FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prenosit će samo jednu našu gostojuću utakmicu, valjda će na proljeće to biti češće...
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ja necu o Areni i drugim stvarima o kojima se pise na zadnjim stranicama..Zelim da kazem ovo-nadam se dobrom startu u PL,a to znaci pobjedu protiv Travnika aBd i pobjedu protiv Borca kuci..To je od kljucne vaznosti za stabilnost naseg kluba ove sezone nakon loseg nastupa u Europi..U suprotnom bi kriticari u nasim redovima koji jedva cekaju da kritikuju Osima i naravno oni koji nam ne misle dobro izvan nasih redova dosli na svoje i poceli da ljuljaju temelje..Uvukla bi se nerevoza,stvorio pritisak i pitaj Boga sta bi se onda desilo..Imamo pouku iz prvog Osimovog mandata,pa i pocetak prosle sezone..Znaci samo uzeti ove dvije na startu radi mira u kuci iskljucivo..A ne zato sto bi ispali iz trke za prvaka,daleko od toga..Samo i iskljucivo da se ne pruzi sansa onima koji,cini mi se,jedva cekaju da sruse dobre temelje koje smo poceli da zidamo..Eto.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
zapravo dvije, protiv Zrinjskog i gradski derbi na Kosevu. A sto se tice gostujucih utakmica, opet ce se vecina prenositi na Moja TV (naravno, samo one koje nece biti kako god vec na TV-u)GaziHusrevbeg je napisao/la:Prenosit će samo jednu našu gostojuću utakmicu, valjda će na proljeće to biti češće...
- Ultras1921
- Kontakt:
Mislim da si malo pretjerao. Ja nas ocekujem 300- tinjak. Naravo sadapobjedjujemoalmirr je napisao/la:manijaci sutra minimalno 500 da nas bude..
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
u pobjedu ne sumnjam,a sto se tice posjete iznenadit ces se prijatnoUltras1921 je napisao/la:Mislim da si malo pretjerao. Ja nas ocekujem 300- tinjak. Naravo sadapobjedjujemoalmirr je napisao/la:manijaci sutra minimalno 500 da nas bude..

ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
Hocel biti neki stream,jer ovde pise samo za moja tv korisnike ?
http://www.****.ba/v2/banners/travnik-zeljo-v13.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.ba/v2/banners/travnik-zeljo-v13.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ZELJEZNICAR SAMPIOOOOOOOOOOOON !
Za mogučeg jednog od sponzora Želje se govori, da se vode razgovori sa FRUCTALOM...
Nek si ti koju lijep vijest donio. Koliko je ta informacija tacna???MB1960 je napisao/la:Za mogučeg jednog od sponzora Želje se govori, da se vode razgovori sa FRUCTALOM...
500Ultras1921 je napisao/la:Mislim da si malo pretjerao. Ja nas ocekujem 300- tinjak. Naravo sadapobjedjujemoalmirr je napisao/la:manijaci sutra minimalno 500 da nas bude..

E vala da hocemo sa Fructalom potpisat taj ugovor..Hvala ti haveru za ovu informaciju, ni sam ne znas koliko si me obradovao..
Zadnja izmjena: Amar_TM87, dana/u 03 avg 2012, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bit će nas od svukud aBd 

to je dobroMB1960 je napisao/la:Za mogučeg jednog od sponzora Želje se govori, da se vode razgovori sa FRUCTALOM...

