Dragičević baš oživio karijeru dolaskom u Bosnu, a mislim da je u jednom trenutku i sam kontao da je gotovo

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Sutra će se najkasnije znati tačna satnica.Amarildo je napisao/la:Kad je utakmica protiv Širokog? Dan, sat?
Nije ni 2.500 malo.High je napisao/la:Duel Bosne Royal Jelly i Širokog će biti odigran u subotu, 3. decembra, u Maloj dvorani KSC Skenderija, u 17.30 h.
gdje nabra 2 i po milje brate u malojMortemHz je napisao/la:Nije ni 2.500 malo.High je napisao/la:Duel Bosne Royal Jelly i Širokog će biti odigran u subotu, 3. decembra, u Maloj dvorani KSC Skenderija, u 17.30 h.
Pa moglo bi se nagurati, mozda i grijesim doduse...BitiSrcemVezan je napisao/la:gdje nabra 2 i po milje brate u malojMortemHz je napisao/la:Nije ni 2.500 malo.High je napisao/la:Duel Bosne Royal Jelly i Širokog će biti odigran u subotu, 3. decembra, u Maloj dvorani KSC Skenderija, u 17.30 h.
Gdje me nađe, bio sam na toj utakmici, nešto što se pamti cijeli život i ona tekma protiv CSK u velikoj dvorani kada je Radulović pogodio tricu za produžetakMister No je napisao/la:U malu dvoranu može stati maximalno 800 ljudi i to da bude čovjek na čovjeku.
Sjećam se meča iz 90-e kada je gotovala Phonola Caserta sa velikim Oscarom Schmidtom i tada je bilo nešto oko milje ljudi u maloj dvorani, a Večernje novine su objavile da je bilo 1.200.
Mister No je napisao/la:Meni je uvijek bio gušt gledati Bosnu u maloj dvorani.
Nekako sam imao dojam da učestvujem u igri zbog blizine terena a pogotovo jer je uvijek bilo delegata koji su dijelili "savjete" igračima i bili veći znalci od trenera.
Jednom sam se i posvađao sa porodicom Almira Bjelana, kada sam ga prozivao da igra "šabačku košarku ".
sa grbom? ne vjerujemSebulba je napisao/la:Ja opet pamtim utakmicu protiv Partizana, kada se jedan čovjek iz prvog reda zamalo pobio sa Grbovićem
[/quote]Sebulba je napisao/la:Gdje me nađe, bio sam na toj utakmici, nešto što se pamti cijeli život i ona tekma protiv CSK u velikoj dvorani kada je Radulović pogodio tricu za produžetak![]()
Ne znaš ni protiv koga igrate...fico je napisao/la:Pocela je danas prodaja karata za utakmicu protiv Listice. Cijena je 5 KM. Ko god je mislio doci na utakmicu neka sto prije kupi kartu, igra se u Maloj dvorani.
Kraj Mostara selo malo...sb1996 je napisao/la:Ne znaš ni protiv koga igrate...fico je napisao/la:Pocela je danas prodaja karata za utakmicu protiv Listice. Cijena je 5 KM. Ko god je mislio doci na utakmicu neka sto prije kupi kartu, igra se u Maloj dvorani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.