Civa je napisao/la:Ćao raja. Evo brzinski pet parova od mene za NBA večeras. Nemam specijalno vremena za pisanje detaljne analize spremam ispite![]()
M.Carter-Williams 11,5+ više moram jednostavno da ga odigram po ovoj margini. Uskoro će ona biti na 15,16 margina.
K.Love 19,5+ više. Zadnjih 5 utakmica kući je išao preko ove margine pa očekujem ga i večeras na nekih 22,23 poena (mada mi je nekako najkritičniji za večeras od svih parova)
G.Hayward 17,5 više već je neko predložio pa samo prepisujem a i inače ga igram over jer pred domaćom publikom ove sezone skoro svaki put prešao granicu čini mi se nije samo jednom i to je stao na 17 baš![]()
T.Parker 14,5+ više nema LMA, Phoenix loše brani poziciju pleja tako da bi mogo ovo Parker na iskustvo da ubaci.
N.Batum 16,5+ više. Pošto mislim da neće previše forsirati BigAl protiv Rođe mislim da bi Batum I Kembica trebali večeras da više potegnu, ali i Kembica će imati okršaj sa Rondom, pa Batum mi je nekako najizglednijih od njih. A i on kući u zadnjih 5 samo jednom nije prešao ovu granicu.
Sretno ako ko šta prepiše izvinite na ovako malo neadekvatnoj analizi.![]()

Na kraju sam ipak izbacio Love-a a ubacio Charlote 1x. Ali eto i Love prođe