Eno Celtic ih u obe utakmice natjerao da se brane skoro svih 90 minuta.
Naravno sve je to dio taktike i na kraju su prosli s ogromnih 5:0, ali imali su i srece.
Volio bih BvB vidjeti protiv Malage.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Nein. Oni igraju svaku tekmu u CL na 100%, sto se ne moze reci za ostatak "velike" druzine.M4kaveli je napisao/la:Ma taktiziraju i oni itekako moj Hare.![]()
I opet je realno moguće da ćemo dogodine biti u 4. bubnju.Semir bvb je napisao/la:![]()
![]()
![]()
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 9681_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako ćeš znat' put do finala kad se poslije ovih tekmi opet izvlače parovi za 1/2 finale?kraljttbvb je napisao/la:Jos malo vise od jednog sata i znat cemo put do finala![]()
Eto ispuni mi se zelja.M4kaveli je napisao/la:Volio bih BvB vidjeti protiv Malage.
Nemoguce drug.HzBvB je napisao/la:Na prvu bi rekli extra...ali ne treba ovo olako uzeti...
Naravno da je bolje nego Real, Barca, Bayern....ali treba fino ekipu pripremit nadam se da nece biti povrijedjenih...da im udarimo presing , aBd da to rijesimo u Spaniji![]()
Sretno nam !!!
Ja sam 100% ubijedjen da cemo ih presingom SAMLJET...al eto ostaje da vidimo !M4kaveli je napisao/la:Nemoguce drug.HzBvB je napisao/la:Na prvu bi rekli extra...ali ne treba ovo olako uzeti...
Naravno da je bolje nego Real, Barca, Bayern....ali treba fino ekipu pripremit nadam se da nece biti povrijedjenih...da im udarimo presing , aBd da to rijesimo u Spaniji![]()
Sretno nam !!!![]()
Malaga ove sezone igra jedan od najboljih fudbala u Evropi.
Nadigrali su i pobjedili Reala, namucili Barcu, pobjedili Porta, prosetali se grupom.
Imaju extra jak tim i jos boljeg trenera.
BvB jeste jaci, ali nece im biti nimalo lahko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.