Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Padovan » 20 dec 2011, 18:43

warden je napisao/la:Ne radi se o tome da li sam ja to izmislio ,jednom davno rece Aristotel :" sve je vec receno ,samo je pitanje vremena kad ce se to ponoviti " ,.. ono sto je jos bitniji je da sam ovaj fazon bas ja na tebi koristio ,ali dobar si ucenik - kapa dole :mrgreen: ;)
Bezveze ti je prica bgm ;), šta hoćeš ti s tim reći, nemoj bezveze ići u off topic!
MA citao sam i smorio se ,svaki put kad udem mislim neko nesto pametno napisao a ono sve po starom ,sve uzalud " dio na koji sam se ja osvrnuo je bio onaj oko klupe , te oko Robe Qua Dela i Krase .
Ali to nije bila tema, radilo se o prošloj sezoni :roll:
Istina Baresi je pretjerao ,ali sta se vi cudite ? dobro se sjecam ne tako davno Juvesissoko i ostala Mođieva braca ( medu kojima i ti ) na ovom forumu ovakvim pa i jos gorim nadimcima su hodajucu legednu El Capitano /Zanettia nazivali .... da nije malo licmjerno se ponasati da se prvi put susrecete sa ovim ?
Nastavljas sa svojim lazima, pronadji post u kojem sam ja napisao to o Zanettiu, i dalje nemaš šta mene porediti i poistovjećivati sa bilo kim s topica Juventusa, jer idem mi to na neku stvar.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Enzzo
Kontakt:

Post Postao/la Enzzo » 20 dec 2011, 18:49

"Pika" se samo ono sto je sud potvrdio i sto stoji zvanicno, vi svoja subjektivna misljenja i osjecanja ostavite za sebe, i oni iz Gradine ce reci da su najbolji... tako svako za svoj tim .....
"If you are first you are first. If you are second, you are nothing." Helenio Herrera

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 dec 2011, 18:53

@tony_mortale

Nažalost, vjerovao sam u pogrešno. Kontakt postoji, sad šta je zapelo Boatengu, linija ili grbavi teren San Sira, na to pitanje se treba tražiti odgovor.

Nazivanje Del Piera panjem nije bogohuljenje, jel!? Ako je Del Piero panj kao što neki misle od vas, Robinho nije ni p od prosječnog igrača. Ne mogu da vjerujem odakle toliki cinizam.

Ah da, mogu i ja pronaći par videa od Elie i Krasića na osnovu kojih ću tvrditi da su top igrači, to je u današnje doba ove tehnologije vrlo lahko.Ustvari bilo kojeg igrača koji igra u ligi petice, ovakvi golovi se zabijaju svakog vikenda.

[youtube][/youtube]

Evo recimo nakon ovog videa se da zaključiti da je Krasić top igrač kao Robinho, dok ga pojedini navijači BBilana smatraju običnim panjem.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 dec 2011, 18:57

Juventuscifreni :lol: @
prica je bezze ? si,si kad ispadanes smijesan .

tema je bila : " bolji igracki kadar u rezervi .. ccc ,pa de makar procitaj te postove ..

:lol: kakvim lazima covjece ,o cemu pricas ti , pricao si sranja o Zanettiu ti ,Juvesissoko , Biancero .. , pa sam ja burno odreagovao pa malo na Del Piera nasurnuo ,a sta ti mislis da cu ja to listati i da pametnijeg posla nemam ? :lol: .. evo ako tako mislis odmah ti kazem eto nisi ti ,al" ja se sjecam mrtvacke face i ofirnog posta ;)

Juvesissoko @ jel ti s curom /momkom kada izades pricas o Calciopoliu ? prezvakana prica o kojoj trazis argumente ,a o istoj ne iznosis .. :roll:

i ono za Zanettia , taj dio je ono ancient ti poredis napadaca i igraca koji je igrao - pa gdje nije .. ? tebi je SAMO mjerilo - broj golova kao osnova dobrog igraca ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 dec 2011, 19:01

Ja matorog kapitena lopovskog kluba iz Milana koji proslavlja titule od kartona kao malo dijete kad mu se kupi igračka ni u jednom postu nisam spomenuo.
Ž '21!

