krmpotich je napisao/la:
jos da si uplatio
Moderatori/ce: Monolog,insider,bodi123,Puma
krmpotich je napisao/la:
Ti izgleda da dezuras i samo cekas da krmpotich nesto napise, pa da ga "bocnes". Koliko imas godina, majke ti?Terminator2 je napisao/la:krmpotich je napisao/la:
jos da si uplatio
jopaa7 je napisao/la:13.5/Crawford J. VIŠE @1,85 (Favorit kladionica)
Veceras ovo moram odigrat, favorit jos drzi granicu od 13,5 i kvotu 1,85 dok su druge kladionice povecale granicu na 14,5/15,5.
Npr Lutrija ima 14,5 i 1,65 za više.
Po zadnjim informacijama Redick nece igrat, a Paul je upitan (cisto sumnjam da ce i on igrat). U tom slucaju Crawford ce imat puno vise slobode u igri i vecu minutazu nego inace (prosjek 22min) .Crawforda sam igrao i proslu tekmu kad je bio na granici od 11,5 i ubacio je 18. Zadnje dvije tekme je odigrao 29 i 25min. Danas ocekujem isto takvu minutazu, a siguran sam da ce uzeti koji sut vise nego inace i imati 3-4 slobodna koja ubacuje 93%. Veceras se ne ocekuje BO a Detroit prima dosta koseva s njegove pozicije i iskusni Crawford bi ovo trebao iskoristit i uz Griffina potegnut.
Ovo je utakmica u ranijem terminu od 21:30
jopaa7 je napisao/la:Švedska - Danska 1 @2,50, TR 1:0 @6,50
Ocekujem utakmicu s malim brojem golova, vec sam odigrao manje od 3 po kvoti od 1,50. Igra se uzvrat za par dana i nevjerujem da ce se netko previse zaletiti ovdje, jer je ipak ulog jako velik. Danska je dobila zadnje 4/5 protiv Švedske, danas nevjerujem da ce biti takav ishod, a svih 5 su isle manje od 3 gola.
Veceras ipak dajem prednost Švedskoj, i sumnjam da ce danas izgubit, a obzirom da ocekujem malo golova, idemo probat i rezultat 1:0.
http://int.soccerway.com/referees/carlo ... llo/45077/admir12345 je napisao/la:Ko sudi mec Madjarska-Norveska i kakav je na zutim,dobra ponuda ima ih 6 na kosve po meni ziceri over
Ide to onda lagano preko,vrlo lahko moze i crveni bitsuarez7 je napisao/la:http://int.soccerway.com/referees/carlo ... llo/45077/admir12345 je napisao/la:Ko sudi mec Madjarska-Norveska i kakav je na zutim,dobra ponuda ima ih 6 na kosve po meni ziceri over
postavi tiket
Zaobidji Premier ako mislis šibati žute, idi u WWIN. Kod njih ti je crveni=2 kartona. Ide to laganiniuvijekuztebe1921 je napisao/la:Dumam da li da singliram te zute preko 5 na petobu. Madjari ce tuci a ako norvezani zabiju go onda ce otici kako god. Spanac sudi i trebao bi on ovdje dati, samo je malo opao u formi u domacoj ligi hahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma naravno to sam i mislio. Samo evo na wwinu gledam nema ponude za zute crvene kornere sta je rec?krmpotich je napisao/la:Zaobidji Premier ako mislis šibati žute, idi u WWIN. Kod njih ti je crveni=2 kartona. Ide to laganiniuvijekuztebe1921 je napisao/la:Dumam da li da singliram te zute preko 5 na petobu. Madjari ce tuci a ako norvezani zabiju go onda ce otici kako god. Spanac sudi i trebao bi on ovdje dati, samo je malo opao u formi u domacoj ligi hahaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.