Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 08 jun 2014, 05:01

Tako je. :clap:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 08 jun 2014, 13:07

Eto i Nukica :mrgreen:
Momak ce biti zvijezda jednoga dana, dobrodoslica i njemu i Rowenu :thumbup:

Citam da je Rowen bio na probi kod Cadiz CF nekada prosle godine. :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 09 jun 2014, 01:29

ultrahell24 je napisao/la:Ma ovdje pise samo Graciceva bliza rodbina sto posto posto oni jedino bodre olimpicica i Nijaz se javlja ovdje redovnno kao kad je bacao bombe na fksinfo i prosipao ublehe,a olimpicic ce u evropu nikad mozda ni tada,jer nijazu taj klub sluzi da daje sansu nekim igracima i da ih proda i napuni sebi dzepove
Udjem na temu Slobode ti se s ljudima raspravljas i trolas temu,onda odem na temu Olimpika opet ti trolas.
Jbte covjece u kojem god timu pratim zbivanja ti si tu da trolas'.
Samo sto nisi iz pastete poceo iskakati :mrgreen:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 jun 2014, 01:57

arhimed89 je napisao/la:
ultrahell24 je napisao/la:Ma ovdje pise samo Graciceva bliza rodbina sto posto posto oni jedino bodre olimpicica i Nijaz se javlja ovdje redovnno kao kad je bacao bombe na fksinfo i prosipao ublehe,a olimpicic ce u evropu nikad mozda ni tada,jer nijazu taj klub sluzi da daje sansu nekim igracima i da ih proda i napuni sebi dzepove
Udjem na temu Slobode ti se s ljudima raspravljas i trolas temu,onda odem na temu Olimpika opet ti trolas.
Jbte covjece u kojem god timu pratim zbivanja ti si tu da trolas'.
Samo sto nisi iz pastete poceo iskakati :mrgreen:
Takvi se registruju ako je potrebno 10 puta. :(
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 09 jun 2014, 16:47

ultrahell24 je napisao/la: Drago mi je da si se ti mirotvorac ovog foruma javio,jesil napokkb odlucio za kova ces navijati i inace procitaj sta znaci rijec forum.a sta trolanje,na.temi slobode sam normalno diskutovao,uostalom ti si jedan od rijetkih koji izljjece iz svake teme a ne ja
Nisam nikad ni imao problem za koga da navijam.
Inace sam prije svega za boljitak BH fudbala i svaku pozitivnu stvar za BH nogomet pozdravim.Tako je bilo i kad je u Sarajevo dosao Tan,kad je Zrinjski posteno na kraju uzeo titulu ispred nosa svima ostalim,radujem se uspjehu svih BH predstavnika bez obzira na nacionalni predzanak ukoliko igraju pod nasom zastavom i milion drugih stvari koje ti ne mozes shvatiti,kao i dolasku Azmira Husica il recimo jednog Nijaza Gracica koji je pod grb Olimpika vratio dosta BH mladih nada i samim tim digao kvalitet lige.Ono sto ti ne razumijes je da ja BiH gledam kao jednu malu zemlju sa jako malim brojem stanovnika i gradova i kao takvi smo veoma limitirani za neke velike evropske price pa mi je svako sabotiranje bilo cega pozitivnog u ovom drustvo krajnje zalosno.

Sto se tice timova koje simpatisem,zna se..Sloboda,Zeljo i Olimpik.Sloboda zato sto je to gigant sa mog kantona i tim cijim utakmicama sam u mogucnosti najcesce da prisustvujem.Zato sto je to klub cijim bi se povratkom na visoku scenu vratio i citav nogomet na Tuzlanskom kantonu.Ja gledam na opsti interes cijele jedne zajednice.Sto se tice Olimpika,podrzavam ga upravo radi takvih kao ti.Dosao posten covjek ulozio svoje pare u klub i dao priliku mnogim BH fudbalerima da putem Olimpika mogu da naprave neki zivotni iskorak i eventualno odu u inostranstvo i samim time rijese i svoju egzistenciju kao i mogucnost da ti igraci postanu u buducnosti oslonci BH repke..Jedan od takvih je bio Subasic(koji se nazalost nije dokazao),drugi je Haris Herba(u timu sezone ceske lige),treci je Ammer Gojak(velika perspektiva BH fudbala)Taj isti covjek je vratio i jednog Zebu,Bogicevica,Torlaka sto je jos jedan dodatni plus jer mladi mogu da uce od nekih od ovih iskusnih igraca.Sto se tice Zelje,Zeljo je klub koji ima simpatizere po cijeloj drzavi jer je Zeljo jedna filozofija.Mnogo toga je dao ovoj drzavi,hrani repku sa dosta svojih bivsih fudbalera koje je sam proizveo i to je jedan dobar BH brend.Na to dodas jednog Ivicu Osima prema kojem imam ogromno postovanje i to je to.

