FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 06 okt 2014, 22:06

BitiSrcemVezan je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Na naredna tri gostovanja ne izgubiti i makar jednom pobijediti.
Na naredna DVA gostovanja ne izgubiti i makar jednom pobijediti.*

Ne znam zaista zbog cega u ta neka gostovanja ubrajas Slobodu, odron od ekipe. Ako neces donositi bodove sa takvih gostovanja odakle ces onda ?
Slobodu ni u ludilu ne smijemo podcijeniti bez obzira sto smo dosta kvalitetnija ekipa od njih, ali i od Travnika i Mladosti smo takodjer mnogo kvalitetniji pa smo kiksali, tako da polahko, nece biti u Tuzli nimalo lahko ali se nadam pobjedi
Pyro is not a crime !

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 okt 2014, 22:15

slika

mozda bi ovako mogli zavrsiti prvi dio sezone ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 okt 2014, 22:19

THEC je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Na naredna tri gostovanja ne izgubiti i makar jednom pobijediti.
Na naredna DVA gostovanja ne izgubiti i makar jednom pobijediti.*

Ne znam zaista zbog cega u ta neka gostovanja ubrajas Slobodu, odron od ekipe. Ako neces donositi bodove sa takvih gostovanja odakle ces onda ?
Slobodu ni u ludilu ne smijemo podcijeniti bez obzira sto smo dosta kvalitetnija ekipa od njih, ali i od Travnika i Mladosti smo takodjer mnogo kvalitetniji pa smo kiksali, tako da polahko, nece biti u Tuzli nimalo lahko ali se nadam pobjedi

Ja samo kazem da ih ne treba precjenjivati, nikakvog razloga za to nema. Ko i svaka ekipa sa dna tabele. Ako na polusezoni zaostatak bude veci od ova 3,4 boda nek' rastjeraju sve od cistacice pa do Benke sto se mene tice.
1946

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 06 okt 2014, 22:29

Bosniacum Lilium je napisao/la:slika

Okić umjeto Benke ,pa ovaj nek udje u drugom ..Nije odigro frajer tekmu ne pamti ni on hahah :D :D :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 okt 2014, 22:33

ja iskreno znam ko je Beko od ranije, ako je on taj isti rutiner, nema onda frke :P Samo pitanje je fizicke spreme. Sta je Bekicem, na kakvom je on fizickom nivou ?

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 06 okt 2014, 23:12

Okic umjesto Velkoskog. Samo protiv najjacih timova posebno na gostovanjima bi mozda umjesto Radovca mogao da igra Kostic ili neki drugi bas defanzivni vezni. Kao i Baric na desnom beku. Mozde bi i mogao Benko poceti na klupi ovu utakmicu ali u nastavku sezone ce biti starter sigurno.

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 06 okt 2014, 23:37

I hoce li Benko igrat protiv Zrinskog ?
Sarajevo ljubavi moja.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 06 okt 2014, 23:38

Ajax je napisao/la:

Okic umjesto Velkoskog. Samo protiv najjacih timova posebno na gostovanjima bi mozda umjesto Radovca mogao da igra Kostic ili neki drugi bas defanzivni vezni. Kao i Baric na desnom beku. Mozde bi i mogao Benko poceti na klupi ovu utakmicu ali u nastavku sezone ce biti starter sigurno.
I ja sam za Kostica za jace tekme. Okic isto tek ulazi u formu, bio je kriminalan

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 06 okt 2014, 23:45

Jedno je sigurno, ova ekipa moze igrati samo bolje, a i ovakvi kakvi smo bili, nadigrali smo svaku ekipu sa kojom smo igrali. Sto nemamo vise bodova, to je vec druga prica.

P.S. Forum bez Rame nije isti. Ramo ako citas pozdrav od raje :thumbup:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 okt 2014, 23:51

Aragon je napisao/la:Jedno je sigurno, ova ekipa moze igrati samo bolje, a i ovakvi kakvi smo bili, nadigrali smo svaku ekipu sa kojom smo igrali. Sto nemamo vise bodova, to je vec druga prica.
to je ono sto ohrabruje niko nas nije nadigrao pa i u sirokom smo u najmanju ruku bili ravnopravni ,sad je bitno do polusezone da ostanemo na ovom rastijanju 4-5 bodova u drugoj polusezoni sigurno mozemo stici ,igra ce biti sigurno bolja a i raspored je bolji svi nam dolaze zeljo,zrinjski ,siroki ,borac a gostujemo velezu to ce meho odradit :) i olimpicu a to je ko kod kuce :wave: vjerujem u Kodru i u ovu ekipu

