FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hypnose
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hypnose » 02 avg 2012, 22:19

old school je napisao/la:
nanek je napisao/la:Ovaj mali smetljar ne bi mogao kod Amara u drugoj ekipi igrat :) A i ti si lud ako mislis da pored Smajica , Beslije, Bekrica,Zebe, pa i Selimovica ovaj ima mjesta :)
zazmiri na to da igra za njanjajevo i budi realan,momak je klasa za Selimovica,Smajica..a vala i vise na terenu uradi nego Zeba..
Ubi se..... Smajic je daleko najbolje krilo u Premijer Ligi al' zbog povreda nije u mogucnosti da pokaze sta zna....
Da nema problema sa srcem i koljenom vec bi on odavno igrao u Ligama petica.....
Od kojeg Zebe vise uradi.... Pa Zeba nam je prosle god donio Kup a ove god je najzasluzniji za Dupljak.....
Sto se tice Suljica Amar mu je rekao da je prosao probu al' da ce zaigrat tek kad dobije na kilazi, a ovaj grisini je to odbio.... Nek mu je sa srecom al' on nije onakav za Zelje....
Nemojte misliti da ga Amar nije primjetio... Treba se ipak malo informisati....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 02 avg 2012, 22:20

Ne budite smiješni, Suljić je odličan igrač ;)
NAPRIJED NARODE!

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 02 avg 2012, 22:21

nanek je napisao/la:Ovaj mali smetljar ne bi mogao kod Amara u drugoj ekipi igrat :) A i ti si lud ako mislis da pored Smajica , Beslije, Bekrica,Zebe, pa i Selimovica ovaj ima mjesta :)
zazmiri na to da igra za njanjajevo i budi realan,momak je klasa za Selimovica,Smajica..a vala i vise na terenu uradi nego Zeba..
Nemoj tako, bezveze ti prica... cuj vise od Zebe... pa hajde dobro, u zadnje vrijeme i nije na nivou, ali zar toliko omalovazavati covjeka koji je sve dizao na noge i koga su hvalili i navijaci drugih klubova prisivajuci mu etiketu najboljeg nase lige... zar mu zaboraviti sve zbog par losih partija?, dajte ljudi, ohladite glave.. dalje, Smajic? pa prijatelju covjek je svo vrijeme bio povrijedjen i vise nije igrao... da je Smajke fit vidio bi ti sta je krilo... ukoliko se on oporavi uz Zebu i Bekrica to ce biti ofanziva i po... toliko hvalis Suljica, da ga covjek nije gledao rekao bi da je Ribery... u derbijima ga je Kvesa pojeo... nije mogao meda... tako da ti prica i nije na mjestu...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 02 avg 2012, 22:22

anonimni je napisao/la:
lev77 je napisao/la: taj mali moze igrati samo ljeti kad nema vjetra i kise.hhahahhahh
al' zna i ljeti puhnut' :D
sreca ga posluzila ove godine :lol: nedo bog da igra u engleskoj

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2012, 22:29

lev77 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
lev77 je napisao/la: taj mali moze igrati samo ljeti kad nema vjetra i kise.hhahahhahh
al' zna i ljeti puhnut' :D
sreca ga posluzila ove godine :lol: nedo bog da igra u engleskoj
Pa tezi je od Modrica.
Treba Amar dovesti sumo hrva.... igrace :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 02 avg 2012, 22:30

boccaccio je napisao/la:
damirfile je napisao/la:U ovom interviju je zujo dosta realan, nesto slicno kao Amar. Covjek govori kakva je situacija,kolko ljudi radi koji su ciljevi. Mozda ga mnogi ne vole al tesko da bi nasli boljeg covjeka na ovu poziciju.
Mislis li na covjeka koji kaze ja bi to sve mogao,ali nemam vremena i nisam placen za to? U redu je biti realan,ali u tome da je konacno i on priznao da tamo u klubu niko nista ne radi.Pohvalio je onda Dzelu kao direktora,a minut poslije ga je opalio kako je ovaj odgovoran za stanje wc-a na sjeveru itd. po raznim pitanjima.Po Zujinim rijecima,kada je struktura i sistem kluba u pitanju,znaci ovaj dio uprave bez igraca i Amara,on kaze da bi on to mogao ali nema vremena jer ne dobija platu.I to je realno i svaka mu cast na tome,ali mi se to i ne svidja.Da bi neko rukovodio klub,moze da se ponasa kao Zujo i da nema vremena samo onda kada je bar odabrao ljude koji ce ispod njega raditi dobro a da on kao takav samo nadgleda situaciju.A Zujo je u toj poziciji samo sto nema sposobne ljude u klubu.Cak kaze kako ljudii uopste nema u klubu.Po cemu je to uspjesan predsjednik ? Samo po tome sto je doveo Amara sa sobom i pustio ga da radi svoj posao.Doveo je samo jednog uspjesnog covjeka koji hoce da radi.To je to.Za ostalo ama bas nista ne vidim njegovu uspjesnost.
boccacio, predsjednik i ne treba da ima operativna zaduženja. Predsjednik treba da pregovara sa glavnim partnerima, da donosi strateške odluke.

