Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- themaniaks
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ja ne vidim kako bi moglo danas na Grbavici i Tusnju biti vise od dva gola ide z1 oba para,hem los teren,hem zima,hem nasa liga 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- muhamed121
- Kontakt:
To si upravu i ja sad o tome kontam iz Tuzle sam u TZ je teren katastrofa prije pola sata sam bio ovdje i ako padne gol bit ce u prvom u drugom u blatu nema sanse da ce gola datthemaniaks je napisao/la:ja ne vidim kako bi moglo danas na Grbavici i Tusnju biti vise od dva gola ide z1 oba para,hem los teren,hem zima,hem nasa liga
- camparinho
- Kontakt:
16.5+ Okafor
14.5+ Towns
21.5 Wiggins
12.5 Porzingis
Minessota h1 eto reci cemo da su jaci od ovih mamlaza iz phile
14.5+ Towns
21.5 Wiggins
12.5 Porzingis
Minessota h1 eto reci cemo da su jaci od ovih mamlaza iz phile
Clutch city be safe rage hard!
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ti to fino,poetski napisao:Pthemaniaks je napisao/la:ja ne vidim kako bi moglo danas na Grbavici i Tusnju biti vise od dva gola ide z1 oba para,hem los teren,hem zima,hem nasa liga
ma ide z1 ko kuca8-)
Sta znaci z1? Ne kladim se u lokalnim kladionicama pa ne znam...
-
- Kontakt:
0-2 golamrkva je napisao/la:Sta znaci z1? Ne kladim se u lokalnim kladionicama pa ne znam...

Okolele je napisao/la:19:00 Aalborg - Randers FC gg3+ @2.24
21:00 Crystal Palace - Sunderland gg3+ @2.40
18:00 Cracovia - Lechia Gdansk gg3+ @2.34
20:30 Getafe - Rayo Vallecano gg3+ @2.34
19:00 Gaziantepspor - Basaksehir gg3+ @2.61
Kvota:76.83
Druže ti samo tu strategiju pratiš? Jel se isplatio makar?
Ja cu ovako pokusati..
Aalborg - Randers gg3+ 2.24
Cracovia - Lechia gg3+ 2.34
Nurnberg - Braunschweig gg3+ 2.40
Elversberg - Hoffenheim II gg3+ 2.12
Libertad - Dep. Capiata gg3+ 2.21
58.94
Aalborg - Randers gg3+ 2.24
Cracovia - Lechia gg3+ 2.34
Nurnberg - Braunschweig gg3+ 2.40
Elversberg - Hoffenheim II gg3+ 2.12
Libertad - Dep. Capiata gg3+ 2.21
58.94
Universidad de Concepcion - Deportes Union La Calera X 3,8
Getafe - Vallecano crveni kartod DA 2,45; Tim 1 vise kartona 2,55; 1. pol 1,5 over 2,65
Getafe - Vallecano crveni kartod DA 2,45; Tim 1 vise kartona 2,55; 1. pol 1,5 over 2,65
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Citam na netu da ce veceraa trener minesote malo rotirat igrace i da ce dati sanse igracima koji u losoj formi. Trebo bi kevin veceras dobiti vise slobode u igri samim tim i veci br suteva. protivnik im je veceras rupa bez dna. domacini su puno kvalitetnija ekipa. I hendikep bi trebali pokrit.. Jos cu odigrat Rođu.. glavni igrac u ekipi, s obzirom da se ocekuje tekma sa dosta koseva ne može to bez Rođe. U napadu agresivan prema kosu, izvede u prosjeku 10 slobodnih. bo ne bi trebo biti.

Veceras se sastaju večeras možda dvojca najboljih rukija ove sezone. Pa očekujem od njih da pokažu šta znaju. Okaforu je još spuštena granica u premieru, u ostalim 17 ili 18. Nisu velike granice za centre, samo da ne fulaju zicere i proci ce ovo do kraja trece. I na kraju Favors, dosta dobar igrač. Volim se kladit na njega jer zna dati dosta lakih poena iz reketa. Ima veoma dobre procente šuta, bitno je da dobije samo lopti vjerujem da ce ih znat iskoristit.

