FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vrijeme je za pobjedu u Travniku. Ako sada ne slavimo neznam kada ćemo. Travnik jako loš, mi dobri, igrači željni dokazivanja jer još uvijek ima mogičnosti da se prodaju. Volio bih kada bi nam @tm84 postavio statistiku na piroti.
Marijan, Benjamin, Josip, Jadranko, Semir, Nermin Z, Samir, Zajko, Mirsad, Eldin.
Marijan, Benjamin, Josip, Jadranko, Semir, Nermin Z, Samir, Zajko, Mirsad, Eldin.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Kako sam lepotana mogao zaboraviti...Avanes je napisao/la:+ Muamer
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- Ultras1921
- Kontakt:
HEHEHEipetm je napisao/la:Kako sam lepotana mogao zaboraviti...Avanes je napisao/la:+ Muamer

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Sta se ovo desava sutra tekma a kao da nikog ne zanima sta nam uradi maribor
Poderat ce vas Varupe opet.

- Ultras1921
- Kontakt:
Pozva onaj Susic opet Svraku
Iskreno, iznenadjen sam!

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
To je bio dogovor sa Sušićem da se Svraki pojača cijena sa ponekom minutom protiv Velsa i evenutalno protiv Luksemburga ako budemo imali dobar rezultat. Nadamo se da će se Svraka pokazati i nakon odlične sezone u kojoj je zabio masu bitnih golova da će nam donijeti i par stotina hiljada eurića, pa da mu halalimo loš nastup protiv Maribora.Ultras1921 je napisao/la:Pozva onaj Susic opet SvrakuIskreno, iznenadjen sam!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ljudi ja imam neki osjecaj da ce ove godine biti najveca dominacija u nasoj ligi i sve ove kitice sto se kurce ce opet da sute godinu dana
-
- Kontakt:
Evo i mene iz Banovića,
Sutra u Travniku pobijeda 0:2 za prvaka

Sutra u Travniku pobijeda 0:2 za prvaka

Shvatam ja tvoju furstraciju kad svaki 20 godina osvojite neki trofej, hajd sad ce praznici (bajrami,nove god...) pa ce te imati prilike da jos slavite.HzSM je napisao/la:Poderat ce vas Varupe opet.![]()
![]()

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
nikad sigurniju nisam bio u pobjedu Želje, tako da sutra ocekujem hladno 0:2
Po drugi put, zna li neko hoce li biti prenosa tekme iz Travnika na MOJA TV, ono da im se plati 3 KM?
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Aco, šta si se to ušutio? Svi čekamo dobar haber od tebe u vezi stadiona.aleksandar_veliki je napisao/la:E pa pasa ja cu ti reci da je taj iz rukometnog danas uradio vise za Zelju nego vecina clanova famoznog predsjednistva u tri godine. Samo toliko, prije vode se ne treba izuvati, ali...old school je napisao/la:mora da je dogovarao da Maglajlija bude direktorsan je napisao/la:Zna li neko sta se ovo desava oko stadiona.Cujem da su danas bili neki pregovori.Amar danas vidjen sa onim sekretarom rukometnog saveza .Izgleda da se tu nesto desava dobro na vidiku.Ako imate info objavite.![]()
cuj rukometnog sta ce sa njim
P.S. Je li Smajo u pitanju? Znam da je on mrtvi Željovac.
bice , http://www.facebook.com/pages/BH-Teleco ... 5394250464" onclick="window.open(this.href);return false;Minhi je napisao/la:Po drugi put, zna li neko hoce li biti prenosa tekme iz Travnika na MOJA TV, ono da im se plati 3 KM?

Zadnja izmjena: bob, dana/u 03 avg 2012, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
E pa pasa ja cu ti reci da je taj iz rukometnog danas uradio vise za Zelju nego vecina clanova famoznog predsjednistva u tri godine. Samo toliko, prije vode se ne treba izuvati, ali...[/quote]
Aco, šta si se to ušutio? Svi čekamo dobar haber od tebe u vezi stadiona.
P.S. Je li Smajo u pitanju? Znam da je on mrtvi Željovac.[/quote]
Ako je u pitanju onaj Mucić iz rukometnog saveza, onda je to dobra vijest, jer on ima nekakve građevinske firme ili nešto slično tome. Samo nagađam jer ne znam ko je u pitanju
Aco, šta si se to ušutio? Svi čekamo dobar haber od tebe u vezi stadiona.
Ako je u pitanju onaj Mucić iz rukometnog saveza, onda je to dobra vijest, jer on ima nekakve građevinske firme ili nešto slično tome. Samo nagađam jer ne znam ko je u pitanju

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Kakav Mucić taj u Sarajevo nije došao nikada u životu. Vjerovatno je riječ o Muzuroviću ili Karačiću.
Aco, šta si se to ušutio? Svi čekamo dobar haber od tebe u vezi stadiona.krivajaš je napisao/la:E pa pasa ja cu ti reci da je taj iz rukometnog danas uradio vise za Zelju nego vecina clanova famoznog predsjednistva u tri godine. Samo toliko, prije vode se ne treba izuvati, ali...

Ma, ja sam mislio na Smaju Karačića, sekretara saveza, ali, sumnjam da je on u situaciji da nam nešto, aman-zaman, pomogne.
Hvala brate bas si me obradovao.bob je napisao/la:bice , http://www.facebook.com/pages/BH-Teleco ... 5394250464" onclick="window.open(this.href);return false;Minhi je napisao/la:Po drugi put, zna li neko hoce li biti prenosa tekme iz Travnika na MOJA TV, ono da im se plati 3 KM?
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, perodeformero i 46 gostiju.