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 dec 2011, 19:06

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja matorog kapitena lopovskog kluba iz Milana koji proslavlja titule od kartona kao malo dijete kad mu se kupi igračka ni u jednom postu nisam spomenuo.
al si zato dovoljno bezobrazan da u odgovoru meni spomeneš del piera kao panja a ja NIKADA, ama baš nikada u svojih preko 3 hiljade postova o tom čovjeku nisam niti jednu jedinu ružnu riječ rekao.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 dec 2011, 19:09

tony-mortale je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja matorog kapitena lopovskog kluba iz Milana koji proslavlja titule od kartona kao malo dijete kad mu se kupi igračka ni u jednom postu nisam spomenuo.
al si zato dovoljno bezobrazan da u odgovoru meni spomeneš del piera kao panja a ja NIKADA, ama baš nikada u svojih preko 3 hiljade postova o tom čovjeku nisam niti jednu jedinu ružnu riječ rekao.
ma joj mani se juventina ,za sedmicu ocekujem da Biancero porekne i ovaj post ,to je njima svojstveno ;)

Sad ocekujem da Moggiev polubrat porekne nesto slicno :lol:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 dec 2011, 19:11

tony-mortale je napisao/la:
Nisi ti rekao, ali jesu neki od navijača BBilana, tako da s kim si takav si. Mislio sam da znaš kako je nastala rasprava od fudbalskom magu Robinhu. Kad se znaš odjednom ubaciti u razgovor i braniti navijače BBilana treba da budeš i svjestan njihovih nebuloznih izjava.

@warden

Ti nađi post u kojem sam ja spomenuo oronulog igrača intera sa brojem 4 na leđima, pa glumi advokata.
Ž '21!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 dec 2011, 19:16

hahaha smješan si i jadan s takvim levatima nemam namjeru više raspravljati a pošto vidim da ti je IQ jednak broju cipela i ti mi ideš na ignore, čuj mega gluposti s kim si takav si, s kim sam ja to??
kakve ja vezem imam sa bilo kim od navijača milana sa ovog foruma, razmišljanje u rangu djetet iz predškolskog, da si se potrudio(ali kakav ti, čuj da se potrudiš :roll: ) i pogledao bilo koji moj post u kojem se spominje ADP moga si samo vidjeti riječi IGRAČINA, GOSPODIN i sl. ma šta imam gubiti vrijeme ćao

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 dec 2011, 19:22

Ja kažem za Robinha da je prosječan igrač, i ti to nazivaš bogohuljenjem, a navijač Bbilana, tog igračinu, gospodina i slično kako ga ti barem nazivaš, nazove panjem, ti to zanemaruješ i ne bi me iznenadilo da to smatraš normalnim.

Upravo to govori sve o tebi i tvom IQ. Vidiš samo ono što želiš vidjeti i što ti odgovara. Razmišljaš suviše plitko i bukvalno, ponekad nešto trebaš pročitati između redova, a ne doslovno.
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 20 dec 2011, 19:23

Zar je opet doso ovaj Tony i poceo pametovati ovdje :oops: ,,

Kad je jedan Robinho kapiten u svojoj reprezentaciji onda znamo kolko su dobri, taj igrac ama nema nista specialno nego samo eto sto je iz Brazila. Covjek nema snage da osuta jadnu loptu...

Del Piero je Institucija svim ostalima..
Zadnja izmjena: SoloJuve26, dana/u 20 dec 2011, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Glupost
Kontakt:

Post Postao/la Glupost » 20 dec 2011, 19:24

E svasta procitati na ovom forumu :lol:
Robinho los igrac :lol:
Del Piero los igrac :lol:
Zanetti los igrac :lol:
Sve klase a ovdje ispadose kao igraci koji nisu ni za drugu ligu.
Vise nije ni bitno o cemu se pise bitno je se jedni protive drugim
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 dec 2011, 19:26

Glupost je napisao/la:E svasta procitati na ovom forumu :lol:

:!: :!: :!: :!:
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 20 dec 2011, 19:53

0-0, a moglo je biti i 2-2 šteta, golmani su stvarno dobro branili, brkić skinuo fin šut jovetiću, pa igrač siene sa crte izbacuju u korner, boruc isto 2-3 dobre intervencije, na kraju x najpravedniji

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 20 dec 2011, 19:59

danas kao danas,Del Piero je katastrofa,,,prije bih doveo Robinha nego njega,,,sta mi vrijedi Maradona sto je najbolji igrac svih vremena kad je lik ko autobus,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 dec 2011, 20:10

warden je napisao/la:
Juvesissoko @ jel ti s curom /momkom kada izades pricas o Calciopoliu ? prezvakana prica o kojoj trazis argumente ,a o istoj ne iznosis .. :roll:

i ono za Zanettia , taj dio je ono ancient ti poredis napadaca i igraca koji je igrao - pa gdje nije .. ? tebi je SAMO mjerilo - broj golova kao osnova dobrog igraca ?
davno sam ja prestao da vama iznosim argumente, vama ni pecatirani dokumenti sa potpisom od strane advokata italijanskog saveza nisu bili dovoljni da malo realnije gledate, zasto bi se dalje nesto trudio?S curom ne izlazim, jbem inace samo momke kao sto si ti u zdrav mozak, valjda sam gay , sta li?
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 dec 2011, 20:13