Zadnja izmjena: SPY, dana/u 23 nov 2015, 16:14, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/9601lr nije losa ponuda
red je da se dobije jednom

Lagano prešao, 27 poenaMirsoNi je napisao/la:I. Thomas 19.5 OVER @1.85
Na 4 ovosezonska gostovanja prelazio ovu granicu. Na gostovanjima zabija u prosjeku 22.5 poena (3 više nego na domaćem terenu), kada Boston dobija u prosjeku daje 21.0 poen. Očekujem pobjedu Bostona, ali i ako se ona ne ostvari, mislim da Ajzea prelazi ovu granicu..

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Probajte Gaziantep - Istanbul dg1 1.50 kvota, mozda cak i 1 kvota je oko 4
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Cracovia-Lechia Gd. 1.pol. 2 3.75
-
- Kontakt:
Barca1 je napisao/la:Samo je problem sto nemaju Payeta, koji je bio alfa i omega u WH-u i nazalost nece ga biti do marta .
NFL :
Carolina-Washington 1 @ 1.30
Carolina uz New England jedina sa svim pobjedama u NFL-u. Njihov QB Cam Newton igra fantasticno, kao i cijela ekipa i ne vidim razlog da veceras ne nastave s pobjedama .
Atlanta-Indianapolis 1 @ 1.45
Indianapolis bez QB-a, Andrewa Lucka, sto odmah zestoko olaksava posao Atlanti. Atlanta je vrlo dobra ekipa, mogli bi uzeti i da je Luck tu, a ovako su sanse za pobjedu dosta vece .
Seattle-San Francisco 1 @ 1.15
Mislim da ovo dolazi i hendikep, ali eto igram keca cisto da malo poveca kvotu .
Minnesota-Green Bay x2 @ 1.68
Derbi dana u NFL-u. Duel dvije odlicne ekipe. Green Bay je u seriji od 3 poraza zaredom, dok su prije tih poraza imali sve pobjede i mislim da je vrijeme da se veceras vrate na pobjednici kolosijek. Treba ocekivati jednu brutalnu partiju Rodgersa, sa neka 3-4 touchdowna.
Arizona-Cincinnati 1 @ 1.45
I ovdje imamo dvije fakat odlicne ekipe, ali prednost dajem Arizoni zbog domaceg terena i dosta boljeg QB-a.
Na 11.80 km dobitak 62.30. Ako neko mozda isprati nesto od ovoga, sretno
Glupa Atlanta, imali su 2 touchdowna prednosti u 4. cetvrtini, ostalo proslo ..
Danas :
Listic 1 :
Zeljo 1 prosao
New England NFL 1
Crystal Palace 1
Crystal Palace-Sunderland preko 10.5 kornera
Ulog 10, dobitak 52
Listic 2 :
James preko 28.5
Bledsoe preko 21.5
Towns preko 14.5
Ulog 10, dobitak 63
Listic 3 :
Teletovic preko 8.5
Middleton preko 13.5
Porzingis preko 12.5
Okafor preko 16.5
Ibaka preko 13.5
Ulog 5, dobitak 108 km
- SlevinKelevra
- Kontakt:
C Palace- Sunderland 1x
Getafe dg
Wohlen dg
Koef.: 1.83
Wohlen- Winterthur 3+
Nurnberg- Braunscweig 3+
Le Havre- Brest 3+
Wealdstone- Whitehawk 3+
Getafe- Rayo Vallecano 3+
Koef.: 29
Getafe dg
Wohlen dg
Koef.: 1.83
Wohlen- Winterthur 3+
Nurnberg- Braunscweig 3+
Le Havre- Brest 3+
Wealdstone- Whitehawk 3+
Getafe- Rayo Vallecano 3+
Koef.: 29
Ćao raja. Evo brzinski pet parova od mene za NBA večeras. Nemam specijalno vremena za pisanje detaljne analize spremam ispite
M.Carter-Williams 11,5+ više moram jednostavno da ga odigram po ovoj margini. Uskoro će ona biti na 15,16 margina.
K.Love 19,5+ više. Zadnjih 5 utakmica kući je išao preko ove margine pa očekujem ga i večeras na nekih 22,23 poena (mada mi je nekako najkritičniji za večeras od svih parova)
G.Hayward 17,5 više već je neko predložio pa samo prepisujem a i inače ga igram over jer pred domaćom publikom ove sezone skoro svaki put prešao granicu čini mi se nije samo jednom i to je stao na 17 baš
T.Parker 14,5+ više nema LMA, Phoenix loše brani poziciju pleja tako da bi mogo ovo Parker na iskustvo da ubaci.
N.Batum 16,5+ više. Pošto mislim da neće previše forsirati BigAl protiv Rođe mislim da bi Batum I Kembica trebali večeras da više potegnu, ali i Kembica će imati okršaj sa Rondom, pa Batum mi je nekako najizglednijih od njih. A i on kući u zadnjih 5 samo jednom nije prešao ovu granicu.
Sretno ako ko šta prepiše izvinite na ovako malo neadekvatnoj analizi.

