ma sve na gostujućim deru , i ovu ćenokee95 je napisao/la:i ja nesto njusim ovaj west ham, bilic je frajerCaptain4 je napisao/la:Betis Atl.Madrid 2 1.70
Inter M. Frosinone1 1.25
Lazio Palermo 1 1.55
Fiorentina Empoli 1 1.55
Tottenham West Ham 2 5.75
Kaiserslautern FSV Frankfurt 1 1.65
kvota 48,44
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
"We need to suffer. And we need to fight."
Sigurno vrijedi probat 2 odigrat protiv ovih židova uginulih. X2 sasvim pristojno 2,2 
Kaiser 1-1 ajmo još jedaaaaaan
"We need to suffer. And we need to fight."
young boys-sion 2/1 26, 6+ 12, 7+ 26
švicarci danas raspucani,mogla bi biti golijada i ovdje
Zurich 1 na poluvremenu 3:2
Basel X na pouvremenu 1:1
Young Boys 2 na poluvremenu ? 1:2 recimo
malo se igramo pa da vidimo šta će i kako
švicarci danas raspucani,mogla bi biti golijada i ovdje
Zurich 1 na poluvremenu 3:2
Basel X na pouvremenu 1:1
Young Boys 2 na poluvremenu ? 1:2 recimo
malo se igramo pa da vidimo šta će i kako
Samo je problem sto nemaju Payeta, koji je bio alfa i omega u WH-u i nazalost nece ga biti do marta . 
NFL :
Carolina-Washington 1 @ 1.30
Carolina uz New England jedina sa svim pobjedama u NFL-u. Njihov QB Cam Newton igra fantasticno, kao i cijela ekipa i ne vidim razlog da veceras ne nastave s pobjedama .
Atlanta-Indianapolis 1 @ 1.45
Indianapolis bez QB-a, Andrewa Lucka, sto odmah zestoko olaksava posao Atlanti. Atlanta je vrlo dobra ekipa, mogli bi uzeti i da je Luck tu, a ovako su sanse za pobjedu dosta vece .
Seattle-San Francisco 1 @ 1.15
Mislim da ovo dolazi i hendikep, ali eto igram keca cisto da malo poveca kvotu .
Minnesota-Green Bay x2 @ 1.68
Derbi dana u NFL-u. Duel dvije odlicne ekipe. Green Bay je u seriji od 3 poraza zaredom, dok su prije tih poraza imali sve pobjede i mislim da je vrijeme da se veceras vrate na pobjednici kolosijek. Treba ocekivati jednu brutalnu partiju Rodgersa, sa neka 3-4 touchdowna.
Arizona-Cincinnati 1 @ 1.45
I ovdje imamo dvije fakat odlicne ekipe, ali prednost dajem Arizoni zbog domaceg terena i dosta boljeg QB-a.
Na 11.80 km dobitak 62.30. Ako neko mozda isprati nesto od ovoga, sretno
NFL :
Carolina-Washington 1 @ 1.30
Carolina uz New England jedina sa svim pobjedama u NFL-u. Njihov QB Cam Newton igra fantasticno, kao i cijela ekipa i ne vidim razlog da veceras ne nastave s pobjedama .
Atlanta-Indianapolis 1 @ 1.45
Indianapolis bez QB-a, Andrewa Lucka, sto odmah zestoko olaksava posao Atlanti. Atlanta je vrlo dobra ekipa, mogli bi uzeti i da je Luck tu, a ovako su sanse za pobjedu dosta vece .
Seattle-San Francisco 1 @ 1.15
Mislim da ovo dolazi i hendikep, ali eto igram keca cisto da malo poveca kvotu .
Minnesota-Green Bay x2 @ 1.68
Derbi dana u NFL-u. Duel dvije odlicne ekipe. Green Bay je u seriji od 3 poraza zaredom, dok su prije tih poraza imali sve pobjede i mislim da je vrijeme da se veceras vrate na pobjednici kolosijek. Treba ocekivati jednu brutalnu partiju Rodgersa, sa neka 3-4 touchdowna.
Arizona-Cincinnati 1 @ 1.45
I ovdje imamo dvije fakat odlicne ekipe, ali prednost dajem Arizoni zbog domaceg terena i dosta boljeg QB-a.
