Nisam par dana pisao prijedloge za NBA ali evo danas ponesto:
Westbrook 26,5 MANJE @1,85
Ovog ludaka nije preporuceno igrat manje ali danas cu probat jer mi je granica nekako "visoka". Glavni razlog je povratak Duranta, zbog cega Westbrook ne mora "igrati sam" i toliko silovat. U 6 utakmica bez Duranta, Westbrook je prosjeku od 32,6 poena, dok je u onih 9 sto je Durant igrao na prosjeku od 25,1 poen i samo je u 2/9 sa Durantom presao ovu granicu. Igraju protiv Brooklyna koji je na omjeru od 3-11 i stvarno mislim da nema potrebe za nekim forsiranjem, a vrlo lako je moguc BO. Prije dva dana su pobjedili Utah 22 razlike u gostima, ne znam sto nebi slabi Brooklyn s 15-20 na domacem terenu.
Knight 20,5 VIŠE @1,85 - u slucaju da Bledsoe ne igra
Kao sto pise, u slucaju da Bledsoe ne igra onda igram Knighta preko 20,5. Na prosjeku je od 21,4 poen, igra preko 35min, veceras bi trebala biti dobra tekma s puno koseva. U zadnjih 5 tekmi je 3/5 prelazio ovu granicu, ove dvije tekme je imao 18 i 19. U slucaju da Bledsoe ne igra onda bi Knight trebao biti PG a Pelicansi najvise poena primaju upravo s te pozicije, cak 29,9 !
To bi bio nekakav double.
Jos nesto ovako na osjecaj:
Whiteside 13,5 MANJE @1,85
Ocekuje se da igra danas, u prosjeku je na 14,5 koseva. Ceka ga borba pod kosem s Drummondom, takoder se ocekuje utakmica s manjim brojem koseva (tako bi trebalo biti), a uz to sve, Detroit je 3.najbolja ekipa kad je u pitanju branjenje centra.
Carter Williams 11,5 MANJE @1,85
Mislim da Bucksi imaju kvalitetnijih opcija u napadu i da MCW nece uputiti vise od 10ak suteva sto i inace uzima, te vjerujem da ga Rondo moze zaustavit. Istina da je granica mala ali na neki narodni listic moze ici.
Griffin 25,5 MANJE @1,85
Ne pamtim kad sam Griffina igrao manje ali danas cu na ovih 25,5 probat. Ide na Favorsa i Goberta, teska borba kod kosem i Utah s njegove pozicije prima "samo" 17,2 poena, ali to ne mora nista znaciti. U zadnje vrijeme je u nesto losijoj formi nego na pocetku sezone i mislim da bi se tu moglo odigrati i
Redicka 13,5 VISE @1,70, u zadnje dvije zabija 16 i 17, najbolji suter u Clippersima, na prosjeku od 14,4 poena. Uz predpostavku da ce igraci Clippersa pod kosem voditi tesku borbu, mogao bi uzeti Redicka kojem je granica 13,5.
Davis 25,5 VIŠE @1,70
Upravo je protiv Phoenixa prije 3 dana postigao 32 kosa uz 19 skokova. Glavna je napadacka opcija u Pelicansima, a kao sto sam napisao gore u analizi za Knighta, trebalo bi biti puno koseva (prije 3 dana bilo 238) i vjerujem da Davis moze prebacit ovu ne bas preveliku granicu.
Toliko od mene