M.Carter-Williams 11,5+ više moram jednostavno da ga odigram po ovoj margini. Uskoro će ona biti na 15,16 margina.
K.Love 19,5+ više. Zadnjih 5 utakmica kući je išao preko ove margine pa očekujem ga i večeras na nekih 22,23 poena (mada mi je nekako najkritičniji za večeras od svih parova)
G.Hayward 17,5 više već je neko predložio pa samo prepisujem a i inače ga igram over jer pred domaćom publikom ove sezone skoro svaki put prešao granicu čini mi se nije samo jednom i to je stao na 17 baš

T.Parker 14,5+ više nema LMA, Phoenix loše brani poziciju pleja tako da bi mogo ovo Parker na iskustvo da ubaci.
N.Batum 16,5+ više. Pošto mislim da neće previše forsirati BigAl protiv Rođe mislim da bi Batum I Kembica trebali večeras da više potegnu, ali i Kembica će imati okršaj sa Rondom, pa Batum mi je nekako najizglednijih od njih. A i on kući u zadnjih 5 samo jednom nije prešao ovu granicu.
Sretno ako ko šta prepiše izvinite na ovako malo neadekvatnoj analizi.

Tako blizu, a tako daleko.
E. Fournier 17.5 OVER @1.85
Na 6 ovosezonskih gostovanja 5 puta prešao ovu granicu, jednom ostao na 17 poena. Na gostovanjima zabija u prosjeku 22.3 poena (6 više nego na domaćem terenu). Protiv Cavsa večeras Vučević na Thompsona, dobrog defanzivca, razlog više zbog čega biram Fourniera preko.
Sinoć pogodak, trenutno 1/1.. pa se nadam večerašnjem ponovnom pogotku
Na 6 ovosezonskih gostovanja 5 puta prešao ovu granicu, jednom ostao na 17 poena. Na gostovanjima zabija u prosjeku 22.3 poena (6 više nego na domaćem terenu). Protiv Cavsa večeras Vučević na Thompsona, dobrog defanzivca, razlog više zbog čega biram Fourniera preko.
Sinoć pogodak, trenutno 1/1.. pa se nadam večerašnjem ponovnom pogotku

Sometimes it's only madness that makes us what we are.
jedna od boljih strategija nešto kao duplanje, kvote između 2 i 3 prije nekog vremena je bilo uspješno i prošlo se četiri dana zaredom pa da probamo nešto slično
cagliari-ascoli 1.pol. 1 1.60
UndeConc-Unión La Calera 3+ 1.65
2.64
cagliari juri promociju tj, povratak u serie A, očekujem dominaciju od samog početka i vodstvo od barem 1-0 na poluvremenu a drugi par čileanci i po ovoj kvoti moram odigrati, ispoštovati će valjda

i jedan singl jače kvote
le havre-brest 1/1 3.75
gledajući međusobne kad je le havre bio domaćin bilo je X,1,2,X,1,2,X,...1?
cagliari-ascoli 1.pol. 1 1.60
UndeConc-Unión La Calera 3+ 1.65
2.64
cagliari juri promociju tj, povratak u serie A, očekujem dominaciju od samog početka i vodstvo od barem 1-0 na poluvremenu a drugi par čileanci i po ovoj kvoti moram odigrati, ispoštovati će valjda

i jedan singl jače kvote
le havre-brest 1/1 3.75
gledajući međusobne kad je le havre bio domaćin bilo je X,1,2,X,1,2,X,...1?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.