Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Spaha ce nedostajati ovom timu kao igrac, jer se njegove kvalitete ne mogu nadoknaditi...ali kao covjek, i kao neko ko bi trebao biti uzor mladim igracima nece definitivno..jer je evidentno da se ne ponasa u skladu sa nosiocem kapitenske trake, i to je u dosta navrata pokazao.
Uvijek sam branio Emira Spahica, njegov doprinos kvaliteti nase odbrane se tesko moze izmjeriti, vecinu vremena je sam krpio odbranu igrajuci u paru sa ponekim retardiranim stoperom, i sam je pokrivao apsolutno sve, igrao vise pozicija, i za to mu neizmjerno hvala.
Ova reprezentacija se mora jos rijesiti najveceg zla, a to je Safet Susic, on je rak rana ove repke zajedno sa svojim uposlenicima, i tek tada ce se moci pricati o profesionalizmu, i koracima naprijed...do tada, ovo ce se iskoristiti da zavidovicka seoska lola glumi autoritet kojeg nikada nije imao.
Begovic bi trebao biti buduci kapiten, ozbiljan, porodicni covjek, vjerovatno posten, i bez nekih cudnih poteza koje su okarakterisale dosadasnjeg kapitena.
Spaha sretno, bez obzira na sve!
Uvijek sam branio Emira Spahica, njegov doprinos kvaliteti nase odbrane se tesko moze izmjeriti, vecinu vremena je sam krpio odbranu igrajuci u paru sa ponekim retardiranim stoperom, i sam je pokrivao apsolutno sve, igrao vise pozicija, i za to mu neizmjerno hvala.
Ova reprezentacija se mora jos rijesiti najveceg zla, a to je Safet Susic, on je rak rana ove repke zajedno sa svojim uposlenicima, i tek tada ce se moci pricati o profesionalizmu, i koracima naprijed...do tada, ovo ce se iskoristiti da zavidovicka seoska lola glumi autoritet kojeg nikada nije imao.
Begovic bi trebao biti buduci kapiten, ozbiljan, porodicni covjek, vjerovatno posten, i bez nekih cudnih poteza koje su okarakterisale dosadasnjeg kapitena.
Spaha sretno, bez obzira na sve!
- katarinakosaca
- Kontakt:
Sad me samo zanima kako će Safet izaći pred ovog momka,ako se odazove za utakmice u septembru
Srušio mu je životni san... Ono za što se borio godinama... Jedino on Spahu i može zamijeniti u nekoj mjeri

- donniedarko
- Kontakt:
Pojedinci ce nazalost tek sad vidjeti da nasa odbrana ne zavisi samo od Spahe i zapravo koliko je bio los njegov uticaj. Optimisticno gledam ka buducnosti. Jos samo da se rijesimo one neznalice sa klupe 

S kim se ja ovdje raspravljamisx je napisao/la:Deder quote onih gifova našeg najboljeg stopera.hurem je napisao/la:zato sto je Spahic i u poznim godinama daleko nas najbolji stoper...

Edin Džeko @EdDzeko 5m
Davno si prestao biti samo moj, odnosno naš kapiten. Bio si nam prijatelj i brat i nikome nećemo dati da ikad nesto ružno pomisli, a kamo li da nešto ružno kaže za tebe. Žao mi je što odlaziš, jer znam koliko ti reprezentacija znaci i koliko je nosiš u srcu. Proživjeli smo zajedno mnogo lijepih trenutaka u reprezentaciji, koja nas je spojila, a ako Bog da, proživjećemo ih još družeći se. Voli te tvoj brat!!!

Davno si prestao biti samo moj, odnosno naš kapiten. Bio si nam prijatelj i brat i nikome nećemo dati da ikad nesto ružno pomisli, a kamo li da nešto ružno kaže za tebe. Žao mi je što odlaziš, jer znam koliko ti reprezentacija znaci i koliko je nosiš u srcu. Proživjeli smo zajedno mnogo lijepih trenutaka u reprezentaciji, koja nas je spojila, a ako Bog da, proživjećemo ih još družeći se. Voli te tvoj brat!!!

- katarinakosaca
- Kontakt:
Koliko ljudi ovdje gluposti pišu,pa čovječe Brazil ima najskuplju odbranu na svijetu,pa ne da pogriješe 1x,nego 7x u jednoj tekmi,na svom terenu 

Ljudski potpuno razumljiv potez i iz te perspektive nista za zamjeriti. Ono sto si rekao si i uradio, ali po meni mu nisi smio olaksati. Trebao si pokazati da je nemocan i da mu je autoritet 0. Srozati ga do kraja i natjerati na napustanje repke zajedno sa tobom. Odlucio si drugacije i to postujem. Kapetanski potez a sada je na Germaniji da selektira. Nadam se da ce Arslanagic i Bunoza uletiti. Ali eto pred nama je vrijeme poslije Emira i vidjet cemo kakvo ce ono biti. Novi kapetan Edin Dzeko, jedini moguci izbor. Sve ostalo je bez veze.
Otisli Spaha i Ibricic, Dzekini dolasci na okupljanja su upravo izgubili svaku svrhu. 
A Spaha nam dodje jedno EP i osminu finala SP a za sve ostalo mu hvala

A Spaha nam dodje jedno EP i osminu finala SP a za sve ostalo mu hvala

katarinakosaca je napisao/la:Sad me samo zanima kako će Safet izaći pred ovog momka,ako se odazove za utakmice u septembruSrušio mu je životni san... Ono za što se borio godinama... Jedino on Spahu i može zamijeniti u nekoj mjeri
![]()