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 06 okt 2014, 23:53

bordobijeli je napisao/la:
Aragon je napisao/la:Jedno je sigurno, ova ekipa moze igrati samo bolje, a i ovakvi kakvi smo bili, nadigrali smo svaku ekipu sa kojom smo igrali. Sto nemamo vise bodova, to je vec druga prica.
to je ono sto ohrabruje niko nas nije nadigrao pa i u sirokom smo u najmanju ruku bili ravnopravni ,sad je bitno do polusezone da ostanemo na ovom rastijanju 4-5 bodova u drugoj polusezoni sigurno mozemo stici ,igra ce biti sigurno bolja a i raspored je bolji svi nam dolaze zeljo,zrinjski ,siroki ,borac a gostujemo velezu to ce meho odradit :) i olimpicu a to je ko kod kuce :wave: vjerujem u Kodru i u ovu ekipu
Dat ce nama Home bola :D Pa tucete do kraja sve ..

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 06 okt 2014, 23:58

Ne smijemo ni u kom slučaju da mislimo da ako ne pobjedimo Zrinjski necemo uzeti titulu... ali ni da cemo je sigurno uzeti ako ih dobijemo :)
Sve je moguce... svaki scenarij tako da smao treba ici od utakmice do utakmice... svi ce kiksati i svi ce podbaciti, jer to je fudbal.
Sa svim klubovima trreba imati dobre odnose... nama dodje travnik i otkine dva bitna boda, a onda malo poslije mi kao sto vidimo imamo dobarr odnos sa njima... znaci bez mutnih radnnji i samo posteno kako to nas direktor zahtjeva :tokralju:

Benko igra umostaru, da li ce poceti i ko ce poceti to ce da odluci kodro koji se kako i sam kaze najvise prribojavao ove dvije utakmice... i obje je dobio ukupno 7-o
sada ce on to malo da ustroji i prestroji... imat ce strasnog napadaca , svjezu ekipu... nadam se da nas sudija nece ovaj put zaklati kao do sada u prvenstvu jer je ocigledno da smo nekome stali na zulj a to se vidjelo i na kosevu sada kada su htjeli napravii onaj prekid... zalosno je sta radi se sve u nasem fudbbalu!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 00:15

@ Bosniacum Lilium
Kodro je preporodio Okica. Nego sta kazes na Kodrina dva gola Realu :D Nadam se da ce i Benku ukomponovati cim prije u prvi tim.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 okt 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 07 okt 2014, 00:15

Benko je napisao/la:Ne smijemo ni u kom slučaju da mislimo da ako ne pobjedimo Zrinjski necemo uzeti titulu... ali ni da cemo je sigurno uzeti ako ih dobijemo :)
Sve je moguce... svaki scenarij tako da smao treba ici od utakmice do utakmice... svi ce kiksati i svi ce podbaciti, jer to je fudbal.
Sa svim klubovima trreba imati dobre odnose... nama dodje travnik i otkine dva bitna boda, a onda malo poslije mi kao sto vidimo imamo dobarr odnos sa njima... znaci bez mutnih radnnji i samo posteno kako to nas direktor zahtjeva :tokralju:

Benko igra umostaru, da li ce poceti i ko ce poceti to ce da odluci kodro koji se kako i sam kaze najvise prribojavao ove dvije utakmice... i obje je dobio ukupno 7-o
sada ce on to malo da ustroji i prestroji... imat ce strasnog napadaca , svjezu ekipu... nadam se da nas sudija nece ovaj put zaklati kao do sada u prvenstvu jer je ocigledno da smo nekome stali na zulj a to se vidjelo i na kosevu sada kada su htjeli napravii onaj prekid... zalosno je sta radi se sve u nasem fudbbalu!
Slažem se :thumbup:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 okt 2014, 00:45

Ajax je napisao/la:@ Bosniacum Lilium
Kodro je preporodio Okica. Nego sta kazes na Kodrina dva gola Realu :D Nadam se da ce i Benku ukomponovati cim prije u prvi tim.
Kodro je ono 1 sezonu igrao za Barsu ? Ta 2 gola su ga ukovale u historiju Barse :P

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 okt 2014, 08:51

slika
Gledaj ekipe sa Bajramskog turnira,i ovdje se lova istresla :P golmani su brutalni prva fight ekipa stisni pa zabi :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 07 okt 2014, 13:52

Akademci na KAROL WOJTYLA CUP
trenutno 70 minuta AS Roma vs FK Sarajevo 0-1 (Andusić)

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 okt 2014, 13:54

nyxem je napisao/la:Akademci na KAROL WOJTYLA CUP
'ta će akademci :mrgreen:

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 07 okt 2014, 14:05

Benko je napisao/la:
85' AS Roma - FK Sarajevo (0 - 2) Andusić

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 07 okt 2014, 14:05

Benko je napisao/la:
Brukaju nas po Europi :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mma_hz, riki46, rimljanin90 i 91 gost.