Majstor.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Moze Vedo i van sesnesterca!!
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Majstor.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Moze Vedo i van sesnesterca!!
[youtube][/youtube]
Imat ce on dobru sezonu ove godine. Trener ga postuje a ligu vec ima u malom prstu. Samo da procepi i cim prije pocne zabijati golove. Da dogura do 15 golova. Dobro da nije presao u Tursku ligu. Neznam jer se jedan igrac vratio iz Turske liga nazad u lige petice. Osim Hajrovica koji je jedva prekinuo ugovor.Nerminovic je napisao/la:
Majstor.![]()
Mislim da je 15 + golova realisticno. Samo mi je zao sto Stuttgart izgubi Traorea, bio je bitan igrac Stuttgarta i za Ibisevica, dobar igrac za ekipu sto igra na kontru.Ajax je napisao/la:Imat ce on dobru sezonu ove godine. Trener ga postuje a ligu vec ima u malom prstu. Samo da procepi i cim prije pocne zabijati golove. Da dogura do 15 golova. Dobro da nije presao u Tursku ligu. Neznam jer se jedan igrac vratio iz Turske liga nazad u lige petice. Osim Hajrovica koji je jedva prekinuo ugovor.Nerminovic je napisao/la:
Majstor.![]()
Da sjecam se. Omaleni Traore ga je bas gotivio i non stop ga je uposljavao. A on kao i Dzeko puno zavisi od ubacaja sa krila.Nerminovic je napisao/la: Mislim da je 15 + golova realisticno. Samo mi je zao sto Stuttgart izgubi Traorea, bio je bitan igrac Stuttgarta i za Ibisevica, dobar igrac za ekipu sto igra na kontru.
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kakav gol primise.Kako igraju nebi mogli evropu izborit da igraju u 1. HNL. Nije njih bez razloga prozle godine Rijeka izbacila. Nadam se da ce popravit igru u odbrani.
'Opravili su.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Kakav gol primise.Kako igraju nebi mogli evropu izborit da igraju u 1. HNL. Nije njih bez razloga prozle godine Rijeka izbacila. Nadam se da ce popravit igru u odbrani.
Igleda da nista oni nisu od prosle sezone naucili, tako su prosle sezone vodili 7-8x da bi zadnjih pola sata sve prokockaliSheyi je napisao/la:Mogo bi Stuttgart i u Evropu ali da se igra do 80. minute
.. i ti bi bio nervozan da igraš 90 min, a saigrači ti nisu sposobni namjestit' šansuibish1995 je napisao/la:Vedo rastrčan danas,samo je malo nervozan.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.