NK Široki Brijeg

KEC
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la KEC » 02 jul 2014, 10:58

Koji je kapacitet vaseg stadiona ??

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 11:07

KEC je napisao/la:Koji je kapacitet vaseg stadiona ??
6000 stolica se postavlja sad novih..pa onda valjda toliko + loža 250 + gostjuca tribina sumnjam da ce tamo nove :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 11:17

selfmade je napisao/la:
BurningLegion je napisao/la:Ma imas i sad, sa ciganskog brda, samo ne znam da je pokriven cijeli grad...

Ma dobro, hajde ovo, WiFi, tekstualni prijenosi, gluposti, ali izvaliti kako FKS pored SRC Musa-Karacic prvi u drzavi (pa i siroj regiji) dobiva svoj vlastiti trening centar i time se hvaliti po medijima kako toboze prednjace (kao i uvijek) ispred svih, e pa to je vec plac. :rol:
Mislim, da se razumijemo, apsolutno nista protiv FKS i sl., al navijati za isti i reci Širokom Brijegu ''cemu pravljenje lazne promocije'', without getting your FACTS straight, e to je za :bow: .
Samo eto, kao sto rekoh, nama nije do takvih stvari u tolikoj mjeri, pa se nitko nije ni osvrtao na to, ne bi se ni ja osvrnuo evo da ovaj gore ne napisa glupost.

Inace, tko prenosi sutra utakmicu?
Mjesate pojmove. Bio sam nekoliko puta u vasem trening kampu, i jako je uredno i lijepo. Naravno i za svaku pohvalu. Dobri rezultati Sirokog Brijega u proteklim godinama, i izbacen veliki broj mladih kvalitetnih igraca, rezultati su kampa.

I, Sarajevo nije reklo da ce imati prvi trening kamp u drzavi, vec da ima prvu profesionalnu Akademiju. Akademija i trening kamp nisu iste stvari.

Sto se tice Wi-Fi-a, bespotrebno je pricati o tome. Svaki stadion na kojem se igra Evropa, mora imati Wi-fi, bar na jednom dijelu, tj. svi moraju imati.

I, da, lazna promocija jeste pisati da si u necemu prvi, kada zapravo to i nisi.
oces mi poslat taj link za aplikaciju za tekstualni prijenos od fk sarajeva? hvala

selfmade
Kontakt:

Post Postao/la selfmade » 02 jul 2014, 12:03

Kevin je napisao/la:
selfmade je napisao/la:
BurningLegion je napisao/la:Ma imas i sad, sa ciganskog brda, samo ne znam da je pokriven cijeli grad...

Ma dobro, hajde ovo, WiFi, tekstualni prijenosi, gluposti, ali izvaliti kako FKS pored SRC Musa-Karacic prvi u drzavi (pa i siroj regiji) dobiva svoj vlastiti trening centar i time se hvaliti po medijima kako toboze prednjace (kao i uvijek) ispred svih, e pa to je vec plac. :rol:
Mislim, da se razumijemo, apsolutno nista protiv FKS i sl., al navijati za isti i reci Širokom Brijegu ''cemu pravljenje lazne promocije'', without getting your FACTS straight, e to je za :bow: .
Samo eto, kao sto rekoh, nama nije do takvih stvari u tolikoj mjeri, pa se nitko nije ni osvrtao na to, ne bi se ni ja osvrnuo evo da ovaj gore ne napisa glupost.

Inace, tko prenosi sutra utakmicu?
Mjesate pojmove. Bio sam nekoliko puta u vasem trening kampu, i jako je uredno i lijepo. Naravno i za svaku pohvalu. Dobri rezultati Sirokog Brijega u proteklim godinama, i izbacen veliki broj mladih kvalitetnih igraca, rezultati su kampa.

I, Sarajevo nije reklo da ce imati prvi trening kamp u drzavi, vec da ima prvu profesionalnu Akademiju. Akademija i trening kamp nisu iste stvari.

Sto se tice Wi-Fi-a, bespotrebno je pricati o tome. Svaki stadion na kojem se igra Evropa, mora imati Wi-fi, bar na jednom dijelu, tj. svi moraju imati.

