Lillard je napisao/la:
konačno nešto dobro od ESPNa

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lillard je napisao/la:
konačno nešto dobro od ESPNa
A mi smo s druge strane bas kreativni!?Kobe Bryant je napisao/la:Kako je žalosno gledati napad Milwaukee - a
Mensur Bajramović bi imao smislenije akcije
NEZALAGANJE je napisao/la:A mi smo s druge strane bas kreativni!?Kobe Bryant je napisao/la:Kako je žalosno gledati napad Milwaukee - a
Mensur Bajramović bi imao smislenije akcije![]()
Vi ste atletski vrlo limitirani bez Kawhia pogotovo u odnosu na njih.NEZALAGANJE je napisao/la:A mi smo s druge strane bas kreativni!?Kobe Bryant je napisao/la:Kako je žalosno gledati napad Milwaukee - a
Mensur Bajramović bi imao smislenije akcije![]()
Kobe Bryant je napisao/la:Hoce li neko gledati derby 1/4 finala NCAA Kansas : Duke ?
tuzlak1987 je napisao/la:Jel moguce da cemo Spurse pobjediti, sada ce ovdje preokret. Pa Bucksi trenutno mogu pobjediti samo Bullse i to jedva.
Igraju dosta bolje od nas. Cudi me da ne vode vise.BernardBarnjak je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Jel moguce da cemo Spurse pobjediti, sada ce ovdje preokret. Pa Bucksi trenutno mogu pobjediti samo Bullse i to jedva.
Nevezano za tu tvoju pilu naopakomislim da odlicno igrate. Ono sto je pozitivno po meni je veliki broj igraca u rotaciji.
Sa druge strane par fantasticnih poteza Gasola.
Četvrtina sat vremena yebote.Oikamid je napisao/la:Ukinuti 702 tajmauta i 702 **** rivjua, gledam zadnjih pet minuta sat vremena
Bas idiotski poraz. Zadnji napad katastrofalan. Patty i Danny suteri a sakrili se od lopte.tuzlak1987 je napisao/la:Da se igralo jos minutu Spursi bi pobjedili 10 razlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.