Slobodu ni u ludilu ne smijemo podcijeniti bez obzira sto smo dosta kvalitetnija ekipa od njih, ali i od Travnika i Mladosti smo takodjer mnogo kvalitetniji pa smo kiksali, tako da polahko, nece biti u Tuzli nimalo lahko ali se nadam pobjediBitiSrcemVezan je napisao/la:Na naredna DVA gostovanja ne izgubiti i makar jednom pobijediti.*Evolution87 je napisao/la:Na naredna tri gostovanja ne izgubiti i makar jednom pobijediti.
Ne znam zaista zbog cega u ta neka gostovanja ubrajas Slobodu, odron od ekipe. Ako neces donositi bodove sa takvih gostovanja odakle ces onda ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

mozda bi ovako mogli zavrsiti prvi dio sezone ?
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
THEC je napisao/la:Slobodu ni u ludilu ne smijemo podcijeniti bez obzira sto smo dosta kvalitetnija ekipa od njih, ali i od Travnika i Mladosti smo takodjer mnogo kvalitetniji pa smo kiksali, tako da polahko, nece biti u Tuzli nimalo lahko ali se nadam pobjediBitiSrcemVezan je napisao/la:Na naredna DVA gostovanja ne izgubiti i makar jednom pobijediti.*Evolution87 je napisao/la:Na naredna tri gostovanja ne izgubiti i makar jednom pobijediti.
Ne znam zaista zbog cega u ta neka gostovanja ubrajas Slobodu, odron od ekipe. Ako neces donositi bodove sa takvih gostovanja odakle ces onda ?
Ja samo kazem da ih ne treba precjenjivati, nikakvog razloga za to nema. Ko i svaka ekipa sa dna tabele. Ako na polusezoni zaostatak bude veci od ova 3,4 boda nek' rastjeraju sve od cistacice pa do Benke sto se mene tice.
1946
Okić umjeto Benke ,pa ovaj nek udje u drugom ..Nije odigro frajer tekmu ne pamti ni on hahahBosniacum Lilium je napisao/la:

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ja iskreno znam ko je Beko od ranije, ako je on taj isti rutiner, nema onda frke
Samo pitanje je fizicke spreme. Sta je Bekicem, na kakvom je on fizickom nivou ?

Okic umjesto Velkoskog. Samo protiv najjacih timova posebno na gostovanjima bi mozda umjesto Radovca mogao da igra Kostic ili neki drugi bas defanzivni vezni. Kao i Baric na desnom beku. Mozde bi i mogao Benko poceti na klupi ovu utakmicu ali u nastavku sezone ce biti starter sigurno.Bosniacum Lilium je napisao/la:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I ja sam za Kostica za jace tekme. Okic isto tek ulazi u formu, bio je kriminalanAjax je napisao/la:Okic umjesto Velkoskog. Samo protiv najjacih timova posebno na gostovanjima bi mozda umjesto Radovca mogao da igra Kostic ili neki drugi bas defanzivni vezni. Kao i Baric na desnom beku. Mozde bi i mogao Benko poceti na klupi ovu utakmicu ali u nastavku sezone ce biti starter sigurno.Bosniacum Lilium je napisao/la:
Jedno je sigurno, ova ekipa moze igrati samo bolje, a i ovakvi kakvi smo bili, nadigrali smo svaku ekipu sa kojom smo igrali. Sto nemamo vise bodova, to je vec druga prica.
P.S. Forum bez Rame nije isti. Ramo ako citas pozdrav od raje
P.S. Forum bez Rame nije isti. Ramo ako citas pozdrav od raje

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
-
- Kontakt:
to je ono sto ohrabruje niko nas nije nadigrao pa i u sirokom smo u najmanju ruku bili ravnopravni ,sad je bitno do polusezone da ostanemo na ovom rastijanju 4-5 bodova u drugoj polusezoni sigurno mozemo stici ,igra ce biti sigurno bolja a i raspored je bolji svi nam dolaze zeljo,zrinjski ,siroki ,borac a gostujemo velezu to ce meho odraditAragon je napisao/la:Jedno je sigurno, ova ekipa moze igrati samo bolje, a i ovakvi kakvi smo bili, nadigrali smo svaku ekipu sa kojom smo igrali. Sto nemamo vise bodova, to je vec druga prica.

