Stetaaaaaa, Griffin 24, Gasol i Conley prosli ..Barca1 je napisao/la:Barca1 je napisao/la:George preko 21.5
Sve ste rekli vec, vraca se na stare staze, ocekujem da granica za sedmicu-dvije bude 24.5, ako ne i veca
Anthony-Towns preko 14.5
Odlicno igra momak, ako ne udje u probleme s faulovima ( cega je bilo doduse u zadnje vrijeme, mislim da ce ovo preci ). U prosloj protiv Chicaga dao 17 poena .
Okafor preko 18.5
Momak igra u raspaloj Philadephii, pa iako je rookie ima svu slobodu u igri, preko 30 minuta veceras vjerovatno, i nekih 20ak suteva
Iskreno, jedva sam cekao da ubace Okafora i Townsa u ponudu, pa nema veze, nek me i obore, ali bitno je da su ponudjeni
6.33 Premier
27![]()
17![]()
21![]()
Griffin preko 25.5
Gasol preko 15.5
Conley poreko 14.5
6.33
Ne vjerujem da ce oba iz Memphisa ici preko, ali eto bolje to, nego da igram broj poena na utakmici, ili broj poena ekipe ..
Za danas :
James preko 25.5
Vidim neki momci su ga uhvatili i na 23.5, ali olosi su naravno digli. Nema sta, ne forsira na startu sezone, a opet cesce predje ovu granicu nego sto ne predje. Mislim da bi veceras mogao brojati do 30.
Westbrook preko 25.5
Malo je pao u formi u zadnje vrijeme, pa bi veceras mogla biti ona jedna luda utakmica sa 40+.
Anthony-Towns preko 14.5
Dvoumio sam se izmedju njega i Wigginsa, ali je odlucilo to sto me KAT sinoc ispostovao. Sinoc je ubacio 17 poena uz dosta manje suteva nego sto inace uzima.. Ako se veceras vrati na standardnih 15-18 suteva iz igre, ne bi trebalo biti problema da predje ovo