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
?..pa govori se....zna se da je veči dio deonic Fructala kupio Nectar....zbog širenja tržišta izgleda to vrlo moguče...nime_tm87 je napisao/la:Nek si ti koju lijep vijest donio. Koliko je ta informacija tacna???MB1960 je napisao/la:Za mogučeg jednog od sponzora Želje se govori, da se vode razgovori sa FRUCTALOM...
- MinjonKocka
- Kontakt:
FK Željezničar
Otiću malo offtopic. Kada su se malo strasti smirile, iako smo još malo ljuti na vas zbog ispadanja ( bila nam je odlična šansa za iskorak), kada se sabere i oduzme bili ste više nego fer protivnik. Kada izuzmem onih par budala po gradu koji su vraćeni kući, Viole su ispale sasvim korektne i u Slo i u BiH. Sama činjenica da ste došli na Koševo i 90 minuta niste uputili nijednu uvredu, nego ste čak podržali Manijake kod odavanja počasti Srebrenici, skandiranju protiv uefe...čak i razumijem onaj potez vaše uprave da spriječi invaziju Manijaka u Maribor, ipak su htjeli da se vaši igrači ne osjećaju kao u gostima.MB1960 je napisao/la:Za mogučeg jednog od sponzora Želje se govori, da se vode razgovori sa FRUCTALOM...
Želim vam sve najbolje u nastavku, dobra ste ekipa, nadam se da ćete ući i u grupnu fazu LP.
Pozdrav
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
Hvala na čestitkama...pa iz naše štampe se vidi, da su uprave Željezničara i Maribora uvjek bili izvrstni prijatelji......i navijači u Mariboru vrlo poštuju vaš klub.....nekoliko provokatora ne smije to prijateljstvo ugroziti....MinjonKocka je napisao/la:Otiću malo offtopic. Kada su se malo strasti smirile, iako smo još malo ljuti na vas zbog ispadanja ( bila nam je odlična šansa za iskorak), kada se sabere i oduzme bili ste više nego fer protivnik. Kada izuzmem onih par budala po gradu koji su vraćeni kući, Viole su ispale sasvim korektne i u Slo i u BiH. Sama činjenica da ste došli na Koševo i 90 minuta niste uputili nijednu uvredu, nego ste čak podržali Manijake kod odavanja počasti Srebrenici, skandiranju protiv uefe...čak i razumijem onaj potez vaše uprave da spriječi invaziju Manijaka u Maribor, ipak su htjeli da se vaši igrači ne osjećaju kao u gostima.MB1960 je napisao/la:Za mogučeg jednog od sponzora Želje se govori, da se vode razgovori sa FRUCTALOM...
Želim vam sve najbolje u nastavku, dobra ste ekipa, nadam se da ćete ući i u grupnu fazu LP.
Pozdrav
Ove godine u prvenstvu sve najbolje i budite opet prvaci

- vendeta1921
- Kontakt:
Klubovi "zadužili" Nike lopte
Dan uoči početka nove sezone premijerligaški klubovi "zadužili" su nove Nike lopte.
PREPORUČI
Sve utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine u narednoj sezoni igrat će se sa novim Nike loptama, a klubovi su danas u Vogošći "zadužili" iste.
Prema ranijim najavama svaki klub dobio je po 50 lopti, a sve troškove oko nabavke istih snosio je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine.
Dan uoči početka nove sezone premijerligaški klubovi "zadužili" su nove Nike lopte.
PREPORUČI
Sve utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine u narednoj sezoni igrat će se sa novim Nike loptama, a klubovi su danas u Vogošći "zadužili" iste.
Prema ranijim najavama svaki klub dobio je po 50 lopti, a sve troškove oko nabavke istih snosio je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine.
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
- The Maniacs '87
- Kontakt:
vendeta1921 je napisao/la:Klubovi "zadužili" Nike lopte
PREPORUČI
Napokon normalne lopte koje se ne kvare nakon 10 dana

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
- vendeta1921
- Kontakt:
Liga u svakom pogledu napreduje,sitnim koracima ali napredujeThe Maniacs '87 je napisao/la:vendeta1921 je napisao/la:Klubovi "zadužili" Nike lopte
PREPORUČI
Napokon normalne lopte koje se ne kvare nakon 10 dana

Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!
koji je model lopti, jesu ove nove (kojim će se igrati i EPL npr.) ili su neke iz ranijih izdanja ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 28 gostiju.