La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: La Liga
Podrska za Eibar koji tuce u po Bernabeua !!!
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
Rajaz je napisao/la: Luzer godine
Jaka konkurencija,Grizman se bar nije penzioniso.
Dobro igra Eibar na Bernabeu.
Cekamo penal za kastiljsku čergu 
Haha kralj a tako nesto ce i biti il Ramos 90 minlet3 je napisao/la:Cekamo penal za kastiljsku čergu
jes los ovaj real
Sent from my iPhone using Tapatalk
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Izdrži ovo Eibar
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ovdje je Eibar mogao doci i do pobjede da onaj malj Bebe zna primiti loptu 
Dobro je izvukli smo bod protiv Eibara,koji je rekord kad su u pitanju nerijesene uzastopne utakmice?
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dzoni je napisao/la:Rajaz je napisao/la: Luzer godine
Jaka konkurencija,Grizman se bar nije penzioniso.
Dobro igra Eibar na Bernabeu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Copa > LP i EP, uvijek bilo.
Ne brini @pajoni, Griezmann će i poslije ove sezone ostati na jednom trofeju u karijeri, tek mu je 25
Ne brini @pajoni, Griezmann će i poslije ove sezone ostati na jednom trofeju u karijeri, tek mu je 25
i ova barsa dobra
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Atletico ovo uzima.
Selta trpa ne vadi 
Daleko najbolje izgledaju na početku sezone. Barca će svakako biti blizu jer imaju taj sistem i sve ostalo, a Real uz najlakši raspored i kikseve protivnika nije ništa uradio. Tako da je to jako zabrinjavajuće.SlevinKelevra je napisao/la:Atletico ovo uzima.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Majko draga ovi gori od nas ...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nakon dva uvodna remija, Simeone je brzo posložio ekipu i zasad izgledaju kao najozbiljnija ekipa u Španiji a Boga mi i Evropi.Odbrana i sredina rade lavovski posao a Griezmann i Gamiero će uvijek utrpati makar jedan.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Celta zna bit nezgodna Barceloni ali nisam očekivao da će ovako pobijediti večeras, pogotovo ne da će voditi 3:0. Real je također iznenadio mnoge kiksom na domaćem terenu. Čudi me i što je Bilbao ispustio prednost danas.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Majstore
Re: Odg: RE: Re: La Liga
Brate nisam siguran da li si gledao ali ono sto je Atletico odigrao na nou campu je sigurno njihovo najgore izdanje u zadnjih 5 godina. Plus imaju srece sa povredama za sada. Real bez Modrica druga ekipa a Barca bez Messija i jos plus tu fale poneki. Ja mislim da ce Atletiko ove godine ispuhati do januara.Romagnoli13 je napisao/la:Nakon dva uvodna remija, Simeone je brzo posložio ekipu i zasad izgledaju kao najozbiljnija ekipa u Španiji a Boga mi i Evropi.Odbrana i sredina rade lavovski posao a Griezmann i Gamiero će uvijek utrpati makar jedan.
Pozz
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.