Bas tako opet som se vratili na onu Jarnijevu igru nemogu da vjerujem da Meho sto dolazi iz Spanije igra ovako defanzivno i tvrdo. Nikakve kombinacije nemamo, nikakvu ideju u napadu sve nesto na snagu, Zrinjski nas je nadigrao.BLU SKY je napisao/la:Jeste losi sta je ovo kodro unazadio igru jos vise
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Strasno ko sve ima pristup internetu i strasno kakve izjave i promjenu misljenja neces ovdje procitati svakih 10 dana..
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
U slucaju da ovo zijanimo i ne dobijemo sve do kraja otjerati iz kluba sve do cistacice na polusezoni.
1946
-
- Kontakt:
ja jeste kratkih zivaca, djelujete lose, al ima jos 45 minuta da se igra, tek je treci mec kodri... niej ni cudo sto ne mozete postici nesto kad bi svake sedmice mjenjali igrace i upravu i trenera
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Okrenucemo mi ovo, Velkoski odmah umjesto Bekica, i Kallas umjesto Barica i ide preokret 

Po meni najlosije poluvrijeme Sarajeva ove sezone, od onih tekmi koje sam gledao
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Evolution87
- Kontakt:
nema avionskog leta sarajevo-mostar pa da ahmo uletimacahz je napisao/la:Okrenucemo mi ovo, Velkoski odmah umjesto Bekica, i Kallas umjesto Barica i ide preokret
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
šta se sikirate sad će dino dovesti novog igrača(nema veze što nema papire) da se malo smire tenzije a da i vi možete maštati o prekucavanju lige
Kalasi-Protić je jedini pravi bekovski par,sve ostalo je neozbiljno.**** Bojanove golove kada u ozbiljnim utakmicama puše po njegovoj strani.
Ovaj PDF treba ugasiti pod hitno, ljudi nam se smiju ba kakve se nebuloze pišu..
neki bi odma' da tjeraju Kodru lik tu 2,5 utakmice, jeste vi normalni?

Dobro vam je da vam Jakupović sudi.
Jel vam ovo jos uvijek nije Benko dobio papire ? Sta vi love bacite
Al garant ce ih dobit pred derbi

Al garant ce ih dobit pred derbi

Željeznicar za život cijeli !
Ma upravo tako jarane.orbit je napisao/la:Ovaj PDF treba ugasiti pod hitno, ljudi nam se smiju ba kakve se nebuloze pišu..![]()

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Buzdovan je napisao/la:Ma upravo tako jarane.orbit je napisao/la:Ovaj PDF treba ugasiti pod hitno, ljudi nam se smiju ba kakve se nebuloze pišu..![]()
Ma eto neko pita forumase odavde.

Nije problem u treneru,vac u losoj zadnjoj liniji.Toga je i Kodro svjestan.Bice tu najvise promjena na proljece.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 18 okt 2014, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Jel ovo Puric uso ?? :O
Jedini koji je zasluzuje igrati u bordo dresu je Haris Duljevic
Bolje ovo vec izgleda makar ofanzivije i ne pickasto, ovako je trebalo i prvo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
SEVKOOOOOOOOOOOOOO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Beli98, Kockoglavi, Konzerva, MostarReds22, perodeformero, rimljanin90, zagorski i 85 gostiju.