Dragičević baš oživio karijeru dolaskom u Bosnu, a mislim da je u jednom trenutku i sam kontao da je gotovo
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: KK Bosna
Lagano. Čestitke momcima.
Dragičević baš oživio karijeru dolaskom u Bosnu, a mislim da je u jednom trenutku i sam kontao da je gotovo
Volio bih i ja mlađe momke više gledati na parketu, ali jbg, rotacija je baš poduga. Jednog moramo imati uvijek svakako, sa oporavkom Duraka biće još bolje što se toga tiče.
1946
Kad je utakmica protiv Širokog? Dan, sat?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Sutra će se najkasnije znati tačna satnica.Amarildo je napisao/la:Kad je utakmica protiv Širokog? Dan, sat?
SARAJEVO
Duel Bosne Royal Jelly i Širokog će biti odigran u subotu, 3. decembra, u Maloj dvorani KSC Skenderija, u 17.30 h.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije ni 2.500 malo.High je napisao/la:Duel Bosne Royal Jelly i Širokog će biti odigran u subotu, 3. decembra, u Maloj dvorani KSC Skenderija, u 17.30 h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
gdje nabra 2 i po milje brate u malojMortemHz je napisao/la:Nije ni 2.500 malo.High je napisao/la:Duel Bosne Royal Jelly i Širokog će biti odigran u subotu, 3. decembra, u Maloj dvorani KSC Skenderija, u 17.30 h.
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa moglo bi se nagurati, mozda i grijesim doduse...BitiSrcemVezan je napisao/la:gdje nabra 2 i po milje brate u malojMortemHz je napisao/la:Nije ni 2.500 malo.High je napisao/la:Duel Bosne Royal Jelly i Širokog će biti odigran u subotu, 3. decembra, u Maloj dvorani KSC Skenderija, u 17.30 h.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mala dvorana kapacitet 500-600 stolica, + iza koseva dodatnih 100.
Zar imaju stolice u maloj? meni se cini da je ona klupa moze se tu natrpati čovjek na čovjeka
You are someone else I am still right here
U malu dvoranu može stati maximalno 800 ljudi i to da bude čovjek na čovjeku.
Sjećam se meča iz 90-e kada je gotovala Phonola Caserta sa velikim Oscarom Schmidtom i tada je bilo nešto oko milje ljudi u maloj dvorani, a Večernje novine su objavile da je bilo 1.200.
Sjećam se meča iz 90-e kada je gotovala Phonola Caserta sa velikim Oscarom Schmidtom i tada je bilo nešto oko milje ljudi u maloj dvorani, a Večernje novine su objavile da je bilo 1.200.
Nema stolica, moze u malu stati 1 000 ljudi. Prvo kolo protiv sparsa, raja stajala okolo i sjedili neki po stepenicama. A iza koseva moze stati jedan red stolica
SARAJEVO
Meni je uvijek bio gušt gledati Bosnu u maloj dvorani.
Nekako sam imao dojam da učestvujem u igri zbog blizine terena a pogotovo jer je uvijek bilo delegata koji su dijelili "savjete" igračima i bili veći znalci od trenera.
Jednom sam se i posvađao sa porodicom Almira Bjelana, kada sam ga prozivao da igra "šabačku košarku ".
Nekako sam imao dojam da učestvujem u igri zbog blizine terena a pogotovo jer je uvijek bilo delegata koji su dijelili "savjete" igračima i bili veći znalci od trenera.
Jednom sam se i posvađao sa porodicom Almira Bjelana, kada sam ga prozivao da igra "šabačku košarku ".
Gdje me nađe, bio sam na toj utakmici, nešto što se pamti cijeli život i ona tekma protiv CSK u velikoj dvorani kada je Radulović pogodio tricu za produžetakMister No je napisao/la:U malu dvoranu može stati maximalno 800 ljudi i to da bude čovjek na čovjeku.
Mister No je napisao/la:Meni je uvijek bio gušt gledati Bosnu u maloj dvorani.
Ja opet pamtim utakmicu protiv Partizana, kada se jedan čovjek iz prvog reda zamalo pobio sa Grbovićem
sa grbom? ne vjerujemSebulba je napisao/la:Ja opet pamtim utakmicu protiv Partizana, kada se jedan čovjek iz prvog reda zamalo pobio sa Grbovićem
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
[/quote]Sebulba je napisao/la:Gdje me nađe, bio sam na toj utakmici, nešto što se pamti cijeli život i ona tekma protiv CSK u velikoj dvorani kada je Radulović pogodio tricu za produžetak![]()
Eh lijepa vremena.Ni tada Skenderija nije bila puna, ako se dobro sjecam.Tada otresli Efesa u 2 tekme sa blizu 50 poena razlike.A u prvom kolu dobili Fenerbahce. I danas mi je zao polufinala sa Juventudom jer smo bili bolja ekipa.
Pocela je danas prodaja karata za utakmicu protiv Listice. Cijena je 5 KM. Ko god je mislio doci na utakmicu neka sto prije kupi kartu, igra se u Maloj dvorani.
SARAJEVO
Ne znaš ni protiv koga igrate...fico je napisao/la:Pocela je danas prodaja karata za utakmicu protiv Listice. Cijena je 5 KM. Ko god je mislio doci na utakmicu neka sto prije kupi kartu, igra se u Maloj dvorani.
Kraj Mostara selo malo...sb1996 je napisao/la:Ne znaš ni protiv koga igrate...fico je napisao/la:Pocela je danas prodaja karata za utakmicu protiv Listice. Cijena je 5 KM. Ko god je mislio doci na utakmicu neka sto prije kupi kartu, igra se u Maloj dvorani.
Dolaze li škripari u Skenderiju?
SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.