Glupost je napisao/la:E svasta procitati na ovom forumu :lol:
Napokon netko pametan u posljednjih 2000 stranica, skidam kapu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 20 dec 2011, 20:24

JuveSissoko je napisao/la:
warden je napisao/la:

davno sam ja prestao da vama iznosim argumente, vama ni pecatirani dokumenti sa potpisom od strane advokata italijanskog saveza nisu bili dovoljni da malo realnije gledate, zasto bi se dalje nesto trudio?S curom ne izlazim, jbem inace samo momke kao sto si ti u zdrav mozak, valjda sam gay , sta li?
definitivno,,
btw,i vi imate potpisane dokumente da ste krali i da ste krivi pa opet ne priznajete,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 20 dec 2011, 20:24

tony-mortale je napisao/la:znači nema simulacije kod boatenga? znao sam to i prije al hajd.
dalje, slažem se da je sramota ovih nekoliko zicera koje je robi izmašio, ali pričati o njemu kao prosječnom igraču je bogohuljenje, evo po sjećanju sam našao jedan njegov potez koji može uraditi samo TOP klasa, prvo pirla učinio smješnim a onda i cijelu odbranu italije
[youtube][/youtube]

a sad malo i ontopica(izvinjavam se što vam smetam u vašem off-u :roll: ) siena bolja od fiorentine, imali i prečku, igra se pomalo i grubo mogao bi i koji crveni sjevnuti do kraja
ala ih izvrti ko zeba na malom :lol:

što se panja i del piera tiče ja sam trolovao bjankonerija i JOŠ SAM TO I NAPISAO. ali pojedini forumaši su izvinite na izrazu glupi pa to ne mogu da shvate, ne znam fkt šta bih drugo rekao. del pierova karijera govori za sebe i meni ni sekunde nije mrzak jer u svojoj karijeri nikad nije imao niti jednu jedinu mrlju niti skandal. isto tako zanetti sjajan igrač, igra srcem i nesreća je njegova što je dugi niz godina igrao sa lošim igračima i nije pokupio još poneki trofej. tu su također i legenda rome totti itd. mrziti ovakve igrače značilo bi mrziti i sam fudbal!
ali srce mi je ko džamija što sam iztrolovao bjankonerija :lol: :mrgreen:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 dec 2011, 20:29

baresi#6 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la:znači nema simulacije kod boatenga? znao sam to i prije al hajd.
dalje, slažem se da je sramota ovih nekoliko zicera koje je robi izmašio, ali pričati o njemu kao prosječnom igraču je bogohuljenje, evo po sjećanju sam našao jedan njegov potez koji može uraditi samo TOP klasa, prvo pirla učinio smješnim a onda i cijelu odbranu italije
[youtube][/youtube]

a sad malo i ontopica(izvinjavam se što vam smetam u vašem off-u :roll: ) siena bolja od fiorentine, imali i prečku, igra se pomalo i grubo mogao bi i koji crveni sjevnuti do kraja
ala ih izvrti ko zeba na malom :lol:

što se panja i del piera tiče ja sam trolovao bjankonerija i JOŠ SAM TO I NAPISAO. ali pojedini forumaši su izvinite na izrazu glupi pa to ne mogu da shvate, ne znam fkt šta bih drugo rekao. del pierova karijera govori za sebe i meni ni sekunde nije mrzak jer u svojoj karijeri nikad nije imao niti jednu jedinu mrlju niti skandal. isto tako zanetti sjajan igrač, igra srcem i nesreća je njegova što je dugi niz godina igrao sa lošim igračima i nije pokupio još poneki trofej. tu su također i legenda rome totti itd. mrziti ovakve igrače značilo bi mrziti i sam fudbal!
ali srce mi je ko džamija što sam iztrolovao bjankonerija :lol: :mrgreen:

nazivas clanove foruma glupim i jos priznajes da si troll, sreca pa nisi trolovao "njemacki" pdf, inace po normala pravilima valjda ide ban ili barem opomena al bitno je da si se izjasnio.

p.s. Robinho je prosjecan igrac kojeg po ulicama Brazila ima kamaru, dakle showman, dribler pa ako prodje prodje, njemu je uspjelo.On da je svijetska klasa on bi nosio tim na svojim ledjima, ali naprotiv timovi ga se rado rjese.
Zadnja izmjena: JuveSissoko, dana/u 20 dec 2011, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.