Prvenstveno, želio bih istaći da su ove egocentrične pubertetlije a i svi silni licemjeri glavni razlog zašto izbjegavam ovaj podforum. U mnogo slučajeva bivam pacifista i ne sudjelujem u besmislenim raspravama jer znam da nisu u upravu. Mogao bih to raditi i ispasti poput Ajaxa, uglednog forumaša koji se ne boji izdvojiti iz mase i istaći svoje mišljenje. No glas većine će uvijek biti jači, ma koliko god ti imao dobar kontra-argument. Jer tvrdoglavoj osobi jednostavno ne možeš dokazati suprotno.
Za početak bilo bi lijepo pokazati malo PRISTOJNOSTI i zahvaliti se ovom čovjeku na svemu što je uradio za reprezentaciju. Uradio je čak i previše da mu se mogu progledati ove pizdarije sa svojom grupicom i kiksom protiv Nigerije. Negative se stavljaju na prvo mjesto a sve ono što je donio se zanemaruje a to me najviše bode.
Zanemaruju se trenutci kad je doslovno pljuvao krv protiv Grčke, kada nas je vadio zbog grešaka kojekakvih Mravaca, polovnjaka iz Premijer lige, i još trećih, kako je u repki krpljenje pozicija postala mu redovna, svih bodova koje smo mogli prokockati da nije ovog čovjeka, svaki put kada bi napravio intercepciju koja bi završila u golu i još mnogo, mnogo toga. Sve to se zaboravlja jer zatucane sadiste nemaju boljih stvari u životu za raditi već degradirati svoju inteligenciju.
I na kraju svega pokaže kolika je ljudina i oprosti se od repke, ne zbog godina, ili što mu Sušić ne paše već zbog boljitka reprezentacije, jer je i sam uvidio da to više ne ide. Na današnji dan smo ostali bez najvećeg patriote među glavnom jedaneastoricom. Tako da, svako ko slavi ovaj momenat ili je sadomazohista ili balonja koji apsolutno ništa nije postigao u životu i svoje vrijeme provodi sladeći se na tuđim mukama.
Već kad neće niko drugi, zahvalit ći se kapitenu na svemu što je ikad uradio kako za repku tako i za malu državu na vukojebini zvanoj Balkan. Mogu samo biti ponosan što imam ovakvog imenjaka.
Za početak bilo bi lijepo pokazati malo PRISTOJNOSTI i zahvaliti se ovom čovjeku na svemu što je uradio za reprezentaciju. Uradio je čak i previše da mu se mogu progledati ove pizdarije sa svojom grupicom i kiksom protiv Nigerije. Negative se stavljaju na prvo mjesto a sve ono što je donio se zanemaruje a to me najviše bode.
Zanemaruju se trenutci kad je doslovno pljuvao krv protiv Grčke, kada nas je vadio zbog grešaka kojekakvih Mravaca, polovnjaka iz Premijer lige, i još trećih, kako je u repki krpljenje pozicija postala mu redovna, svih bodova koje smo mogli prokockati da nije ovog čovjeka, svaki put kada bi napravio intercepciju koja bi završila u golu i još mnogo, mnogo toga. Sve to se zaboravlja jer zatucane sadiste nemaju boljih stvari u životu za raditi već degradirati svoju inteligenciju.
I na kraju svega pokaže kolika je ljudina i oprosti se od repke, ne zbog godina, ili što mu Sušić ne paše već zbog boljitka reprezentacije, jer je i sam uvidio da to više ne ide. Na današnji dan smo ostali bez najvećeg patriote među glavnom jedaneastoricom. Tako da, svako ko slavi ovaj momenat ili je sadomazohista ili balonja koji apsolutno ništa nije postigao u životu i svoje vrijeme provodi sladeći se na tuđim mukama.
Već kad neće niko drugi, zahvalit ći se kapitenu na svemu što je ikad uradio kako za repku tako i za malu državu na vukojebini zvanoj Balkan. Mogu samo biti ponosan što imam ovakvog imenjaka.
Zadnja izmjena: AjsKjub, dana/u 07 avg 2014, 19:42, ukupno mijenjano 3 puta.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Begovica za kapitena, samo da ne bude dzeko jer ne zaslužuje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
hvala za sve al' vakat je bio
Arslanagić ili Zukanović umjesto kabadahije
Begu za kapitena
Arslanagić ili Zukanović umjesto kabadahije
Begu za kapitena

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Napokon. Je.bo ga Đeko, a i on njega.. Dok sa strane Ibričić drka.
Nama je Željo svetinja jedina.
- donniedarko
- Kontakt:
Kakvo emotivno obracanje Barbareza. Danasnja patetika upravo dobija nove dimenzije 

AjsKjub je napisao/la:Prvenstveno, želio bih istaći da su ove egocentrične pubertetlije a i svi silni licemjeri glavni razlog zašto izbjegavam ovaj podforum. U mnogo slučajeva bivam pacifista i ne sudjelujem u besmislenim raspravama jer znam da nisu u upravu. Mogao bih to raditi i ispasti poput Ajaxa, uglednog forumaša koji se ne boji izdvojiti iz mase i istaći svoje mišljenje. No glas većine će uvijek biti jači, ma koliko god ti imao dobar kontra-argument. Jer tvrdoglavoj osobi jednostavno ne možeš dokazati suprotno.

@ AjsKjub
Hvala brate.
Hvala brate.
- tyler durden
- Kontakt:
High je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.