Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
recite joj da se registruje na forum, poslati cu joj sliku svog racuna u premieru da mi se sama nabacuje 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
ma džaba ti, kod ove samo ferdy ima prolaz
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
mala zvoni. evo mjerkam je otkako je ovaj levat postavio dabogda imo hljeba u kuci uvijek. oci su mi ko u pegamberovog horoza 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Consigliere
- Kontakt:
Jos bolje....Head je napisao/la:cura je glupa k'o noc.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
jasno je k'o danHead je napisao/la:cura je glupa k'o noc.
tamam onda. mog'o bi i ja imat prolazHead je napisao/la:cura je glupa k'o noc.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Head je napisao/la:Djaba stavljas,neces je-bat.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- randy_moss
- Kontakt:
Vise istine u jednoj recenici nisam nikad procitao (3 razreda srednje, 4. na sumnjiv nacin), ali to nema neku veliku vaznost.Head je napisao/la:cura je glupa k'o noc.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
- legenda reala
- Kontakt:
hairlija kolko je stara
mogo si nas upoznati
mogo si nas upoznati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- randy_moss
- Kontakt:
93. godistelegenda reala je napisao/la:hairlija kolko je stara![]()
![]()
mogo si nas upoznati
Daj uvid u kapital, pa cemo vidjeti hoces li u top 50 uci.
samo je posaljirandy_moss je napisao/la:93. godistelegenda reala je napisao/la:hairlija kolko je stara![]()
![]()
mogo si nas upoznati![]()
Daj uvid u kapital, pa cemo vidjeti hoces li u top 50 uci.
- legenda reala
- Kontakt:
ne zezajjjjrandy_moss je napisao/la:
93. godiste![]()
ma sve na babu, neće ništa da mi prepiše
Znam da je pokusala upisati moju srednju skolu pa smo isli zajedno na pripremnu nastavu al je izvisila.Poslije je zavrsila il u ekonomskoj il u masinskoj ne znam tacno.Znam po pricama(ne znam je li istina) da je u 4 imala problema pa je pala pa nesto vanredno polagala,ne znam tacno.Ima nekog zagondjiju,vidim je ponekad ljeto sve zivo gori ona gore bretele i dole cizme. 
1946
Ajde ti je nacni ja cu dalje.legenda reala je napisao/la:cura izgleda svjetski, teško da bi je ti mogo zadovoljitiElegant je napisao/la:Fakat ova Nezira izgleda skupo.![]()
Extra izgleda nema price, ali ako je mentalno orjentisana sponzorstvu ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nuto '93, bog je neyebo kako izgleda mogla bi mi mati bit hehe..
al nema veze. trosio bi je faiko ko mejra vitre
al nema veze. trosio bi je faiko ko mejra vitre
- randy_moss
- Kontakt:
Mentalno orijentisana sponzorstvu? Ma nee, svidjaju joj se momci sto su dobri u dusi..
Trebala je maturirati godinu prije mene, pa joj iz nekog razloga nije poslo za rukom.
Vanredno polozila 4. razred (znanjem, nemojte sta drugo pomisliti
) i upisala bosanski Cambridge, Travnik Uni.
Eto vam profil, pa ulijecite u inbox k'o Inzaghi u offside.
https://www.facebook.com/nezira.mehmedovic.9?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Trebala je maturirati godinu prije mene, pa joj iz nekog razloga nije poslo za rukom.
Vanredno polozila 4. razred (znanjem, nemojte sta drugo pomisliti
Eto vam profil, pa ulijecite u inbox k'o Inzaghi u offside.
https://www.facebook.com/nezira.mehmedovic.9?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
mo's mislit kako joj noge damf...Head je napisao/la:Znam da je pokusala upisati moju srednju skolu pa smo isli zajedno na pripremnu nastavu al je izvisila.Poslije je zavrsila il u ekonomskoj il u masinskoj ne znam tacno.Znam po pricama(ne znam je li istina) da je u 4 imala problema pa je pala pa nesto vanredno polagala,ne znam tacno.Ima nekog zagondjiju,vidim je ponekad ljeto sve zivo gori ona gore bretele i dole cizme.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.