I, da, lazna promocija jeste pisati da si u necemu prvi, kada zapravo to i nisi.
oces mi poslat taj link za aplikaciju za tekstualni prijenos od fk sarajeva? hvala
http://www.fcsarajevo.ba/uzivo/69" onclick="window.open(this.href);return false;

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 12:53

selfmade je napisao/la:
http://www.fcsarajevo.ba/uzivo/69" onclick="window.open(this.href);return false;
odličan!
svaka čast :clap:
Zadnja izmjena: Kevin, dana/u 02 jul 2014, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 13:05

Prva utakmica kuci protiv Radnika

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 02 jul 2014, 14:15

raspored:

Široki Brijeg - Radnik
Željezničar -Široki Brijeg
Široki Brijeg - Vitez
Sloboda - Široki Brijeg
Široki Brijeg - Zvijezda
Borac - Široki Brijeg
Široki Brijeg - Velež
Mladost - Široki Brijeg
Široki Brijeg - Sarajevo
Travnik - Široki Brijeg
Široki Brijeg - Čelik
Olimpic - Široki Brijeg
Široki Brijeg - Drina
Široki Brijeg - Slavija
Zrinjski - Široki Brijeg

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 02 jul 2014, 14:16

Ponovimo tekmu iz mostara i ove godine, samo što je sad zadnje kolo u pitanju i igra se kod vas.
Nema ljepšeg završetka prvenstva. :D

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 02 jul 2014, 17:49

Svidja mi se raspored,posebno zadnje kolo :D

Valjda ce ove godine poceti pobjedjivati slabije ekipe u gostima...
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 02 jul 2014, 20:11

Kevin je napisao/la:
selfmade je napisao/la:
odličan!
svaka čast :clap:
gdje bash ovaj iskopa ;) :D
Godine prolaze jubav ostaje...

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 02 jul 2014, 20:40

Sretno susjedi.Ova ekipa iz Azerbejdžana nije talašika kako neki misle ali sigurno možete proći i nadam se da hoćete.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

jahija

Post Postao/la jahija » 02 jul 2014, 21:05

Sretno Široki sutra i samo hrabro :)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 02 jul 2014, 22:12

Hvala svima na podrsci. :thumbup:

Ja se nadam da sutra nece izaci na djelo ono cega se pribojavamo - neatraktivan, egzotican, ali vrlo neugodan i jak protivnik. Kao sto smo mogli vidjeti, rijec je o klubu koji jako puno ulaze, koji je dovodio imena u svoj klub kojeg cijela nasa liga moze samo sanjati. Dzaba je sto je to za nas egzoticni i nenogometni Azerbejdzan, ljudi su se smijali i Kostariki. Donedavno.

Kako god, ja svejedno sutra ocekujem dobru nasu predstavu i da obavezno postignemo bar jedan pogodak, bio bih zadovoljan i s remijem, no svakako ne ocekujem da idemo izgubiti, tako da, bez straha, hrabro i zustro po pobjedu!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 02 jul 2014, 22:22

Pozz
Štampa li vaš klub one brošure "match program" pred evropske tekme ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 02 jul 2014, 23:38

Lik je napisao/la:Pozz
Nazalost ne

....

Malo sam sad istrazivao :D ,ozljedjen im je Amirjanov i vjerovatno nece igrati sutra,a sto se tice prijenosa,ja nigdje nista nisam nasao,ali vjerujem da ce AZTV prenositi,prenosili su dosad sve europske utakmice pa ce vjerujem i ovu sutra

HRHB

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 jul 2014, 00:18

Android je napisao/la:
Lik je napisao/la:Pozz
Nazalost ne

....

Malo sam sad istrazivao :D ,ozljedjen im je Amirjanov i vjerovatno nece igrati sutra,a sto se tice prijenosa,ja nigdje nista nisam nasao,ali vjerujem da ce AZTV prenositi,prenosili su dosad sve europske utakmice pa ce vjerujem i ovu sutra
ima prijenos..ne sikiraj se

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 03 jul 2014, 09:06

streamovi:

hercegovina live
http://www.laola1.tv/en-int/live/fk-qab ... 01141.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.soccerjumbotv.me/channel-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;

i na bet365 je najavljeno ali treba registrirat se besplatno
http://www.bet365.com/extra/en/streaming/live-sport/" onclick="window.open(this.href);return false;

:salut:

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jul 2014, 09:09

Sve ispod trice i elham

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 03 jul 2014, 10:10

Sretno danas, da upisete prvu europsku pobjedu za BiH, mada bi ja bio zadovoljan i sa remijem. Neki rezultat 1-1 ili 2-2 nebi bio los. Bili bi u igri, a opet napet uzvrat sto ce privuci vise ljudi na Pecaru :mrgreen:

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 03 jul 2014, 10:18

Nasi odradili trening u Gabali,svi spremni,kao sto rece Signore,1-1 ili 2-2 idealan rezultat,ajmooooo :D

HRHB

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, zemuntrg i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []