Poslije će se znalci pitati šta raja ima protiv Nadala i njegovih fanova ovdje na forumu.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Claus je napisao/la:Kakvo preseravanje, kao da je upravo osvojio RG.![]()
Poslije će se znalci pitati šta raja ima protiv Nadala i njegovih fanova ovdje na forumu.
Ne znam da li pratis NBA ali tako isto pricaju i zale se na mnosto 'ilegalnih' blokova Warriorsa. To je nesto sto ce se najboljim uvijek gledati kroz prste i tako je bilo i biti ce. Ne branim Rafu jer sam i sam svjestan da vrlo cesto prekoraci tih 25s za koju sekundu, ali jednostavno ima ime koje mu to dozvoljava.Virtu4l je napisao/la:Dobar meč, obojica su bili veoma dobri, i kao i uvijek bilo je spektakularnih poena.
Sve u svemu, Rafa ponovo igra sjajan tenis, tempirao je formu i izvući će maksimum iz sebe u ova dva mjeseca.
I da, stvarno uzima previše vremena između poena, ATP se mora pozabaviti time, trebaju ga upozoravati odmah na početku u prvim gemovima.
Pa jesam sta slagao buraz?Virtu4l je napisao/la:Tačno više znam da ćeš me ti citirati i znam šta ćeš napisati.
Zvijer , jedan od mojih najdražih tenisera.sajo10 je napisao/la:Kakva igra Gaela na pocetku meca![]()
Čisto uživanjeRokoko87 je napisao/la:Gaela je milina gledati
Jučer identična situacija, samo ne znam je li kasnije on ili Andy dobio opomenu, i to nekad krajem 3. setaForster je napisao/la:Čisto uživanjeRokoko87 je napisao/la:Gaela je milina gledati![]()
Koje rakete sa osnovne linije![]()
32 sekunde Rafin prosjek između poena, znači svaki put probije granicu i normalno nema opomene![]()
Kako bih volio da uzme ovo, ionako ima pregršt izgubljenih finala..Forster je napisao/la:Čisto uživanjeRokoko87 je napisao/la:Gaela je milina gledati![]()
Koje rakete sa osnovne linije![]()
32 sekunde Rafin prosjek između poena, znači svaki put probije granicu i normalno nema opomene![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.