Mislim da to Žujo, uzimajući u obzir i naše druge i predsjednike drugih klubova, radi više nego dobro. Čini se da se stvari drže pod kontrolom i bez obzira na povremene razmirice sa Amarom, ipak imaju i predsjednik i trener slične poglede na budućnost.

To je rijetkost u našoj regiji, te smo vjerovatno, između ostalog, i zbog toga na vrhu.

I ja sam bio šokiran pominjanjem Gradimira Gojera, ali to i još neke stvari mi je drago da je rekao Žujo a koje objašnjavaju u kakvoj okolini Željo posluje. Ti otjeraj Gojera ili još neke "face" iz kluba, izgubićeš podršku politike i drugih važnih subjekata. Jbga, sad but true. Svakakvih budala se mota po klubu, klub nije prvatno vlasništvo ni Žuje ni Amara i sva atmosfera i u gradu i u državi se odražava i na nas.

Voditelj intervjua se je mogao bolje pripremiti, ali dobro je i ovo. Bilo bi super kada bi klub davao redovno ovakve informacije, kao pregled kretanja strateških stvari u klubu. Ja sam mislio da su neke stvari zamrle, ali kako se vidi da ima kretanja.

Ko god je bilo šta organizovao ili vodio u BiH, zna kako su stvari ovdje spore. Za klub kao što je Željezničar, gdje ima puno i dušmana, sve ide još sporije i kompleksnije. Bez obzira što mislimo (među njima i ja) da se može puno više i bolje, ipak mi nismo u fotelji i možemo maštati po forumu šta god nam padne na pamet.

Niko od nas nije pokušao napraviti tribinu. Što kaže Žujo, bujrum pa probaj. Klub jeste na nivou amaterizma, što je Žujo i potvrdio.

Čuo sam preko nekih familijarnih veza da npr Galatasaray ima vijeće volontera. Volio bi kada bi i mi tako nešto imali. Jasno da bi trebalo dosta rada da se tu isfiltriraju pravi navijači od ublehaša i onih koji ganjaju svoj interes.

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 02 avg 2012, 22:31

BlueIsTheColor je napisao/la:
Nemoj tako, bezveze ti prica... cuj vise od Zebe... pa hajde dobro, u zadnje vrijeme i nije na nivou, ali zar toliko omalovazavati covjeka koji je sve dizao na noge i koga su hvalili i navijaci drugih klubova prisivajuci mu etiketu najboljeg nase lige... zar mu zaboraviti sve zbog par losih partija?, dajte ljudi, ohladite glave.. dalje, Smajic? pa prijatelju covjek je svo vrijeme bio povrijedjen i vise nije igrao... da je Smajke fit vidio bi ti sta je krilo... ukoliko se on oporavi uz Zebu i Bekrica to ce biti ofanziva i po... toliko hvalis Suljica, da ga covjek nije gledao rekao bi da je Ribery... u derbijima ga je Kvesa pojeo... nije mogao meda... tako da ti prica i nije na mjestu...
upravo tako.sjetite se samo balkanskog "mesija" crnjo ga unistio nije lopte primioo.par utakmica ne znaci nista, treba biti konstantan cijelu sezonu a i marijan sere cuj sejtan.svega u bozijoj basti

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 avg 2012, 22:35

nemoj te old school je veliki poznavaoc fudbalske igre,kad AO ne bude vise sef on ce biti sljedeci

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 02 avg 2012, 22:37

Pa tezi je od Modrica.
Treba Amar dovesti sumo hrva.... igrace :mrgreen:[/quote]
tezi od Modrica??pa pogledaj modrica i njega malo bolje
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/04/ ... 06x455.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; modric
http://www.fksinfo.com/igracki_kadar/asmir_suljic_3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; strasni suljic

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2012, 22:39

lev77 je napisao/la: a i marijan sere cuj sejtan.svega u bozijoj basti
Isto kao da si rekao za Ivicu ''cuj'' Svabo.Pa taj nadimak mali nosi od kad zna za sebe.
Sto se tice kilaze Suljketa i Modrog u pet deka razlike :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 02 avg 2012, 22:41

harishp je napisao/la:
Isto kao da si rekao za Ivicu ''cuj'' Svabo.Pa taj nadimak mali nosi od kad zna za sebe.
sigurno nije u pet deka.pogledaj malo bolje
ako nista onaj barem lici na igraca ovaj sejtan ko da je izasao iz logora