-
- Kontakt:
Dat ce nama Home bolabordobijeli je napisao/la:to je ono sto ohrabruje niko nas nije nadigrao pa i u sirokom smo u najmanju ruku bili ravnopravni ,sad je bitno do polusezone da ostanemo na ovom rastijanju 4-5 bodova u drugoj polusezoni sigurno mozemo stici ,igra ce biti sigurno bolja a i raspored je bolji svi nam dolaze zeljo,zrinjski ,siroki ,borac a gostujemo velezu to ce meho odraditAragon je napisao/la:Jedno je sigurno, ova ekipa moze igrati samo bolje, a i ovakvi kakvi smo bili, nadigrali smo svaku ekipu sa kojom smo igrali. Sto nemamo vise bodova, to je vec druga prica.i olimpicu a to je ko kod kuce
vjerujem u Kodru i u ovu ekipu

Ne smijemo ni u kom slučaju da mislimo da ako ne pobjedimo Zrinjski necemo uzeti titulu... ali ni da cemo je sigurno uzeti ako ih dobijemo
Sve je moguce... svaki scenarij tako da smao treba ici od utakmice do utakmice... svi ce kiksati i svi ce podbaciti, jer to je fudbal.
Sa svim klubovima trreba imati dobre odnose... nama dodje travnik i otkine dva bitna boda, a onda malo poslije mi kao sto vidimo imamo dobarr odnos sa njima... znaci bez mutnih radnnji i samo posteno kako to nas direktor zahtjeva
Benko igra umostaru, da li ce poceti i ko ce poceti to ce da odluci kodro koji se kako i sam kaze najvise prribojavao ove dvije utakmice... i obje je dobio ukupno 7-o
sada ce on to malo da ustroji i prestroji... imat ce strasnog napadaca , svjezu ekipu... nadam se da nas sudija nece ovaj put zaklati kao do sada u prvenstvu jer je ocigledno da smo nekome stali na zulj a to se vidjelo i na kosevu sada kada su htjeli napravii onaj prekid... zalosno je sta radi se sve u nasem fudbbalu!

Sve je moguce... svaki scenarij tako da smao treba ici od utakmice do utakmice... svi ce kiksati i svi ce podbaciti, jer to je fudbal.
Sa svim klubovima trreba imati dobre odnose... nama dodje travnik i otkine dva bitna boda, a onda malo poslije mi kao sto vidimo imamo dobarr odnos sa njima... znaci bez mutnih radnnji i samo posteno kako to nas direktor zahtjeva

Benko igra umostaru, da li ce poceti i ko ce poceti to ce da odluci kodro koji se kako i sam kaze najvise prribojavao ove dvije utakmice... i obje je dobio ukupno 7-o
sada ce on to malo da ustroji i prestroji... imat ce strasnog napadaca , svjezu ekipu... nadam se da nas sudija nece ovaj put zaklati kao do sada u prvenstvu jer je ocigledno da smo nekome stali na zulj a to se vidjelo i na kosevu sada kada su htjeli napravii onaj prekid... zalosno je sta radi se sve u nasem fudbbalu!
@ Bosniacum Lilium
Kodro je preporodio Okica. Nego sta kazes na Kodrina dva gola Realu
Nadam se da ce i Benku ukomponovati cim prije u prvi tim.
Kodro je preporodio Okica. Nego sta kazes na Kodrina dva gola Realu

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 okt 2014, 00:17, ukupno mijenjano 1 put.
Slažem seBenko je napisao/la:Ne smijemo ni u kom slučaju da mislimo da ako ne pobjedimo Zrinjski necemo uzeti titulu... ali ni da cemo je sigurno uzeti ako ih dobijemo![]()
Sa svim klubovima trreba imati dobre odnose... nama dodje travnik i otkine dva bitna boda, a onda malo poslije mi kao sto vidimo imamo dobarr odnos sa njima... znaci bez mutnih radnnji i samo posteno kako to nas direktor zahtjeva![]()

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kodro je ono 1 sezonu igrao za Barsu ? Ta 2 gola su ga ukovale u historiju BarseAjax je napisao/la:@ Bosniacum Lilium
Kodro je preporodio Okica. Nego sta kazes na Kodrina dva gola RealuNadam se da ce i Benku ukomponovati cim prije u prvi tim.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Akademci na KAROL WOJTYLA CUP
trenutno 70 minuta AS Roma vs FK Sarajevo 0-1 (Andusić)
'ta će akademcinyxem je napisao/la:Akademci na KAROL WOJTYLA CUP

85' AS Roma - FK Sarajevo (0 - 2) AndusićBenko je napisao/la:'ta će akademcinyxem je napisao/la:Akademci na KAROL WOJTYLA CUP
Re: Odg: FK Sarajevo
Brukaju nas po EuropiBenko je napisao/la:'ta će akademcinyxem je napisao/la:Akademci na KAROL WOJTYLA CUP

"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mma_hz, riki46, rimljanin90 i 91 gost.