U sustini ja i tebe razumijem.Ti sve gledas kroz prizmu lokalne sredine,to jest kroz prizmu FKS dok ja to gledam kroz prizmu cijelog jednog drustva.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 jun 2014, 17:25

Sve si lijepo napisao ali to je za njega i slićne "viša" matematika tako da ne vjerujem da će nešto shvatiti.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 09 jun 2014, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jun 2014, 20:37

lupus je napisao/la:Meni zaista ne smeta kada ovi pojedini bolesnici dodju da nicim izazvani nama kazu ko smo i sta smo.A cinjenice su na nasoj strani.Mi smo stabilan premijerligas,nasa skola broji oko 450 polaznika,uradili smo dobre stvari kod transfera.U pet godina preko 1 mio euro prihoda od prodaje igraca.Od kluba zivi cetrdeset ljudi koje izdrzava i hrani jedan covjek,svako ovdje ima pravo pljuvati ali na ovog covjeka niko nema pravo.Fakat je da nikoga ne registruje niti zel,i ne daje intervjue ne objasnjava i ne hvali se kao mnogi.U tisini napredujemo a dusmani ne treba da nam objasnjavate sta je za nas dobro a ponodim se time sto je Gracic covjek kojeg poznajem i hvala za sve sto je uradio za BH fudbal a mnogo vise od bilo koga.
NIJAZ GRACIC LEGENDA :bih:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 jun 2014, 21:10

E moj lupuse kome ti tamo na onoj temi objašnjavaš oko izbjegavanja plaćanja naknade za Pehilja i Bukvića.Tamo još nekakve agencije spominju.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2014, 21:19

Mancini je napisao/la:E moj lupuse kome ti tamo na onoj temi objašnjavaš oko izbjegavanja plaćanja naknade za Pehilja i Bukvića.Tamo još nekakve agencije spominju.
U tvom slucaju neznanje je blagoslov!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jun 2014, 21:23

Mancini je napisao/la:Sve si lijepo napisao ali to je za njega i slićne "viša" matematika tako da ne vjerujem da nešto shvatiti.
http://ekipa.mk/filip-gligorov-tri-godi ... k-saraevo/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 jun 2014, 21:31

@pile E jesi vala dosadan k'o krpelj.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2014, 21:37

Mancini je napisao/la:@pile E jesi vala dosadan k'o krpelj.
Ako neko napise nesto kako jest odmah neka gungula :clap:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jun 2014, 21:57

pile87 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:@pile E jesi vala dosadan k'o krpelj.
Ako neko napise nesto kako jest odmah neka gungula :clap:
A ti kao sve znaš,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,popusti malo OLIMPIC,,,,,,,,,NAČUO SAM DA NAM TREBA POJAČANJE U EKONOMATU PA DA TE ZAPOSLIMO.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 jun 2014, 22:02

pabizo je napisao/la:A ti kao sve znaš,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,popusti malo OLIMPIC,,,,,,,,,NAČUO SAM DA NAM TREBA POJAČANJE U EKONOMATU PA DA TE ZAPOSLIMO.
Pa bio bi vam najstrucni sto se tice fudbala u klubu :njanjanja:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jun 2014, 23:31

pile87 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:A ti kao sve znaš,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,popusti malo OLIMPIC,,,,,,,,,NAČUO SAM DA NAM TREBA POJAČANJE U EKONOMATU PA DA TE ZAPOSLIMO.
Pa bio bi vam najstrucni sto se tice fudbala u klubu :njanjanja:
Mogu da urgiram kod GOSPODINA NIJAZA VJELIČANSTVENOG da budeš I ŠEF EKONOMATA ,,,,jarane to bih ti bila lijepa funkcija.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 jun 2014, 02:35

Sutra prozivka, bas me zanima kad ce biti koja prijateljska da vidimo kako ce ici novim pojacanjima. :D

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 10 jun 2014, 20:05

Lupuse eno nam se Hadžikadunić buni želi da ide negdje.Ima 15 godina i nezadovoljan statusom. :lol:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 jun 2014, 05:17

Cuj, je li to neku izjavu dao? :P

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 jun 2014, 05:27

Ma lupeta nešto na jednom susjednom portalu. :)

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 11 jun 2014, 05:58

E tek procitah :lol:

Slazem se s njim na jednoj poenti: trebao je igrati za juniore, on je i dalje mlad za seniore.

Medjutim nesta ne stima sa njegovim izjavama, jer je pricao kako ga je Gracic planirao staviti u sastavu protiv Sarajeva, pa onda Hadzikadunic rece da nije mogao jer je bio povrijedjen, tako da "nisam imao pravo nastupa" ne pada u obzir, i da uprava nije organizovana nebi valjda trebalo njemu kao igracu smetati jer je njegov posao samo igrati.
To za plate ne znam, ako su kasnile onda stvarno treba se popraviti to, jedino znam da su sada plate sve do zadnje marke placene, a u BiH ne mogu na prstima nabrojati koliko klubova imaju problema platiti i marku mjesecima tako da bi ja bio zadovoljan da sam na njegovom mjestu.

A to za uslove mu ne vjerujem - jbt otisla ekipa u Antaliji; los uslov?! Los teren na Otoci, zato sad treniraju na boljem terenu u Hadzicima - los uslov?! :lol:
K'o princeza Salcinovic sad da se zali na pranje svog vlastitog vesa, nebi ga vise nikad ozbiljno shvatio.

Sigurno ga je menadzer nalozio pa se zali na raznoraznim stvarima koje se njega ne tice i dirigira djeteta k'o lutku nekakvu. Onako iz cista mira da samo hoce pa hoce da ide bez razloga ispao bi kao egoista i sve to, pa onda se mora roviti trazeci nedostatke kluba. Ali eto, neka mu je sa srecom ako hoce da ide.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.