Na 11.80 km dobitak 62.30. Ako neko mozda isprati nesto od ovoga, sretno
West Ham x2
Diafra Sakho daje gol
7,7, sretno
Diafra Sakho daje gol
7,7, sretno
ne igra sakhotips2292 je napisao/la:West Ham x2
Diafra Sakho daje gol
7,7, sretno

ja bih probao a.carroll daje gol 5.00
zasto onda ja procitah na bleacheru da igra, jbg
onda probati Zarate
onda probati Zarate
ne znam tu tako piše, možda su ovi zeznuli, možda se oporaviotips2292 je napisao/la:zasto onda ja procitah na bleacheru da igra, jbg
onda probati Zarate
- crozzer
- Kontakt:
Prošlo već četiri para, pratio sam tiketOkolele je napisao/la:
Teplice - Jablonec 2+ @1.24
Aarhus - Brondby 2+ @1.30
Naestved - Vestsjaelland 2+ @1.32
Tottenham - West Ham 2+ @1.21
Udinese - Sampdoria 2+ @1.32
Genoa - Sassuolo 2+ @1.31
Girona - Albacete 2+ @1.35
Trabzonspor - Genclerbirligi 2+ @1.28
Denizlispor - Adana Demirspor 2+ @1.31
Alessandria - Pavia 2+ @1.41
St. Gallen - Basel 2+ @1.22
St. Liege - Kortrijk 2+ @1.28
Fiorentina - Empoli 2+ @1.24
Kvota:36
sakho ipak igra, i to u prvih 11zgmiky je napisao/la:ne znam tu tako piše, možda su ovi zeznuli, možda se oporaviotips2292 je napisao/la:zasto onda ja procitah na bleacheru da igra, jbg
onda probati Zarate
- BenjooJutub
- Kontakt:
Jel ko igrao Genoa Sassuolo 3+

Jesam ja u nekom sistemuBenjooJutub je napisao/la:Jel ko igrao Genoa Sassuolo 3+![]()
![]()
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Italijani podbacili big time, ajde da probamo nesto novo
Pogon - Lech oba daju
St.Etiene - Marsej oba daju
Mechelen - Oostende x2
Teplice - Jablonec oba daju
U De Chile - U Catolica 3+
Pogon - Lech oba daju
St.Etiene - Marsej oba daju
Mechelen - Oostende x2
Teplice - Jablonec oba daju
U De Chile - U Catolica 3+
REZ: 10-6bevanda4 je napisao/la:Pikado:
A. Lewis - T. Jenkins 1 @1.40
Televizija u boji za ostarjelog Jenkinsa. Pod uvjetom da ga krene naravno.. A i van forme, ovo bi trebala biti lagana pobjeda za takvu facu poput Lewisa. 1.40 je odlicno za igranje sto se mene tice. Pocinju za 30 minuta.
Lagano. Javim uleti li opet kakva poklon kvota.
U desetom selu živi Antuntun!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Haman da si dobre sadake nekom dao..Okolele je napisao/la:Jesam ja u nekom sistemuBenjooJutub je napisao/la:Jel ko igrao Genoa Sassuolo 3+![]()
![]()
18:00 Besiktas - Sivasspor 2/1 @23
18:30 Metalist Kharkiv - Zorya 3+pp @7.50 i 5+ @6.25
18:30 Metalist Kharkiv - Zorya 3+pp @7.50 i 5+ @6.25
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
toluca montrey x (tr 1:1)
jako cesto je ovaj rezultat bio medju ova dva tima,zadnje 2 nije tekme pa bi moglo sad.Domacini osigurali playoff a gosti nemaju sanse za isti.
jako cesto je ovaj rezultat bio medju ova dva tima,zadnje 2 nije tekme pa bi moglo sad.Domacini osigurali playoff a gosti nemaju sanse za isti.
I. Thomas 19.5 OVER @1.85
Na 4 ovosezonska gostovanja prelazio ovu granicu. Na gostovanjima zabija u prosjeku 22.5 poena (3 više nego na domaćem terenu), kada Boston dobija u prosjeku daje 21.0 poen. Očekujem pobjedu Bostona, ali i ako se ona ne ostvari, mislim da Ajzea prelazi ovu granicu..
Na 4 ovosezonska gostovanja prelazio ovu granicu. Na gostovanjima zabija u prosjeku 22.5 poena (3 više nego na domaćem terenu), kada Boston dobija u prosjeku daje 21.0 poen. Očekujem pobjedu Bostona, ali i ako se ona ne ostvari, mislim da Ajzea prelazi ovu granicu..
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
B.Lopez OVER
B.Griffin OVER
D.Lillard OVER
S.Ibaka OVER
Svi igraju dobro protiv timova s kojim se susrecu i svi su lideri svojih ekipa sem Ibake koji ide na Dirka koji je prestar prespor i preslab da ga cuva... , strah me samo moguceg BO na tekmi Bruklin Boston pa da Lopez opet ne predje bas kao neki dan kada su igrali... sretno
B.Griffin OVER
D.Lillard OVER
S.Ibaka OVER
Svi igraju dobro protiv timova s kojim se susrecu i svi su lideri svojih ekipa sem Ibake koji ide na Dirka koji je prestar prespor i preslab da ga cuva... , strah me samo moguceg BO na tekmi Bruklin Boston pa da Lopez opet ne predje bas kao neki dan kada su igrali... sretno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.