvanično njegova tržišna vrijednost je i dalje milion eura.
Najveći pad je doživio Ibišević koji sada vrijedi osam, umjesto dosadašnjih 10 miliona eura. Spahiću je cijena sa 2,5 miliona sišla na 2 miliona, a Mujdži sa 3 na 2,5 miliona eura. Misimoviću je sa 3,2 miliona cijena spala na tri miliona.
Izet Hajrović je nakon prvenstva u Brazilu promijenio klub, iz Galatasaraja prešao u Verder, ali mu je cijena ostala ista i iznosi 4,5 miliona eura.
Tržišna vrijednost ostalih bh. igrača se zasad nije mijenjala nakon nastupa na SP u Brazilu. I dalje je naš najskuplji igrač Edin Džeko koji prema ovoj stranici vrijedi 24 miliona eura, iza je Miralem Pjanić sa 20, te Begović i Lulić sa po 10 miliona eura. Haris Medunjanin vrijedi 3, Senijad Ibričić 2,5, Avdija Vršajević 2 miliona eura.
Toni Šunjić koji je također promijenio klub vrijedi milion eura koliko i Tino Sven Sušić, dok je Ognjen Vranješ procijenje na 700.000 eura, prenosi NAP.
Vrijednost Seada Kolašinca igrača bh. reprezentacije je nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu na nogometnom tržištu porasla za dva miliona eura i sada iznosi sedam miliona eura, prema najpoznatijoj svjetskoj internet stranici transfermarkt.de, javlja novinska agencija “Patria”.
Za sedmoricu bh. igrača koji su igrali u Brazilu se nakon prvenstva promijenila tržišna vrijednost.
Mensuru Mujdži, Emiru Spahiću, Vedadu Ibiševiću i Zvjezdanu Misimoviću je pala vrijednost, dok su rast cijene, osim Kolašinca, za pola miliona eura zabilježili Ermin Bičakčić (sada 3,5 miliona eura) i Sejad Salihović (sada 5 miliona eura).
To će se najvjerovatnije desiti i sa Muhamedom Bešićem za kojeg mnogi klubovi nude novac, no zvanično njegova tržišna vrijednost je i dalje milion eura.
Najveći pad je doživio Ibišević koji sada vrijedi osam, umjesto dosadašnjih 10 miliona eura. Spahiću je cijena sa 2,5 miliona sišla na 2 miliona, a Mujdži sa 3 na 2,5 miliona eura. Misimoviću je sa 3,2 miliona cijena spala na tri miliona.
Izet Hajrović je nakon prvenstva u Brazilu promijenio klub, iz Galatasaraja prešao u Verder, ali mu je cijena ostala ista i iznosi 4,5 miliona eura.
Tržišna vrijednost ostalih bh. igrača se zasad nije mijenjala nakon nastupa na SP u Brazilu. I dalje je naš najskuplji igrač Edin Džeko koji prema ovoj stranici vrijedi 24 miliona eura, iza je Miralem Pjanić sa 20, te Begović i Lulić sa po 10 miliona eura. Haris Medunjanin vrijedi 3, Senijad Ibričić 2,5, Avdija Vršajević 2 miliona eura.
Toni Šunjić koji je također promijenio klub vrijedi milion eura koliko i Tino Sven Sušić, dok je Ognjen Vranješ procijenje na 700.000 eura, prenosi NAP.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- the scouser
- Kontakt:
Vjerovatno su mu sedmičnu platu računali ko mjesečnu.Virtu4l je napisao/la:Vedad Ibišević, napadač BiH, čija je cijena 10 miliona eura, jer njegov klub za njega toliko traži do turskog Trabzonspora, trenutno ima platu od 32 hiljade eura u bundesligašu Stuttgartu, što godišnje iznosi 384.000 eura.
Naš reprezentativac bi stoga, prelaskom u Tursku, sasvim sigurno povećao svoja primanja, a pretpostavlja se da bi ona tada iznosila i gotovo duplo više.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ne u Tursku
Meni se od svih najvise svidja Lazio, a moze i bilo koji drugi klub iz bundeslige jer mu ta liga najvise odgovara. Gdje god, samo ne u Tursku!!!!

Meni se od svih najvise svidja Lazio, a moze i bilo koji drugi klub iz bundeslige jer mu ta liga najvise odgovara. Gdje god, samo ne u Tursku!!!!
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nemoj u Tursku, yebo vas Turska, imaju dva kluba koji nešto znače u Europi, ostalo sve goli qrac.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.