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 avg 2012, 22:45

lev77 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
sigurno nije u pet deka.pogledaj malo bolje
ako nista onaj barem lici na igraca ovaj sejtan ko da je izasao iz logora
Ma ja bolan,sta ce jadan.Onakav mrsav mora se zajebavati po evropskim kupovima umjesto da k'o covijek odradi trening i ode na promuckanu kolu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 avg 2012, 23:00

Semper je napisao/la:Momak je ove sezone u Evropi dao 4 gola više nego svi naši igrači zajedno za 3 sezone.Trenutno bi imao mjesta u prvih 11 kod nas.
Nasi u tri sezone osvojili 4 trofeja vise nego on u svojoj citavoj karijeri. Trenutno nebi imao mjesta kod nas.
NO PYRO NO PARTY

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 02 avg 2012, 23:11

http://www.uefa.com/memberassociations/ ... erzegovina" onclick="window.open(this.href);return false;

Zna i uefa ko je glavni kandidat za titulu opet. A ako je neko mislio da su komsinice jace nadam se da vam je ova vecerasnja tekma otvorila oci. S povratkom Smajica i definitivno smo bez konkurencije.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 02 avg 2012, 23:21

arelinho je napisao/la:nemoj te old school je veliki poznavaoc fudbalske igre,kad AO ne bude vise sef on ce biti sljedeci
evo opet ona djecica na djelu,sto pljujes Osima sto ovo sto ono :lol: :lol: :lol: jesam li spomenuo Osima igdje??Ja Smajića koliko je igrao toliko sam i dao ocjenu,a za Zebu on se najbolje pokae u evropi...Jedan je Bekric Samir ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 avg 2012, 23:27

arelinho je napisao/la:nemoj te old school je veliki poznavaoc fudbalske igre,kad AO ne bude vise sef on ce biti sljedeci
evo opet ona djecica na djelu,sto pljujes Osima sto ovo sto ono :lol: :lol: :lol: jesam li spomenuo Osima igdje??Ja Smajića koliko je igrao toliko sam i dao ocjenu,a za Zebu on se najbolje pokae u evropi...Jedan je Bekric Samir ;)
ali ne to da pljujes Osima nego kao da ti odlucujes a ne veliki AO.on zna zasto ga je odbio

san
Kontakt:

Post Postao/la san » 03 avg 2012, 00:12

Zna li neko sta se ovo desava oko stadiona.Cujem da su danas bili neki pregovori.Amar danas vidjen sa onim sekretarom rukometnog saveza .Izgleda da se tu nesto desava dobro na vidiku.Ako imate info objavite.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 03 avg 2012, 00:12

arelinho je napisao/la:
ali ne to da pljujes Osima nego kao da ti odlucujes a ne veliki AO.on zna zasto ga je odbio
za smajica ne mozes ni dati ocjenu po onome koliko je igrao, kad je sasvim malo igrao, zajko je dobar za nase lige da prodaje svoje marifetluke

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 03 avg 2012, 00:18

san je napisao/la:Zna li neko sta se ovo desava oko stadiona.Cujem da su danas bili neki pregovori.Amar danas vidjen sa onim sekretarom rukometnog saveza .Izgleda da se tu nesto desava dobro na vidiku.Ako imate info objavite.
mora da je dogovarao da Maglajlija bude direktor :lol: :lol: cuj rukometnog sta ce sa njim :D
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 avg 2012, 00:27

aleksandar_veliki je napisao/la:
san je napisao/la:Zna li neko sta se ovo desava oko stadiona.Cujem da su danas bili neki pregovori.Amar danas vidjen sa onim sekretarom rukometnog saveza .Izgleda da se tu nesto desava dobro na vidiku.Ako imate info objavite.
mora da je dogovarao da Maglajlija bude direktor :lol: :lol: cuj rukometnog sta ce sa njim :D
E pa pasa ja cu ti reci da je taj iz rukometnog danas uradio vise za Zelju nego vecina clanova famoznog predsjednistva u tri godine. Samo toliko, prije vode se ne treba izuvati, ali...
Hoce li se uskoro znati o cemu je rijec ?

Info iz prve ruke, Travnik gine bit ce naplacen svaki poraz, cilj kluba dupla kruna i Travnik poslati u cvajtu.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 03 avg 2012, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Rule_hz i 52 gosta.